dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

Edimde uykum vardı canım ondan şettim:KK61:

tamam cm

yok ben çalışmıyorum cnm sizi ilk bulduğumda yazmıştım aslında ama sen ya unuttun ya hatırlamıyosun eşim müteahhit benim de çalışmamı istemiyooo kendi işi ve gayet rahat olduğundan benim bi yere bağlı kalmamı istemiyoo sen çalışcan ben evde mi oturcam dio biyere gitcez izinmi almaya çalışcan dio yok iterler yok kakarlar dio kır dizini otur dio kızıyom bende ama napcan aylak aylak takılıyom işte bende :KK43:

smdi hatrladm yaa kusra bakma beynim okdr dolukii anlatamam..
estağfurllah ne aylağı kuzm yaa:)
benm eşimde rehber yarı hollandalı banda calsam dior ama baskı yok ben keyif için calısyorm hafta sonları sadce::)
haa bunu sana önermişdm hafta sonları die yada hafta içi 2 gun vardr istabulda da ekom şirkeri yada baska frmalar..
naptn konustnmu eşinle?

tamam cm

smdi hatrladm yaa kusra bakma beynim okdr dolukii anlatamam..
estağfurllah ne aylağı kuzm yaa:)
benm eşimde rehber yarı hollandalı banda calsam dior ama baskı yok ben keyif için calısyorm hafta sonları sadce::)
haa bunu sana önermişdm hafta sonları die yada hafta içi 2 gun vardr istabulda da ekom şirkeri yada baska frmalar..
naptn konustnmu eşinle?[/QUO

boşver dedii bende ısrar etmedim pek zaten ihtimal vermiyodum kaldı ölee

aaaaaaaa kuzum dun sen slm verdğnde ben görmedm benm nickm kalmıs ama ben uydum kaldım bebeğim..
hosgeldn sefalar getrdn nalssn nabıyosn cnm

iyim tatlım ya tabi göemediniz heralde ... napım bende işleri bitirdim kımı felan doyurdum temizledim şimdi eşime verdim uyutuyo...
sabah psikoloğa gidicem 08,30 -da randevum var....
eee sen neler yapıyosun bakim...:44:

iyim tatlım ya tabi göemediniz heralde ... napım bende işleri bitirdim kımı felan doyurdum temizledim şimdi eşime verdim uyutuyo...
sabah psikoloğa gidicem 08,30 -da randevum var....
eee sen neler yapıyosun bakim...:44:

ben işde hafta sonu calstm bya yoruldm yarın dnlencem bide eşim evde temzik yapcam derin temzlk koltkları filan ona kaldrtcam:KK1::KK1:
ne piskoloğu bebeğim hayrdr?

anladım cnm. bende erken kalkıcam aslında yatsam iyi olcak cnm kusura bakmazsın dimiii???

yok bebeğim ne kusuru yaaaaaa yarın gelinde söle guzel bi konu acalım sohbet edelim ama 11 12 gibi gelin sohbedimizi edelim daha erken yatalım tabi uygunsa sizde belki işinz vardr olmassa yine görşrsz bu saatte.
iyi geceelr cnm görüşrz optm:KK16:

yok bebeğim ne kusuru yaaaaaa yarın gelinde söle guzel bi konu acalım sohbet edelim ama 11 12 gibi gelin sohbedimizi edelim daha erken yatalım tabi uygunsa sizde belki işinz vardr olmassa yine görşrsz bu saatte.
iyi geceelr cnm görüşrz optm:KK16:

şimdilik bi planımız yok cnm yarına kadarda olmazsa 11 de burdayım,, görüşmek üzere iyi gecelerr cicim :21::21:

nazz kuzummm ordamısın cnm??????

burdayım canım netten düştümm...
hani anlatmıştım ya sana eşime kötü davranıyorum... çok çabuk sinirleniyorum diye o yüzden gidicem canımm.. yarın benimde eşim evde izinlşi... o çocuğa bakıcak bende sabah giderim işte..:KK53:

burdayım canım netten düştümm...
hani anlatmıştım ya sana eşime kötü davranıyorum... çok çabuk sinirleniyorum diye o yüzden gidicem canımm.. yarın benimde eşim evde izinlşi... o çocuğa bakıcak bende sabah giderim işte..:KK53:

aa kuzum coook iyi fikr seni tebrik ederim bebeğim ilk seyansın olcak dimi?

aa kuzum coook iyi fikr seni tebrik ederim bebeğim ilk seyansın olcak dimi?

ewet ,inşallah iyi gelir canım.. düzelirim.. gerçi bir haftadı r kuzu gibiyim... ama inşallah bir ömür boyu böyle olurum....
canım senin uykun varsa tuytmayım seni kıyamam git uyu hadi...:44:

ewet ,inşallah iyi gelir canım.. düzelirim.. gerçi bir haftadı r kuzu gibiyim... ama inşallah bir ömür boyu böyle olurum....
canım senin uykun varsa tuytmayım seni kıyamam git uyu hadi...:44:

durym az daha yaa gdrm brazdan..
cnm iyi gelcek tabii emmnm..
1haftadr nsl böle sakinsn nasl basardn bunu cnm?

durym az daha yaa gdrm brazdan..
cnm iyi gelcek tabii emmnm..
1haftadr nsl böle sakinsn nasl basardn bunu cnm?

valla canım eşimi kaybedeceğim geldi aklıma ben yuvam yıkılsın istemiyorum... kızımız aile ortamında büyüsün istiyorummm...
bunları düşününce insan değişebiliyomuşşş
bana şöyle geliyodu ne olursa olsun eşim hep yanımda hiç gitmez...
ama oda bi yere kadarmış çünkü haklı...
çok iyi bi baba ve eşş...
bidaha onun gibi birini bulamam ...
o yüzden bunlar değiştiriyo adamı...
bana diyolarki rahatlık batıyo sana o yüzden kavga çıkartıyosun...
bazen her işi ewde benim yapmam kızmla sürekli benim ilgilenmem yordu beni strese girdim...
o stresle eşime çattım işte...

X