canım sen cuma günü ne zaman bağışlıcaksın eğer cuma saati bağışlıcaksan cuma günü sabahtan okuyalım onun için soruyorum???
Bizim de işe ihtiyacımız var.Ben de katılmak istiyorum.
Merhaba.. :)
Bana da anlatır mısınız, ne zamana kadar yapıyoruz? :)
ben bu listede okumaya geç başlayabiirm ama her cuma cuma suresini okursak 7 kişiden birine 7 hafta,en yakındakine bile 2 hafta sonra sıra gelecek,hani günlük okumalara devam etsek naıl olur?Mesela hergün bir kşi için Fetih suresi okusak?Öbür türlü düşünseniz kimi arkadaşımıza 1 ay kimine de 2 ay sonra sıra geliyor,nacizane fikrimdir kızçeler,aksi düşüncede olanlara saygı duyar,bu okumaya da inşallah katılırım
merhaba. katılımcı olmak için öncelikle ilk sayfadaki yazımı begeniyorsunuz. ve yarın baslıyoruz.
hergün günde 1000 tane ya-rahman,ya-rahim esması ve 100 salavat-ı serif cekiyoruz.
cuma gününe kadar 5000 esma ve 500 salavat cekmiş oluyoruz.
bu arada tekrar sölüyorum.ya-rahman ve ya-rahim esmasını tek tespihte arkaarkaya söleyerek birlikte cekiyoruz.ayrı ayrı değil.
Canım Allah senden razı olsun.Dünya işleriyle uğraşmaktan zikiri,tesbihi çoğu zaman boşlarım. Sayende düzene gireceğim inşallah.
salavatı şerif olarak bunu çekeceğiz dimi,çünkü çok fazla var.
Allahumme salli Ala seyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
merhaba arkadaşım böyle bir şeye vesile olduğun için allah senden razı olsun.benim doğumuma az kaldı ve o kadar uzaklaştımki ibadetten anlatamam bişiler yapmam gerek derken,5 yaşındaki yiğenime lösemi teşhisi kondu dün hast. yatırdık.benim niyetim sağlıcakla yavrumu kucağıma almak ve yiğenimin biran evvel iyileşmisi. allahımda sizin gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla sizlere verir inşallah.pazartesi bende başlıyorum allahın izniyle.
cnm cok üzüldüm.Rabbim tez zamnda el safi ismiyle şifa eylesin. Anasına babasına bagıslasın.Artık tıpta ileri noktalara gelindi.inş Allahın izniyle dermanı vardırda Rabbim sonsuz dermanlarından birinide minik yavruya verir.Seninde saglıkla sıhhatle hayırlısıyla evladını kucagına almanı dilerim Mevlamdan.Allahım bizlerede nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?