dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

slm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum

kızlar ben kaçıyorum çağanın sesi geldi hasta yavrum zaten bi bakayım size iyi aksamlar

slm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum

hosgeldn tekrar cnm benim hayrdır neyn var demişdn ya anlattm ama görmedin galiba geri sayfalrda..
Allah bağslasn tatlm bebeğni bebğinde snn giib cok tatlıdr eminm..
basla bebeğim dertlerni anlat biyerden basla..

hoşbulduk canım neyse olur inşallah kursunun bitmesine çok mu daha

6 kur ama ben 4 kur düşnüorm 1kuru 1.5 ay işde ama belli olmaz smdilk kesin bişi yok..su ing halldymde rahat bi iş bakma istiyorm kendime

bugün iyiyim yaa garip bi mutluluk bi sevindirik havası var neden bilmem

hyrdır ne sevnci buuu masallah diyelm kız bizede söleee:21::21:

güle güle tatlım..yine gel optm..

hosgeldn bebeğim neyn var söle bakym:KK17:

hoşbuldukkkk cnmm bilmiyorum sıkılıyorum mutsuzum değişiklik istiyoru nebilim gezmek dolaşmakkk değişik yerler değişik şeylerrr anlatılmaz yaşanır duygularrr içindeyimmm ev beni çok sıkıyoooooooooooo

aynne öle sohbet arakadasık...
evlimisn bebeğin varmı tatlım?
evet cnm evliyim bi kızım 1 buçuk yaşında 4 yıllık evliyim cnm sen evlimisin:26:
allah bağışlasın cnm dertler derya olmuş bizde bi sandal daha devrilmedik ama gidiyoruz akıntıya doğru sonumuz hayroılsun:KK1::KK1:
benimde varrrrrrrrrrrrr ::KK43:(((((((((((
nen var kuzum:KK1:

hoşbuldukkkk cnmm bilmiyorum sıkılıyorum mutsuzum değişiklik istiyoru nebilim gezmek dolaşmakkk değişik yerler değişik şeylerrr anlatılmaz yaşanır duygularrr içindeyimmm ev beni çok sıkıyoooooooooooo

ne gibi seyler isyosun onları yap ozamn nedne kendini eve kapatıyosun?

derfat canımmm hoşgeldin çağan iyileşmedi hala yavrum yaaa:KK5:

selammmm topikin güzin ablası geldiiiii:KK64::KK64:

owww hosgeldn guzin abla bak benm bi derdim daha oldu bugun hayrlı ugurlu olsunn:21::21:
nabıosn naslsn nerdeydn kızzz:KK20:

evet cnm evliyim bi kızım 1 buçuk yaşında 4 yıllık evliyim cnm sen evlimisin:26:

ben evlym ama bebeğim yok cnm benim düşnmüorm dha kendimi hzr hsstmiorm ama bebkleride cook svrm 2yıllk evlym erken gbi biraz..

allah bağışlasın cnm dertler derya olmuş bizde bi sandal daha devrilmedik ama gidiyoruz akıntıya doğru sonumuz hayroılsun:KK1::KK1:

nen var kuzum:KK1:

kuzum sen nkdr sekersin yaaa bu lafa btiorm vaallaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

X