et ve balıktan nefret ediyorum çok çok çokkk nadir kocam kayınvalidem ve annem ellerinde tabak evin içinde beni koşturmazlarsa yemiyorum hatta bi keresinde ağlamıştım yememmmmmmmmm yeterrrrrrrrrrrrr die
bak yine karıştırdım gördünmü deryalamı konuştum acaba boyunluk ör filan demiştim sen değilmiydin oyok yok idareten de yokki evde yiyeyim şimdi
hyr cnm sen karstrmadın ben karstrdm busferboyunluk orcekdm ben ama vakdm yok calstm ya hafta sonu vakit bulunca orerim anca işde..
ahaha koptm biliomsn ağladın haaaayemeeeeeeeemmm ays suüpersin
benmkide snn gibi balık et yemiodu bak ben yapıodm böle en guzelini smdi biraz biraz alıstı
alısrsın sende lazm cnm vitaminli bişi snocdaa
ağladım vallaaa çocuk gibi ağladımm peşimde ellerinde tabak koşan birileriii ben hiç alışamadım yaaa balığa bile götürdü kocam belki sempatik gelir die,birazda kokularıyla alakalı benim yememem çok pis kokuyo yaaa
ben cok sverm balğı bana cokda kotu kokmuyor sen svmedğin iiçin öle gelior deniz urunleri guzeldr yaa bi alıssan ama tercih meslesi tabii...
cnm se hangi shirdeydn?[/QUOT
belki de.. istanbuldayım ben sen nerde yaşıyosun nerelisin
ben cok sverm balğı bana cokda kotu kokmuyor sen svmedğin iiçin öle gelior deniz urunleri guzeldr yaa bi alıssan ama tercih meslesi tabii...
cnm se hangi shirdeydn?[/QUOT
belki de.. istanbuldayım ben sen nerde yaşıyosun nerelisin
antalyalym bende bebeimm
antalyalym bende bebeimm
aaaaa güzel yerrr biz çok geliyoruz ordaki otellere ben çok seviyorum Antalyayııı çok şanslısın cicimmm
aaaaa güzel yerrr biz çok geliyoruz ordaki otellere ben çok seviyorum Antalyayııı çok şanslısın cicimmm
guzel biyer cnm..sen tatile geldğn için dahda guzel geliodr
gelrsen görsrz kız yazın nereye geliosnz merkez ıtelleremi alanya side beelek kundu kemer? nereye
guzel biyer cnm..sen tatile geldğn için dahda guzel geliodr
gelrsen görsrz kız yazın nereye geliosnz merkez ıtelleremi alanya side beelek kundu kemer? nereye
onları bilmem de o gemi şeklinde oteller var elizabet titanic birde uçak vardı unuttum adını genelde onlara geliyoruzz cnm çok güzell yerler var yaa ben hayran kalıyorum her geldiğimde o dağların o yüksekliği denizi havası suyu...
onları bilmem de o gemi şeklinde oteller var elizabet titanic birde uçak vardı unuttum adını genelde onlara geliyoruzz cnm çok güzell yerler var yaa ben hayran kalıyorum her geldiğimde o dağların o yüksekliği denizi havası suyu...
hımmm titanc guzeldir cnm:)
dedim giib gelrsenz görüşsrz valla cnm:)
biz de antalyda yasıya yasya istanbulu gezmek istoyorz
hımmm titanc guzeldir cnm:)
dedim giib gelrsenz görüşsrz valla cnm:)
biz de antalyda yasıya yasya istanbulu gezmek istoyorz
yazın gelme durumumuz var şimdi çok kar vardır tepelerde dediler denizede giremeyiz die erteledik yaza aslında sakinkende bi gelmek istemiştik kesinleşince tarihi hbr veririm ozaman görüşürüz tabiii neden olmasın valla çok ta güzel olur bence ordada gelince göreceğim bi arkadaşım olurr,kaç yaşındaydın cicim
yazın gelme durumumuz var şimdi çok kar vardır tepelerde dediler denizede giremeyiz die erteledik yaza aslında sakinkende bi gelmek istemiştik kesinleşince tarihi hbr veririm ozaman görüşürüz tabiii neden olmasın valla çok ta güzel olur bence ordada gelince göreceğim bi arkadaşım olurr,kaç yaşındaydın cicim
19 yasındayım ben tatlım sen?
bzde saklıkente ggdcez ama daha tam akr yapmadı bebeğim biraz daha beklemek lazım die bekliorz smdi..
yazın gelin tabi yaa siz ztaen kısı göüorsz burann kısıda aynı bişi değismio yazın gelin deniz havuz kum guness ohh mis giib işdee
Gecekuşları sizi yine mi yatmadınız
yatmadık sen?
19 yasındayım ben tatlım sen?
bzde saklıkente ggdcez ama daha tam akr yapmadı bebeğim biraz daha beklemek lazım die bekliorz smdi..
yazın gelin tabi yaa siz ztaen kısı göüorsz burann kısıda aynı bişi değismio yazın gelin deniz havuz kum guness ohh mis giib işdee
yatmadık sen?
bende 22 yim cnm yaşlımışım sana göre
Yatıcam bende öyle bakınayım dedim iyi geceler kızlar:79:
bende 22 yim cnm yaşlımışım sana göre
yok kuuzm ne yaslısı yaa benm esm 22 yasnda bende 20ye bascam az kaldı ama hemen buymek istmiorm
eşin ne iş yapıyor sen calsıyomusun?
cnm geliosn yatmadnzmı dyp gidiosn shbet etsek anlcam
iyi geceler
Aşk olsun selam vermek istedim sadece
bbeğ,m ver tabii a.s ama iki cmle et gt bariii
yok kuuzm ne yaslısı yaa benm esm 22 yasnda bende 20ye bascam az kaldı ama hemen buymek istmiorm
eşin ne iş yapıyor sen calsıyomusun?
yok ben çalışmıyorum cnm sizi ilk bulduğumda yazmıştım aslında ama sen ya unuttun ya hatırlamıyosun eşim müteahhit benim de çalışmamı istemiyooo kendi işi ve gayet rahat olduğundan benim bi yere bağlı kalmamı istemiyoo sen çalışcan ben evde mi oturcam dio biyere gitcez izinmi almaya çalışcan dio yok iterler yok kakarlar dio kır dizini otur dio kızıyom bende ama napcan aylak aylak takılıyom işte bende