Dert yok, Sohbet var.... :)

desturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK19:

arkadaşlarımızın albümerinden görüyoruz canım...

bilmem anlatabildimmi?
arkadaşmıydık acaba sizinle patafix hanım???

Senin ben maüütelmyukite pf3hntüyimy eşumemka ttrğrutymt!!!
Gel msn'e mealini yazıcam...

amin canım çok teşekkür ederim, bu kadar güzel hatunun arasında olmak ne güzelmiş.
senin fotoğraflarına daha önce bakmışım meğer, isim değişikliği varmış yeni çaktım:KK17:
o zmanlar da çok beğenmiştim, maşallah

evet canım...
damarıma basmışlardı, ben de ufak bir ihtilalle içimi döküp üyeliğmi sildirmiştim.
şimdi sessiz sakin oturuyorum cici cici...:KK6:

bu arada çok tşklerrr.

Senin ben maüütelmyukite pf3hntüyimy eşumemka ttrğrutymt!!!
Gel msn'e mealini yazıcam...

tehdit etmeeeeee.
tehdit etmeeee.
bu arada hislerimiz bilmukabele..
Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 hatta 3 katını versin inşaallahhhh.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım ya eşinle ne kadar güzel bir çiftsiniz ömür boyu mutluluklar:nazar: bir de sanırım duygusal narin biriymişsin gibi geldi bana:KK19:

canım maşallah ne kadar asilsin su gibisin Allahım eşine kavuştursun bir an önce seni inşallah...
ben gördüm hanım ablayı çok zarif bir bayan:KK12:

teşekkür ederim kızlar, ben de size tek tek yazamadım resim ekleme derdinden ama bayıldım.

dranascım senin eşin tam bir akılsız, öyle hatun bırakılır mı, çook pişman olacak.

beti ve dranascım kızlarınız da prenses gibi yaa, allah nazarlardan saklasın :nazar:

teşekkür ederim kızlar, ben de size tek tek yazamadım resim ekleme derdinden ama bayıldım.

dranascım senin eşin tam bir akılsız, öyle hatun bırakılır mı, çook pişman olacak.

beti ve dranascım kızlarınız da prenses gibi yaa, allah nazarlardan saklasın :nazar:

Sağol canım o senin güzelliğin birlikte olduğu o kadını görseniz yemin ediyorum gülmekten yerlere yatarsınız ama işte yaptıklarınıa anlam veremiyorum
Gerçi benim kocam genelde aydan şener tarzı kadınları beğenir benim de uzaktan yakından hiç alakam yok:KK1:

onu bilmem de eLmayra'cığımıza yazık oldu.
Kaç sayfa, kaç resim, kaç yorum.
Vh vah vah...
Yerinde olmak istemezdim, ne yalan söyleyeyim :KK51:

Sağol canım o senin güzelliğin birlikte olduğu o kadını görseniz yemin ediyorum gülmekten yerlere yatarsınız ama işte yaptıklarınıa anlam veremiyorum
Gerçi benim kocam genelde aydan şener tarzı kadınları beğenir benim de uzaktan yakından hiç alakam yok:KK1:

eee zaten öyle derler ya
komşunun küflü ekmeği, kimisine ballı börek gelirmiş.
hassas kantarınki de o hesap.

çooook vurucak kafasını da.
yapacak bişey yok.....

aynen valla.
korkumdan lavaboya gidemiyorum.
dönünce kaç sayfayla karşılaşacağımı bilmediğimden:KK9:

şimdi lavobaya gittim regl olmuşum, hapımı da yanıma almamışım, gelip yazmayı düşündüm "kızlar majeziki olan var mı diye" sonra kendime bir "oha asude_bahar" dedim ve iş arkadaşlarıma sordum :KK1:

onu bilmem de eLmayra'cığımıza yazık oldu.
Kaç sayfa, kaç resim, kaç yorum.
Vh vah vah...
Yerinde olmak istemezdim, ne yalan söyleyeyim :KK51:

elmayra beni biliyor ama şimdi tek tek yorumları oku resimlere bak allah kolaylık versin:KK1:

X