Dertler derya olmuş bende bir sandal🙄

Çocuk çalışmalarını hizlandirmaktansa önce evliliğinizi oturtmalisiniz bence. Ayrıca fark ettim de konu açıp çözüm istiyorsunuz fakat söylenen şeylere katılmakla kaliyorsunuz sadece. Diğer konularinizda da böyleydi. Yani farkındasıniz ama kabullenmek istemiyorsunuz gibi. Hatta dalgaya vuruyorsunuz bazı mesajlarda. Her seferinde 'evet haklısınız galiba sindirildim, evet doğru ben böyle biri değilim' diyorsunuz ama eminim haftaya yine bir konu açacaksınız. Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum. 'evet izin almamaliyim' demek yerine hadi yarın bunu bir deneyin. Eşinize ben kahve içmeye gidiyorum haberin olsun diyin ve çıkın.

Rezidansta oturuyorsun, elinde kart var ama dissri cikamadiktan sonra bunun adi kolelik. Bir de bu yasattigi hayati sana pembe gozluklerle mi anlatti?
Esin evde otursun. Sen calis. Ama esinin disari cikmasini yasakla. Bakalim ne oluyor?
Adamin bir tek boynuna yular takmadigi kalmis.

Bana cok sempatik geldiniz. Durup durup sizin konuyu dusunup cozum bulmaya calisip tikandikca uzuluyorum. Bir suru sacma fikirden sonra aklima soyle birsey geldi :) misafirleri evinizde cok rahat ettirmeseniz mesela yemekler yanlislikla biraz tuzlu olsa, misafirleri rahat ettirme konusunda elinizde olmadan(!) bazi aksakliklar yasansa.. Sizin evde herkes cok rahat oldugu icin toplanma alanina donmus eviniz. Eltileriniz de cok akilli kotu gelin olmayi bastan goze almislar, kayinvalide ay onlari sevmiyorum deyip gitmiyor evlerine. Esiniz de aaaa bak hayatim seni cok seviyor annem ne guzel deyip veriyor gazi. Bu saatten sonra bu adam laftan anlamaz ne deseniz siz kotu olcaksiniz. İs hemen ailemi istemiyorsun konusuna geliyor 2 yil boyunca yapilan fedakarligi goren yok.

Ben buraya konuyu hobi olarak mı açıyorum? Gecenki yapılan yorumların çoğunu kafamda derleyip şu 2 yılda bu konu hakkında konuşmamışken ilk defa sözlü dile getirmişim. Bu benim için bir ilk oldu. Ayrıca dalgaya aldığımı nereden çıkardınız?
Her zaman damardan sözlerle mi belirtmem gerekiyor durumumu ?
ilk baş kaldırıyı yaptım. Bundan sonraki tavrimin farklı olabileceğinden emin olabilirsiniz.
Bakin benim için bir ilk diyorum. Çünkü bu konuşmaları hiç bir zaman söylemedi bu ağız.

O zaman rolleri değişelim ben evin hanımı sende evin erkeği ol diyerek yanıtlamıştı bunu bir ara söylediğimde.

Vallahi ben ne desem konu dönüp dolaşıp ailemi mi istemiyorsun ? Bu durumdan mi rahatsizsina dönüyor!
Adama açık açık demişim yalnız kalmaya ihtiyacımız var. Ya hiç mi fark etmedin evlendigimiz ilk günden beri hep birileri bizim hayatımızda. Nasıl donderip konuyu ailemi mi istemiyorsun oluyor anlamıyorum.

Ya kaynananlarla beraber yaşıyor gibimisin kuzum sen ben anlamadim 2 3 günlüğüne kaynina gitmisler geri mi dönecekler yani sizin eve?
Canım şöyle söyleyeyim. Kaynanam 6 ay benim yanımda kalıyor. Burada da eltim görümcem var ama onlara 2 3 haftada bir 2 3 günlüğüne gidiyor. Geriye kalan zaman diliminde benim yanımda.O yüzden kızı da,oğlu da görmeye benim yanıma geliyorlar. Memlekete gittiğinde de biz mutlaka kalan 6 ay içerisinde 2 3 kere gideriz görmeye. Bir nevi senenin %70i falan birlikteyiz

Kiz nasil dayaniyorsunnnn kayinbaba yokmu? Rahmetli mi?

Dünür senin işler benden baya kötü ya benim tek sorunum kültür uyuşmaması biraz da yüz vermiyorum o yüzden her dk tepeme gelemiyor kv, ben yüz vermeyince kendini yerlere atıyor, verdiğim zaman evde yemek bile yapmıyor bizden çıkmıyor, ben mecburen mesafe koydum şuan düzeldi haftada 1 bilemedin 2 görüşüyoruz, sende mesafe koy samimi olma derim

Ailemi istemiyor musun dediğinde. "Evet onlarla sürekli aynı evde yasamak istemiyorum. Ben seni gördüm beğendim, bilseydim önce ailenle tanısırdım. Bende herkes gibi evimi, özelimi istiyorum. Ailenle birlikte yasamak degil, misafirlik yapmak istiyorum. Bastan birlikte yasayacagiz deseydin bende kabul eder yada etmezdim. Neden bana acik olmadin Madem oyle bende agac kavugundan cikmadım. 6 ay seninkilerle 6 ay benimkilerle yasayalim" deyiverin.

Baska turlu anlatamayacaksiniz, cinnetnur bir cinnet gecirmeli bence. Deli deliyi görünca sopasını saklarmiş. Her seferinde vicdan yaptırıp konuyu kapatıyor. Ayrıca kv evsiz barksız, bakıma muhtac degilse vicdan da yapmayın. Herkes yuvasını bilsin.

Çocuk fikrini simdilik 2.plana atın. Hatta özelliklesu anda senin bu fikirlerinle cesaret edemiyorum diye belirtin. Diyelim 5.seneyede böyle girdiniz, artik dayanamayacak sevginin herseyi halletmedigini düsünecek duruma geldiniz. Cocukla daha zor olamayacak mı? Karar vermekte bile ne zorluklar yasayacaksıniz.

Bu adam değişmez.Severekmi evlenmiştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…