dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

neyse kızlar öpüldünüz ben gidiim yarın bebeler uyutmaz beni görüşürüz tuttum bu topiği

slm kızlar yeni topik açılmış merhaba diyeyim benide aranıza kabul edermisiniz?

kızlarrrr kimse gelmemiş dahaaaa ben anca geldim valla kursum btti hemen kendimi buraya attım
derya ceylincim iki cocuğn varmı Allah bağıslasın ne mutlu sana bebeğim..
su persi yokkk nerdesin tatlımmm
badecim kuzum sende gell cok tatlısnız siz yaa bekliom valla
bu arada bugun bi derdim daha oldu hayrılı uğurlu olsunnn

hayırdır canım ne oldu anlat

kuzum valla benm esmn benm hiç haz etmedğim bi arkadası var.bunn sebebide eşimle bbz tansmdan ve evlenmeen önce o ve eşim bide 2 kanbka kız sevgili olmslar işde 4 lü bilrsinz..
ama ikisde bunları untamamslar cok macera yasmslar brlikde hatrlıomsn die bi baslıo eşime hep o konulardan bahsdio ebru ydu onnkinn adı ebru vardı die ama eşimnki sölemio ebru nerdeyse o orda sanki ben blmiorm morlm bozulyo bu yuzden..
bide eşimle bz sevgilyken bu cocuk onn aklnı celip yine o kızla barstrdı ve bz ayrıldk snra eşim benden af diledi falan ben zar zor affttm cnkü bende onu sviodm smdi evliyz zaten..
piskolojm bozlmustu kızn fotlarna bakıodm benden dahamı guzel sölemi bölemi yani bu benm içmde kanayan bi yara hala bile sanki korkyorm onnla konsrsa ona geri dönermi karsılasmasnlar aman falan die.
ki bu cocukda eşime onu hatrlatıo hep bana öle gelio yada blmiorm yani o konu benm içmde kanayan bi yara ve o cocukla nezmn görssem o aklma gelio eşimnde aklna geliodr die korkyorm işde..
smdde ben kursa gdiorm aksamları o cocuğn iş yeride orda esm beni beklerken onnla bulusyr oda haklı cnkü tek basna arabada beklcek değil yaa..ona diemiorm tabi korkyorm die sdce svmiorm onu diorm oda pek yaklastrmaz yanıma neyse.. beni cıksda brlikde alıolar biz cocuğu eve bırakıyorz 3 haftdr böle olmaya basldı..bide eşimi araba surerken gaza getirio onn yzunden big un kaza yapcak die korkyorm.bugun yine hatrlıomsn die basladı öle bi olaydan bahstti bende gıcıklğna soru sordum söleyemcek ya bana onnda orda oldğunu indna sordm diemedi tabi bende snrlendm eşim bişi söledi ona ters cıkstm onn yuznden kavga ettik..eve geldik barstk ama eşimi bu cocukdan nasl uzaklastrabilrm bide kotu alıskanlıkları var..

mrbayınn kızlarr bende geldimm
derdi olmayanmı var anam herkesin kendine göre derdi var

mrbayınn kızlarr bende geldimm
derdi olmayanmı var anam herkesin kendine göre derdi var

hosgeldin sefelar getrdin bebeğimmmm nasılsn kendini tanıt biraz..
sadece dert değil muhabbt baskalrna söleyedklernizi burda sölemek hayata dair hersey kısaca sekerim neyn varsa söle

hosgeldin sefelar getrdin bebeğimmmm nasılsn kendini tanıt biraz..
sadece dert değil muhabbt baskalrna söleyedklernizi burda sölemek hayata dair hersey kısaca sekerim neyn varsa söle
hoşbulduk tatlımm anladım cnm sölerim tabi bacım aybettin maksat sohbet olsun konuşalım rahatlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…