- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
benimde bünyem zayıftır ama yazın hasta olma kotamı doldurdum o kadarr çok hasta oldumki neyse kız nazar değdircem totomu kaşıyım
kası canım benim yerde oturuyodum bende totom uyuşmuş hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bünyem zayıftır ama yazın hasta olma kotamı doldurdum o kadarr çok hasta oldumki neyse kız nazar değdircem totomu kaşıyım
saolun kızlar. ben bugün temizlik yaptım yrn da ablama kahvaltıya gitmeyi düşünüorum. aslında benm de ders çalışmam lazım ama nerdeyse bi haftadır evdeyim. pazar günü kocamla birlikte çıktım ama alışveriş vs.koşturmadan bişi anlıyamadımç bunaldım çok biraz çıksam ii olucak.
yaşasınnnnnngel kız arkadas oluruz bende aksama kadar aç aç oturuyorum bende çok severim hamur işlerini gel bekliyorum
kası canım benim yerde oturuyodum bende totom uyuşmuş hissetmiyorum
açalım canım ne olsun benim adamın bu saat olunca istekleri bitmiyor mısır istedi şimdide ona mısır patlatıyorum
ohhh vallah kocanda ağzının tadını biliyo vallaha bugün benim canımda istedi ama üşendim
gel bende sana mısır patlatayım şekerim poğaçalar senden mısırlar benden
detler derya yazınca bende bi slm vereyim dedim.....
s.a kızlar
senin neden ders çalışman lazım canım? okuyormusun sende ? ne okuyorsun ?
hoşgeldindetler derya yazınca bende bi slm vereyim dedim.....
s.a kızlar
ben yaparım onlarıdaooo süper olur işte kızlar zeytinyağlı sarmayla kısırı kim yapyo?
iyi geceler kızlar?nasılsın bakalım bi slm vereyim dedim
derfat msn e baksana canım
iyi geceler kızlar?nasılsın bakalım bi slm vereyim dedim
derfat msn e baksana canım
pardon kızlar uğraşıodum da gene ceple ondan geciktim ama hallettim sonunda..
evet cnm okuorum hala :S
biraz kocamın isteği ve zoruyla diyim ama tabi ben de istiorum.. açıkdan işletmeyi okuorum. 2yıllık mezunu olduum için 4 ders verdim 3deyim. geçen sene çalışamamıştım ondan 5 derten kaldım. ama bu sene de hala başlamadım derslere. içimden de gelmio ama para verioz pisi pisine ondan çalışmam lazım bitirim de kurtılıyım. alt tarafı 2 sene...
hoşgeldin cnm nbr..
hoşgeldin keremcecim nasılsın