bende avrupadaydım evlendım 3.5 aylık evlıyım artık kavacıklıyım :) ama avrupa yakasında calısıorm :)
bende avrupadaydım evlendım 3.5 aylık evlıyım artık kavacıklıyım :) ama avrupa yakasında calısıorm :)
ohhh tazecik gelinn ne güzel o tarafta kiralar nasıl şekerim seni bulmuşken sorayım
ayy zor olyodr senn için..
ya kızlar bzmde burda lara ve konyaaltı die iki ayrı bölge var uzak deniz bir tabii
1 2 saat ara var keske böle vapur yapsalar burayada ne guzel olur yada kopru taa denzn etrafndna dolanıyorzz
ayy zor olyodr senn için..
ya kızlar bzmde burda lara ve konyaaltı die iki ayrı bölge var uzak deniz bir tabii
1 2 saat ara var keske böle vapur yapsalar burayada ne guzel olur yada kopru taa denzn etrafndna dolanıyorzz
cokta zorlanmıorm yaa zaten vardıyalı calısıormm kayınvalıdem yakın eltım yakın gıdıorm sıkıldıgımda...
antalya çok güzelde kızzz nası yaşıon annem orda yaaa valla tatile geldm defalrca .öt görmekten gınaa geldi
700 800 ve uzerı kayınvalıdem ole dedı... arkadasımda buraya tasınacak ona bakıorum bende ... semt olarak kavacık mı dusunuyorsun?
cokta zorlanmıorm yaa zaten vardıyalı calısıormm kayınvalıdem yakın eltım yakın gıdıorm sıkıldıgımda...
hmm anladm vardiyalı iydr ne iş yapıyorsn cnm benim
ayy cok mu soru sordum benn:44:
yoo cok soru sormadın..
ozel bı sırkette grafıkerım :)
aaaaaaaaa su perimmm dustu jetın yaaa aahahha
kız nabcan yaa onlar hep var acarlarsa bakıoz bizde bide benmki turzmci düşn nkdr cok görüodr snrlerm bozuluyorr:44:
cok fenna kız onlar işgal etti burayı coğunn burda evi barkı var hersyerdelr düşünn..
pis carolin lerr
yoo cok soru sormadın..
ozel bı sırkette grafıkerım :)
sen nereleri tavsiye edersin canım bilirmisin oraları ?
valla yaaa otel motel bidaha asla gtmem yaaa çadır kuracaz bu sene biz.değişik tatiller istiyorum bakalım.
ohhh ne güzel canım bende matematikçiyim:82:
çekmeköyde arkadasım oturuo orası evet ucuz ama dag bası.. kavacık ve beykoz cok guzel ben cok sevdım buraları .. sahıle yakın.. kadıkoye mecıdıyekoye tek araba 20 dk daha ne olsun kı...
bende matematık ozurluyum :)) sevgıleeeerr :))))