dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

nazcım nkdr guzek buna cook sevndm gercekden..
bende bikacgndr böleydm ama durduk yere değil bazı hatalrnı gördğüm için snra bi kac arkdsmla yuzyuze konustum anlattım oysaki ne dertler varmıs dior insan..ve hatalrnı yuzne vurmamay daha sakin kalmaya karr verdm suanda öleym bende gülüorm geciorm ama nkdr surer bilemem tabii..
insan söle bi bakar kocasna ve gercekde seviorsa iyi bi esse karsındaki onu kaybetmeye göze alamaz onsuzluğu düşünür..
işde ozamn anlarsın snnde söledğn gibi..
iyi seyler yapıyorz cnm yaa helal bize yaradı bu topik

ewet canım yaradı topişimiz... canım sen okuyomusun çalışıyomusun yoksa ev hanımımısın ???

wooowww iyimiş becerebiliyosan... hepsini idare edebiliyosan...

kuzum bi ara hepsini bi arada yapmaya calstm cook yıprandım artık full calsmıorm sdce hafta sonları ama iş teklifleri basalyabilrm belli diil smdilik rahatm ama böle..
okul dıstan okyorm..
ev hanmlğıda hfta içlri benim sorn olmyor ama full olnca cok sorun yasıyorm yaaa..
bzm iş sabhdan aksama kadr ayakda topuklu ayakkabı zorunlu irenc bi iş

iyi geceler tatlım yarın daha erken gelirim...bbyy... allah rahatlık versin...

günaydın kızlar çağanda 6 da kaldırdı ya uykum vadı gece çıkınca hemen uyuyamdım eşim horladı durdu

aaa kimseikler gelmemiş ya gece topigi yapmayalım canlar gündüzde gelin ya..

slm kızlar bne de geldim ama yemek yapmaya gidicem bu sefer. malum oğlumun karnı acıkmaya başlaö-mıştır :)))

aaa bi türlü buluşamadık kılzar yaa bende ev işlerine daldım derfatcım unuttum burayı yaa.yemeği falan yaptım 5 gibide işe gidicem 5 e kadar buralardayım .

slm cnm ben de geldimama acık dinlenip kalkıcam. temizlik yapıorum hala. malum çocukla bitmio işler. ee sen nasılsın bakalım.

iyiyim canım ya yemek yaptım yedim şimdi işe gitmeden yiyim dedim.evet çocukla işler bitmez allah kolaylık versin

yaaaa vay bee... amann neyse cnm çok uzamıştı. kafa dinliorum ben burda girmem öle polemiklere )))

evet neyse hayırlıısı artık..off havada çok soğuk yaa kim çıkcak dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…