dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

NAZZ kuzum hosgeldn cnm topiğimize siz baya konusmussnz ama ben ilk defa hosgeldn diorm sanaa sefalar getrimissn

hoşbulduk bebemmmmmm...bi kaç sohbet bölümüne bakmıştım..ama burayı tuttum...artık bende sizin tatlı sohbetlerinize katılmak isterim..çok ukum var,ama senide merak ettim şimdi... nerelisin.neler yaparsın sormadan çıkamıcam....

kızzz uykun varsa yatsana ayy keşke benimde çok uykum olsa yatar yatmaz uyuyabilsem ahh ahh

burası dahada guzel olcak cnm benim smdde cok guzel cok ii kızlar varr senin gibi..
herzamn gel kapımız acık
ben antalyadayımm 19 yasndayım 1.5 sendr evliym cocuğm yok uzmanlık yapıorm cilt bakım uzmnlığı..
öle işde ben sana smdi sormym sen yat yarn gel anlatrsn smdi uyu mısıl mısıl kuzum..

cilt bakımı dedin orda selama geçtim....çok düşkünüm süseeeeeeee.....çıkmam güzellik merkezlernden..başını ağırtacağım uzun sorularımı başka bi akşama bırakıyorum....ben zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...uyudum gitti:)))))

hosgeldn cnm benim dert olmay gerk yok sohbette edriz nasılsn?

yeterr okadarrr:82::82::82:
bbeğim bende sana katılyorm yaa söle uyyabilsek heme kfamızı vurup kocalrmız gibi :44:

off evet yaa öyle uyumayalı nekadar zaman oldu ...

hosgeldn cnm benim dert olmay gerk yok sohbette edriz nasılsn?

yeterr okadarrr:82::82::82:
bbeğim bende sana katılyorm yaa söle uyyabilsek heme kfamızı vurup kocalrmız gibi :44:

iyimmm şekerlerr siz nasılsınızzz ??

hadi bakalım mışıl mışıl uykularrr

aynen yaa poff ballı sutte iciorm her aksam tık yok..
sen kahve içiomusn ondan olabilrmi?

bzde iyyz cnm yaa nolsun sohbet ediorz hadi kendnden bahset bize nerdensin kimlerdensin

yok şekerim kahve değilde kola sigara ikilisi yeter

aynen yaa poff ballı sutte iciorm her aksam tık yok..
sen kahve içiomusn ondan olabilrmi?

bzde iyyz cnm yaa nolsun sohbet ediorz hadi kendnden bahset bize nerdensin kimlerdensin

ıstanbul kavacık :)) var mı bu tarafta oturan kızlarr kahveye beklerımmm mutlu edrsınız benı yalnız kaldım buralarda (

evet canım o büyük faktör

bilmiordm bak bunu.
ama sigara hani sıkldğn zaman filan oyalayıcı bişi demmekki o yonden uykuyoda oyalıyorr ayy sacmaladımm

ıstanbul kavacık :)) var mı bu tarafta oturan kızlarr kahveye beklerımmm mutlu edrsınız benı yalnız kaldım buralarda (

ben tee antalyadayım yaaaaa
yas kac cocuk varmı?

aaaaa istanbuldamısın canım yaaa ay ne çok sevindm bende ist.dayım avrupa yakasındayım ama yakın zamanda anadolu yakasına taşınacam

bende avrupadaydım evlendım 3.5 aylık evlıyım artık kavacıklıyım :) ama avrupa yakasında calısıorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…