- 14 Ağustos 2010
- 143
- 2
bende iyiyim canım yarın erken kalkmak istiyorum bakalm kalkabilcekmiyim
hayırdr işin mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdr işin mi var
aynen evden alırım hıncımı koltklardan halılardan halıları döverim vallaaa
ya tabiki o benm gbii düşnmüor ben ona htrlatıyor diede bahstmedim zaten svmiorm diorm onu sdce..oda anlıo snn baska karın arın var söle dior neye snrlendnde böle ufak bişye kzıdın dior ama ona diemiorm o kızı hatrlattı die yoksa ben htrlatcam ona ya ne bilem o cocukda gerizekalı eskden beri svmez beni ya ondan yada içinde blkide kotu niyet yoktr anlayamıyorm snr olyorm yaa...
ben aslnda tahmin ettim bliomsn o yuzden okdr detaylı sordm tahmn ettğm seymi die..
cnm seni cok ii anlıorm aynı syleri bende yasadım cnkü..
calsmanı istemior dedin eğer öyleyse cık sende süpermarkete yada böle dolas arkdslarını ara bulus..farkı sylerle mutlu ol..
eğer calsmak istiosanda bikere o zincrleri kırdınmı hem erkekde alsyor bişi diemior hem snde rahat ediosn eğer gercekden istiyosan onn bildği onn tarzında onn istdği gibi iş bul bbeğim ozamn izn verr belki..
offf off çok denedim çok inat etti benimle yok iterler yok kakarlar ben istediğim saatte geliyorum evde eşimimi bekliycem kadın evde erkeği bekler,bi yere gitmek istesek izinmi almaya çalışıcaz evde oyalanacak bişeyler bul ayy bi oyalanıyon 2 oyalanıyon sonra sıkıyoooo bu sefer ona sarıyorum sonrada kavga ediyoz bıktımmmmm
seqer kötü niyet yok diyosun ama bence sen fazla ii niyetlisin kocanlada da açık açık konuş benim yanımda yapmasın de
saol bebişim sende çok sıcak kanlısın
nabcan bbeğim işnmi var?
bende işim olmasa bile kalkmak ist,yorm aam gece burdan gec cıkıyorz olmyo ama ben cok gec kalmcam topikde habernz olsn bundan sonra..
offf off çok denedim çok inat etti benimle yok iterler yok kakarlar ben istediğim saatte geliyorum evde eşimimi bekliycem kadın evde erkeği bekler,bi yere gitmek istesek izinmi almaya çalışıcaz evde oyalanacak bişeyler bul ayy bi oyalanıyon 2 oyalanıyon sonra sıkıyoooo bu sefer ona sarıyorum sonrada kavga ediyoz bıktımmmmm
aslnda bi yandan haklı biliomusn ben cok ezildm eşim rahat calsıyodu ben aksamlara kadar iznli gnlernde bulusamıyodn seni düşndüğü icin..
ben smdi hafta sonları caslıyorm sdce öle cok süper olyo gezmeye gdr gibi gt gel paranı al
ailenden başka memlekete mi gelin gittin canım neden arkadaşın yok kafadengi komşularınla aran nasıl ?[/QUOT
hepsi çalışıyo yok derken kimse beni hergün hergün eğlendiremiyoki şimdilik bi tane kankim var karşı komşum oda 80 yaşında,ayyy gülsem mi ağlasam mı bilemedimmmmmm :84::84:
benimki de istemedi çalışmamı şimdi de bebişler aklı bende kalırmış kıskanç mıııışımışş
neyse kızlare ben yatarr hepinize iyi gecelrrr öptümsizi:79:
hersey beebk yapmadn önce yapcan ne yaaprsan kar caslırsan filan alısyolar ozamn amaa cocuk oldkdan snra ck zor..
işde ben ondan bebek özlemi cekmeme rağmn yapmıyorm iş guc hallolsn die..
neyse kızlare ben yatarr hepinize iyi gecelrrr öptümsizi:79:
tamam bbeğim konusscam ozaman utanıyodm o kızı kıskandğmı anlmasın die demkki konsmk gerikio saol
teskkr edrim herkes cok iii vallahi burda...
nabcan bbeğim işnmi var?
bende işim olmasa bile kalkmak ist,yorm aam gece burdan gec cıkıyorz olmyo ama ben cok gec kalmcam topikde habernz olsn bundan sonra..
aslnda bi yandan haklı biliomusn ben cok ezildm eşim rahat calsıyodu ben aksamlara kadar iznli gnlernde bulusamıyodn seni düşndüğü icin..
ben smdi hafta sonları caslıyorm sdce öle cok süper olyo gezmeye gdr gibi gt gel paranı al
oda güzelmiş aslında ben onada raziyım insan 2 insan görüyo muhabbet ediyo sosyalleşiyoo kendine güveni geliyooo vallahi para filan istemiyorum sadece oyalanım düşünmim abuk sabuk şeylerr evliliğime odaklanım ne yemek yapasım geliyo çoğu zaman ne temizlik sadece hırs almak için bende halı koltuk filan dövüyorum işte
oda güzelmiş aslında ben onada raziyım insan 2 insan görüyo muhabbet ediyo sosyalleşiyoo kendine güveni geliyooo vallahi para filan istemiyorum sadece oyalanım düşünmim abuk sabuk şeylerr evliliğime odaklanım ne yemek yapasım geliyo çoğu zaman ne temizlik sadece hırs almak için bende halı koltuk filan dövüyorum işte :1::1:[/QUOTE .!.:sekerim vallahi ii olyor insan hergun calsmakdan da sıkılıyor hergun evde durmakdan da ben suan mutluym hafta sonalrı calsmakdan sende bk böle bişi senn içnde cok ii olur hem eşinde belki kabl eder hafta içi seninm hayatımm deeeee 2gun paylasıversn artık
badem valla cok komiksin haa 80 yasnda demek ehehhe insann canı sıılınca vallahi 80 yasındakiyle bile konsuyor..
bende ilk evlndğmde butun komsularm yaslydı ama can sıkntsından gelip gdiyodum sürekli oğüt dinlemekden sıkldım tasındım zaten
benim arkadaş niye yok aahhhh ah buda gençlik yıllarımın piroplemi annem çok kaygılı kuşkulu bi insan olduğu için okul dışındaki aktivite arkadaş zıpırlıkları yasaktı tabi okul bitince arki olayı da yatışş vay be amma çile çekmişim haaa
benim arkadaş niye yok aahhhh ah buda gençlik yıllarımın piroplemi annem çok kaygılı kuşkulu bi insan olduğu için okul dışındaki aktivite arkadaş zıpırlıkları yasaktı tabi okul bitince arki olayı da yatışş vay be amma çile çekmişim haaa