Dert yok, Sohbet var.... :)

Aşkolsun canım ya sarışınları dışlıyor musun ama benim bütün ailem sarışın

saray kedisi maşallah cnm çok güzelsin sen 32 yaşındamısın
canım ben 28 yaşındayım 2 sene öncesine kadar cidden 18-20 gibi gösteriyordum ne oduysa eşimle tanıştıktan sonra oldu onunla çıkmaya başlayınca yaşımı göstermeye başladım:)) eşim 35 yaşında sanırım onunla olgunlaştım:))

çünkü o asude değil saraykedisi...
asude çekincemelerdeP

işte sosyal hayatta yanına yaklaşma cesareti gösteremeyeceğim bir asalet abidesi daha: çirkin betty

laleyi de merak ediyodum, ikinizi de gördüm, ohhh rahatladım

yalnız ya maşallah Allahımız nazarlardan korusun, o Gözdeyi -tövbe estağfurullah- ısmarlama mı doğurdun? o kadar güzel bir çocuk olabilir mi? sanki demişsin Allahım gözü şöyle olsun, burnu böyle olsun, o da vermiş.. tövbe yareppim dinden çıkazaam

Son düzenleme:
beni görmüştün ya tatlım...hehhh...hepsi benden çirkin betty bunların boşver...görmeye değecek bişey yokPP

topiğin esas kızları hadi bakalım sizlerden foto bekliyoruz
Bu arada benim resmimin olduğu yer şirince arakadaşlar bugün o kadar muhabbetini yaptık ya[/QUOTE]

DRANAS BEN FARKETTİM MUHABBETİN ÜSTÜNE İYİ DENK GELDİ

Bu arada eşim foto eklediğimi duysa görse yada bir şekilde öğrense varyaaaaaaa

Sırf bu yüzden facebookumu kapattırdı bana uyuz

Aşkolsun canım ya sarışınları dışlıyor musun ama benim bütün ailem sarışın

yok canım benim benim annem de sarışın mavi gözlü.
sarışınları dışlamak değil de o kadar sarışın var ki artık o sebeptendir biraz uzak duruyorum
ama seni koydum ayrı bir yere her an niyeti bozabilirim.

yoğunluktan resimler karıştı

biraz öyle olmuş

Biz göremiyoz tabi resimleri

hemen arkadaşlık gönderdim kabul edersen

mersi canıımmm...
ısmarlama demeyeyim asudeciğim ama inan ben istedim Allahım verdi...inan...önce sağlığı tabiki...şükürler olsun...
gözleri babama benzesin dedim, burnu ve saçları kocama, ve gamzesi...benim için çok özeldir gamzem...çok dua ettim onun için...aynı yerde gözdemin gamzesi...
bizim işaretimiz gamzemiz...bana benzeyen tek şeyi...ama en olmasını istediğim şeyi...şükürler olsun...
Aklınızda olsun...Allahım gerçekten hamileyken ve doğumda edilen her duayı kabul ediyor...

Sağol canım teşekkürler kabul ettim bile

sağol canımcım ama ben doğal sarışınım daha hiç saçıma boya sürmedim aptal sarışında diyebilirsiniz

sağol canımcım ama ben doğal sarışınım daha hiç saçıma boya sürmedim aptal sarışında diyebilirsiniz

işte doğal sarışın olduğundan kalbimi fethettin zaten.
estağfurullah ne aptallığı? sinir oluyorum o çeşit sınıflandırmalara...

maşşallah maşşallah bir güzellik ve zerafet abidesi daha.
Allah bir an önce eşini sana kavuştursun canım....

amin canım çok teşekkür ederim, bu kadar güzel hatunun arasında olmak ne güzelmiş.
senin fotoğraflarına daha önce bakmışım meğer, isim değişikliği varmış yeni çaktım
o zmanlar da çok beğenmiştim, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…