- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Uzuuun zamandır konuya bakmıyordum şimdi denk geldim hayırlı eş için dualara başlanmış konu uzamışta uzamış :)) Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kalbinde olanı en kısa zaman içinde hayırlısıyla nasip etsin. Hepiniz çok çok mutlu olun İnşallah :)
Kızlar bugün bitireyim bütün eksiklerimi,kimde kaldığımı bulabilirsem listede,eğer elinizde yazılı bir liste varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Kizlar hellalesmekte fayda var bazen gec okuyoruz. Helal edin hakkinizi.
Cuma suresini okuyalim ama bence cuma gunune oldun. Birde 18 kere olacakmis. Yedi kisiyiz. Her birimiz uc kere okusak siradaki kisi icin guzel olur. Her cuma yapalim. Olmaz mi canlar
Kizlar hellalesmekte fayda var bazen gec okuyoruz. Helal edin hakkinizi.
Cuma suresini okuyalim ama bence cuma gunune oldun. Birde 18 kere olacakmis. Yedi kisiyiz. Her birimiz uc kere okusak siradaki kisi icin guzel olur. Her cuma yapalim. Olmaz mi canlar
Anladigim kadariyla hergün 1000 tane cekecegiz dogrumu ?
yani pazartesi baslayip cumaya kadar 5 gün 1000 tane ?
Yoksa 5 gün icersinde mi 1000 tane toplam ?
Birde sunu soracaktim neden 1000 tane her ismin kendine göre cekme sayisi vardir, hani bir atariz ya 100 tane 1000 tane cek, ama
asil onlarin kilit sayisi vardir buna göre ceksek daha faydali olur diye düsünüyorum.
cevabinizi bekliyorum , katilmak isterim
ben bugün okumaya başlasam olurmu,illaki pazartesimi olmalı günü gününe yani
Canım bende beğendim benide eklermisin ayşenazcığım unutma sakın beni
Bizim de işe ihtiyacımız var.Ben de katılmak istiyorum.
Anladigim kadariyla hergün 1000 tane cekecegiz dogrumu ?
yani pazartesi baslayip cumaya kadar 5 gün 1000 tane ?
Yoksa 5 gün icersinde mi 1000 tane toplam ?
Birde sunu soracaktim neden 1000 tane her ismin kendine göre cekme sayisi vardir, hani bir atariz ya 100 tane 1000 tane cek, ama
asil onlarin kilit sayisi vardir buna göre ceksek daha faydali olur diye düsünüyorum.
cevabinizi bekliyorum , katilmak isterim
Ben de katılmak istiyorum, öyle ihtiyacım var ki duaya...
Bir de ben regl dönemindeyim br iki günüm daha var sorun olur mu? Okuyabilir miyim böyle de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?