- 14 Ağustos 2010
- 143
- 2
yanii..artık tak ettğni blsin oda işimi yok ben tam olark anlamadım sebebi nedr???
kesinlikleee evliyken bile bunu blmleri gerkir ki kız daha veli bile değil nerden gelior bu guven..
maaşı çok iyi diyorsun peki napıyo okadar parayı sorması ayıp üstelik sende çalışıyormuşun
sorma canım yaa sanki dünyaya kazık çakıcaklar onnar gidince evlatları napcak die düşünen yok benmki iyi o kouda çok taviz vermiyo annesine ama kadın inat derse ben o kızı istemeye bile gitmem diyee :26::26::26::26:
kötüymüş canım ya gerçekten Allah kolaylık versin ablamla eşide böle aynı ablamda çok kızıyor 20 yıllık evliler ablam diyor artık boşanıcam dayanamıyorumbebeğim..giderlrmiz cok okey tamam ama böle hergun bakkaldan bişler hergun marketten cpsler hamburgerler yerse olcağı bu..lüx yasamyı sevior ama elde aavucta bişi yok altnlarm var kredi cekp ev alalm diorm cesarette edemior..
ben onun yerine daha cok yeme içme değil de ustme basıma alırım kendime ama o 5 yıl aynı syi gyse neden ben bun gyyorm demes ben alrm yine ona böle tuhaf bişi anlamıorm bende yatrdıklarımız falan ortada ama biraz sormsz harcıyor ben söleyncede sen karsma senn her istdğn olyor dimi dior.
evde kırılan bişi olsa asla yerine gelmez ben gdr alrm yine..
elektrkli soba aldm daha gecen gun yakkabı aldım ona bayramlğnı bile ben alıorm o sdce faturaları yatıryor kirayı verior benzin koyyor arabaya ama hepsini sirketten alıyor ay sonnda
tek sorun yemesi içmesi ofiste hergun yemek spariş eder ben sadavc yaprm ekmek arası onu arabada untr gider falan falaannn yaniiiii
bebeğim..giderlrmiz cok okey tamam ama böle hergun bakkaldan bişler hergun marketten cpsler hamburgerler yerse olcağı bu..lüx yasamyı sevior ama elde aavucta bişi yok altnlarm var kredi cekp ev alalm diorm cesarette edemior..
ben onun yerine daha cok yeme içme değil de ustme basıma alırım kendime ama o 5 yıl aynı syi gyse neden ben bun gyyorm demes ben alrm yine ona böle tuhaf bişi anlamıorm bende yatrdıklarımız falan ortada ama biraz sormsz harcıyor ben söleyncede sen karsma senn her istdğn olyor dimi dior.
elektrkli soba aldm daha gecen gun yakkabı aldım ona bayramlğnı bile ben alıorm o sdce faturaları yatıryor kirayı verior benzin koyyor arabaya ama hepsini sirketten alıyor ay sonnda
tek sorun yemesi içmesi ofiste hergun yemek spariş eder ben sadavc yaprm ekmek arası onu arabada untr gider falan falaannn yaniiiii
annesi ve babası ayrı benmki annesiyle kalıoyr ve tek çocuk annede biras kıskançlık var ben öle seziorum en azından.bide ayrı şehirlerdeyiz alıp benm aileimin yanına getircem falan sanıyo heralde
yok canım lafla değil tabiki davranışlarımda ince ince wericem
ayyy allahıma çok şükür benim kaynanam çok iyi.böylelerini görünce şükrediyorum.valla çirkeflikten bişey gelmiyor ben bunu bilir bunu söylerim tatlı dille adamın aklını alacan.evlendikten sonra dişlerini gösterecen
veli bile değil derken anlamadım yaayani sürekli elindeyim ne yaparsa yanındayım sanmasın dimi öyle bi fikir yerleştirdim
azcık isticek insan.sen zorla yaptırsan nolcak hiçbişey.napsan hediye alırki? biraz dargın olsan alırmı mesela
sorma canım yaa sanki dünyaya kazık çakıcaklar onnar gidince evlatları napcak die düşünen yok benmki iyi o kouda çok taviz vermiyo annesine ama kadın inat derse ben o kızı istemeye bile gitmem diyee :26::26::26::26:
aman annen baban napcakmış onun oğlunu laf umarım anlar bunu eninde sonunda evlenecek ama nereye kadar kundağında tutucak oğlunu
hımm zor bu kadar parayla sadece yeme içme nereye kadar benimkide öyle abur cubur kıyafet sıfır dökülene ben diyene kadar bişey almaz kendine ama birikimide yapar söylemez ama bilirim bi yerde ufak bişeyimizin olduğunu alma konusundada aşırı aşırı cesurdurbebeğim..giderlrmiz cok okey tamam ama böle hergun bakkaldan bişler hergun marketten cpsler hamburgerler yerse olcağı bu..lüx yasamyı sevior ama elde aavucta bişi yok altnlarm var kredi cekp ev alalm diorm cesarette edemior..
valla benim gördüğüm biraz bu karakter meselesi.neyse yav allah sizlere geçim versin gerisi fasa fisoAllah bozmasın canım aynen öyle yapıcan dur bi evlenelimde o zmn böyle yapsın vallahi bakmam yüzüne oğlu gitsin onda görüşsünler hıhhh böyle diyorum ama dua ediorum evlenince iyi olalım diye çok özeniyorum iyi geçinen gelin kaynvalidelere :93::93::93:
yapıyormda yok yaa oda istiyor biliorm istemezmi ama ona para ayıramıor işde ben böle kabl ediorm onu nbam:)))o almadımı kendm alırım o yuzden calsmak benm için cok öenmli
kötüymüş canım ya gerçekten Allah kolaylık versin ablamla eşide böle aynı ablamda çok kızıyor 20 yıllık evliler ablam diyor artık boşanıcam dayanamıyorum
seninkinin parasızlık çekmesi lazımki anlasın başka türlü olmaz canım.
Allah bozmasın canım aynen öyle yapıcan dur bi evlenelimde o zmn böyle yapsın vallahi bakmam yüzüne oğlu gitsin onda görüşsünler hıhhh böyle diyorum ama dua ediorum evlenince iyi olalım diye çok özeniyorum iyi geçinen gelin kaynvalidelere :93::93::93:
canım ağzın bal yesin kuzenleri bile öyle demiş beni tanıyorlar sen o kızı istemiosun ama asıl o kızın ailesinin e..yi istememsi lazım demiş kızın geleceği var ailesi iyi daha ne istioysun diye kadın geçimsiz anacım benmle değil derdi
canım ağzın bal yesin kuzenleri bile öyle demiş beni tanıyorlar sen o kızı istemiosun ama asıl o kızın ailesinin e..yi istememsi lazım demiş kızın geleceği var ailesi iyi daha ne istioysun diye kadın geçimsiz anacım benmle değil derdi
hımm zor bu kadar parayla sadece yeme içme nereye kadar benimkide öyle abur cubur kıyafet sıfır dökülene ben diyene kadar bişey almaz kendine ama birikimide yapar söylemez ama bilirim bi yerde ufak bişeyimizin olduğunu alma konusundada aşırı aşırı cesurdur
valla benim gördüğüm biraz bu karakter meselesi.neyse yav allah sizlere geçim versin gerisi fasa fiso
kabul ediyorsan sorun yok bazen onları kabullenmemiz gerekiyor.yoksa biz mutsuz oluyoruz
amann napalım ne demişler kaderde varsa üzülmek ne yarar düzülmekk
ee kızlar çoluk çocuk war mı sizde