dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

yanii..artık tak ettğni blsin oda işimi yok ben tam olark anlamadım sebebi nedr???

kesinlikleee evliyken bile bunu blmleri gerkir ki kız daha veli bile değil nerden gelior bu guven..

veli bile değil derken anlamadım yaa:KK4: yani sürekli elindeyim ne yaparsa yanındayım sanmasın dimi öyle bi fikir yerleştirdim

maaşı çok iyi diyorsun peki napıyo okadar parayı sorması ayıp üstelik sende çalışıyormuşun

bebeğim..giderlrmiz cok okey tamam ama böle hergun bakkaldan bişler hergun marketten cpsler hamburgerler yerse olcağı bu..lüx yasamyı sevior ama elde aavucta bişi yok altnlarm var kredi cekp ev alalm diorm cesarette edemior..
ben onun yerine daha cok yeme içme değil de ustme basıma alırım kendime ama o 5 yıl aynı syi gyse neden ben bun gyyorm demes ben alrm yine ona böle tuhaf bişi anlamıorm bende yatrdıklarımız falan ortada ama biraz sormsz harcıyor ben söleyncede sen karsma senn her istdğn olyor dimi dior.
evde kırılan bişi olsa asla yerine gelmez ben gdr alrm yine..
elektrkli soba aldm daha gecen gun yakkabı aldım ona bayramlğnı bile ben alıorm o sdce faturaları yatıryor kirayı verior benzin koyyor arabaya ama hepsini sirketten alıyor ay sonnda
tek sorun yemesi içmesi ofiste hergun yemek spariş eder ben sadavc yaprm ekmek arası onu arabada untr gider falan falaannn yaniiiii

sorma canım yaa sanki dünyaya kazık çakıcaklar onnar gidince evlatları napcak die düşünen yok benmki iyi o kouda çok taviz vermiyo annesine ama kadın inat derse ben o kızı istemeye bile gitmem diyee :26::26::26::26:

ayyy allahıma çok şükür benim kaynanam çok iyi.böylelerini görünce şükrediyorum.valla çirkeflikten bişey gelmiyor ben bunu bilir bunu söylerim tatlı dille adamın aklını alacan.evlendikten sonra dişlerini gösterecen:KK47:

bebeğim..giderlrmiz cok okey tamam ama böle hergun bakkaldan bişler hergun marketten cpsler hamburgerler yerse olcağı bu..lüx yasamyı sevior ama elde aavucta bişi yok altnlarm var kredi cekp ev alalm diorm cesarette edemior..
ben onun yerine daha cok yeme içme değil de ustme basıma alırım kendime ama o 5 yıl aynı syi gyse neden ben bun gyyorm demes ben alrm yine ona böle tuhaf bişi anlamıorm bende yatrdıklarımız falan ortada ama biraz sormsz harcıyor ben söleyncede sen karsma senn her istdğn olyor dimi dior.
elektrkli soba aldm daha gecen gun yakkabı aldım ona bayramlğnı bile ben alıorm o sdce faturaları yatıryor kirayı verior benzin koyyor arabaya ama hepsini sirketten alıyor ay sonnda
tek sorun yemesi içmesi ofiste hergun yemek spariş eder ben sadavc yaprm ekmek arası onu arabada untr gider falan falaannn yaniiiii
kötüymüş canım ya gerçekten Allah kolaylık versin ablamla eşide böle aynı ablamda çok kızıyor 20 yıllık evliler ablam diyor artık boşanıcam dayanamıyorum :KK52::KK52:

seninkinin parasızlık çekmesi lazımki anlasın başka türlü olmaz canım.

annesi ve babası ayrı benmki annesiyle kalıoyr ve tek çocuk annede biras kıskançlık var ben öle seziorum en azından.bide ayrı şehirlerdeyiz alıp benm aileimin yanına getircem falan sanıyo heralde :KK42::KK42::KK42::KK42:

aman annen baban napcakmış onun oğlunu laf umarım anlar bunu eninde sonunda evlenecek ama nereye kadar kundağında tutucak oğlunu

ayyy allahıma çok şükür benim kaynanam çok iyi.böylelerini görünce şükrediyorum.valla çirkeflikten bişey gelmiyor ben bunu bilir bunu söylerim tatlı dille adamın aklını alacan.evlendikten sonra dişlerini gösterecen:KK47:

Allah bozmasın canım aynen öyle yapıcan dur bi evlenelimde o zmn böyle yapsın vallahi bakmam yüzüne oğlu gitsin onda görüşsünler hıhhh böyle diyorum ama dua ediorum evlenince iyi olalım diye çok özeniyorum iyi geçinen gelin kaynvalidelere :93::93::93:

veli bile değil derken anlamadım yaa:KK4: yani sürekli elindeyim ne yaparsa yanındayım sanmasın dimi öyle bi fikir yerleştirdim

söle cnm evliyken bile derken evlendik onlar bizm tapumuzn onlarn olğdnu zannediolar ya bize karsı ters hareketnde nabcağmızı bilmeleri biraz gözlernn korkmaları..dier arkadsmz evli olamdğı halde erkek kendisne guvenmesi konusnda kıyasmala yaptım ben..

azcık isticek insan.sen zorla yaptırsan nolcak hiçbişey.napsan hediye alırki? biraz dargın olsan alırmı mesela

yapıyormda yok yaa oda istiyor biliorm istemezmi ama ona para ayıramıor işde ben böle kabl ediorm onu nbam:)))o almadımı kendm alırım o yuzden calsmak benm için cok öenmli

sorma canım yaa sanki dünyaya kazık çakıcaklar onnar gidince evlatları napcak die düşünen yok benmki iyi o kouda çok taviz vermiyo annesine ama kadın inat derse ben o kızı istemeye bile gitmem diyee :26::26::26::26:

aslnda varya her erkek annesi oğlnn sevdğini tam anlamıyla bilrse ve o kızn ondan daha önemli oldğnu anlarsa oğullarını kaybetmemek için yinede katlanrlar ben öle gördüm kendi kayınvalidemden eşimn benm ustme ttrediğni blior ve ondan oda öle davraıyor veya kzsa bağrsa eşimn ona bağrscnı kızcağnı bilior.eğer oda oğlunu bıraz tanıyorsa bnu yapamaz bence

aman annen baban napcakmış onun oğlunu laf umarım anlar bunu eninde sonunda evlenecek ama nereye kadar kundağında tutucak oğlunu

canım ağzın bal yesin kuzenleri bile öyle demiş beni tanıyorlar sen o kızı istemiosun ama asıl o kızın ailesinin e..yi istememsi lazım demiş kızın geleceği var ailesi iyi daha ne istioysun diye kadın geçimsiz anacım benmle değil derdi :KK19::KK19::KK19::KK19:

hımm zor bu kadar parayla sadece yeme içme nereye kadar benimkide öyle abur cubur kıyafet sıfır dökülene ben diyene kadar bişey almaz kendine ama birikimide yapar söylemez ama bilirim bi yerde ufak bişeyimizin olduğunu alma konusundada aşırı aşırı cesurdur

Allah bozmasın canım aynen öyle yapıcan dur bi evlenelimde o zmn böyle yapsın vallahi bakmam yüzüne oğlu gitsin onda görüşsünler hıhhh böyle diyorum ama dua ediorum evlenince iyi olalım diye çok özeniyorum iyi geçinen gelin kaynvalidelere :93::93::93:
valla benim gördüğüm biraz bu karakter meselesi.neyse yav allah sizlere geçim versin gerisi fasa fiso
yapıyormda yok yaa oda istiyor biliorm istemezmi ama ona para ayıramıor işde ben böle kabl ediorm onu nbam:)))o almadımı kendm alırım o yuzden calsmak benm için cok öenmli

kabul ediyorsan sorun yok bazen onları kabullenmemiz gerekiyor.yoksa biz mutsuz oluyoruz

kötüymüş canım ya gerçekten Allah kolaylık versin ablamla eşide böle aynı ablamda çok kızıyor 20 yıllık evliler ablam diyor artık boşanıcam dayanamıyorum :KK52::KK52:

blmiorm işde söznü tutsun yeeter bana hersey para demek de değil..yada yapcağı sözü vermesin ben cok cabuk heveslenen bi insanım hevesm kursğmda kalmasn artık. ama heveslenmemeyi oğrendim gercekden..

seninkinin parasızlık çekmesi lazımki anlasın başka türlü olmaz canım.

blmiorm cnm ne gerekli Allah bilr onu ama bişlr yapmak lazm nsl baslarsa öle gder dmeişler..

kuzum valla kayınvaldyle ne cok sıkıfıkı nede kotu olmak gerkli tam ortas berbaer oldnmu ii muhbabbt olmadnmı umursamamk ben ölym valla hiç sorn cıkmadı sükür eşim olmadan cok nadr onnla görsürüm.derin konlarda grmem eşimden bahsderiz ortak noktamız yada cocukalrdn okdr en guzeli buu..

canım ağzın bal yesin kuzenleri bile öyle demiş beni tanıyorlar sen o kızı istemiosun ama asıl o kızın ailesinin e..yi istememsi lazım demiş kızın geleceği var ailesi iyi daha ne istioysun diye kadın geçimsiz anacım benmle değil derdi :KK19::KK19::KK19::KK19:

işte olay orda hayatım kadının huyu o .boşveeerr sen sevgiline bak gerisini koyver gitsin

o zaman zor işte geçimsiz insanın herzaman bi bahanesi olur hatta kendini bile yalanlar babacımdan biliyorunm maalesef

amann napalım ne demişler kaderde varsa üzülmek ne yarar düzülmekk :KK52::KK52::KK52::KK52: :KK64::KK64::KK64:
ee kızlar çoluk çocuk war mı sizde :KK36::KK36::KK36:

hımm zor bu kadar parayla sadece yeme içme nereye kadar benimkide öyle abur cubur kıyafet sıfır dökülene ben diyene kadar bişey almaz kendine ama birikimide yapar söylemez ama bilirim bi yerde ufak bişeyimizin olduğunu alma konusundada aşırı aşırı cesurdur

snnki cesur kuzum belli valla bi yonden ii işde bide beni dşün..
kabullencem mecbur yoksa mutsuz olurum baklm belki buda duzelir bişler yapabilrm..

valla benim gördüğüm biraz bu karakter meselesi.neyse yav allah sizlere geçim versin gerisi fasa fiso

kabul ediyorsan sorun yok bazen onları kabullenmemiz gerekiyor.yoksa biz mutsuz oluyoruz

aynen öle belki duzelir belki ben tutumumu değiştrmelym yapcam ama bişler üzlüorm yoksa cook..

bide şöyle bişey var sevgilinin kararlı olması benimkinin babasıda beni istemedi sokakta bulunan yani sevgili sokakta bitermş pehh sırf bu yüzden ama eşim dağıttı kendini saç sakal falan olcak başka yolu yok yada giderim demiş zamanında işte burdayım ayy canım benim için neler yaptı bakk şimdi seviyom yinede yaa:KK53:

arkadaslar ben cıkıyorm yarın erken kalkıcam görüşrz ama yine gelin mutlaka olurmu svedim sizi iyiy geceler hepnize ii sohbetler görüşmek uzere...:KK16::KK16::KK16:

X