dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

bende avrupadaydım evlendım 3.5 aylık evlıyım artık kavacıklıyım :) ama avrupa yakasında calısıorm :)

ayy zor olyodr senn için..
ya kızlar bzmde burda lara ve konyaaltı die iki ayrı bölge var uzak deniz bir tabii
1 2 saat ara var keske böle vapur yapsalar burayada ne guzel olur yada kopru taa denzn etrafndna dolanıyorzz

ohhh tazecik gelinn ne güzel o tarafta kiralar nasıl şekerim seni bulmuşken sorayım

700 800 ve uzerı kayınvalıdem ole dedı... arkadasımda buraya tasınacak ona bakıorum bende ... semt olarak kavacık mı dusunuyorsun?

ya kızlar bzmde burda lara ve konyaaltı die iki ayrı bölge var uzak deniz bir tabii
1 2 saat ara var keske böle vapur yapsalar burayada ne guzel olur yada kopru taa denzn etrafndna dolanıyorzz

cokta zorlanmıorm yaa zaten vardıyalı calısıormm kayınvalıdem yakın eltım yakın gıdıorm sıkıldıgımda...

antalya çok güzelde kızzz nası yaşıon annem orda yaaa valla tatile geldm defalrca .öt görmekten gınaa geldi

700 800 ve uzerı kayınvalıdem ole dedı... arkadasımda buraya tasınacak ona bakıorum bende ... semt olarak kavacık mı dusunuyorsun?

valla tam bilmiyoruz araştıryorz kadıköye direk gidilebilen bi yr olsun ama uygun fiyatlı da olsun istiyoruz aslında çekmeköy de çok güzel ama beykozda düşünüyorum ama hiçbi fikrim yok kiralarla ilgili.

aaaaaaaaa su perimmm dustu jetın yaaa aahahha
kız nabcan yaa onlar hep var acarlarsa bakıoz bizde bide benmki turzmci düşn nkdr cok görüodr snrlerm bozuluyorr:44:
cok fenna kız onlar işgal etti burayı coğunn burda evi barkı var hersyerdelr düşünn..
pis carolin lerr

valla yaaa otel motel bidaha asla gtmem yaaa çadır kuracaz bu sene biz.değişik tatiller istiyorum bakalım.

sen nereleri tavsiye edersin canım bilirmisin oraları ?

çekmeköyde arkadasım oturuo orası evet ucuz ama dag bası.. kavacık ve beykoz cok guzel ben cok sevdım buraları .. sahıle yakın.. kadıkoye mecıdıyekoye tek araba 20 dk daha ne olsun kı...

valla yaaa otel motel bidaha asla gtmem yaaa çadır kuracaz bu sene biz.değişik tatiller istiyorum bakalım.

vallahi cok iyi fikr bebeğim..
herkez buraya gelir biz bıktık artık istanbul canakkale filan böle gezmeyi düşnüorz turkiye turu insallahh..
subatta da kapodokya turu var 1 hafta baklm

çekmeköyde arkadasım oturuo orası evet ucuz ama dag bası.. kavacık ve beykoz cok guzel ben cok sevdım buraları .. sahıle yakın.. kadıkoye mecıdıyekoye tek araba 20 dk daha ne olsun kı...

çekmeköy çok güzel ama uzak sakin sessiz hoş yerler.ama hergün o kdr yolu çekebilirmiyim bilmiyorum teşkkürler canım fikirlerin için bide oraları araştıırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…