- 19 Ocak 2011
- 180
- 0
oofff kızlar slm benimde bi derdim var banada fikir verin neolur ya 5 gündür çok dertliyim ben eşime çok çektiriyorum 3 yıllık ewliyiz ve 1 yaşında kızım var eşime kavgaları hep ben çıkartıyorum mesela geç kalınca gelme ozaman defol nehalin varsa gör diyorummm..
yada benim istediğim küçücük bişiy olmasın bitti git diyorum boşanalım diyorum....ama o alttan alıp barışıyo bunlar benim sadece dilimde... sonra hemen pişman olup çok iyi davranıyorum ama geçen eşimde patladı....
benim eşim bana sormaadan izin gününü değiştirmiş diye çok kızdım tokat attımmm
oda benim üstüme yürüdü ama bişiy yapmadı... masanın üstünde bıçak vardı üstüne attım o sinirle nbişiy olmadı ama olabilirdi.. kızmda gördü bunları oyun sandı kahkaha atıyto yere yıkıldı gülmekten...
ben sinirlenince gözüm bişiy görmüyo psikoloğa gidicem
ama içim sızlıyo eşime yaptıklarım içinnn
bu arada o da böyle olunca annesi gili aradı benim annemide babamıda aradı
eşimin babası ve benim babam boşanmamızı istediler...
eşimde boşanmak istedi ama ikna ettim eşimi söz verdim bidaha ne elimi kaldıracapıma nede üstüne herhangi bişy atıcama ...
ve bunları yapmıyorum namaz kılarkende dua ettim tövbe ettimmm ve yapmam inşallah... anladım ççünki..
sonra ben kendi babam ve eşimin babasının hayatımızdan çıkmasını istedim eşimde olmaz dedi...
böyle yaparsan biter dedi...
sonra dediki ayda bi kere gideriz bi kaç saat oturursun kalkarız dediiii zaten iş gereği şehir dışına gidicez dedi senede bir görürsün bunu benim için yapamazmısın dediii... bende kabul ettim şuan iyiyiz ama canım çok sıkkın yaşanılanları unutamıyorum uzun oldu kusura bakma canımm... ve hanım hanımcık olmadı...
eşine neden bu kadar kötü davranıyorsun ( olabilir işi çıkabilir geç gelebilir bence sinirlenmek yerine ona hesap sormadan önce bir dinle bakalım ne diyecek hem onun daha çok hoşuna gider,mutlaka bir açıklaması olur bu durumda kendini savunması için bir fırsat tanırsın ona...ben suan da evli degilim öğrenciyim ama erkek arkadasımla yasadıklarım bana sunu gösterdi bazen bana da aynını yapıyordu ben de sinirleniyordm ndn böylesin diye ama snra onu kaybetme derecesine geldim ve gerçeği anladım.öyle yapmayınca rahat bırakınca sıkmayınca daha çok iyi oluyor yani bunu yaparken ipleri tamamen elden bırak salağa yat demiyorum ama biraz daha esnek olmalısın bence( eğer devam edersen allah korusun onu kaybedebilirsin.çünkü erkekler sıkıntıya gelemiyor ki yaptıkların dogru degil(( bi de bak ufak bebeğin varmıs algıları çok acık oluyor küçük yaşlarda herşeyi beynine kazır ileriki yaşlarında biraz daha dikkatli olmalısınz bence.hiç degilse tartışmayı bebegin yanında yapmayın diye tavsiye verebilirim canım sana.