Dert yok, Sohbet var.... :)

şimdi lavobaya gittim regl olmuşum, hapımı da yanıma almamışım, gelip yazmayı düşündüm "kızlar majeziki olan var mı diye" sonra kendime bir "oha asude_bahar" dedim ve iş arkadaşlarıma sordum

ayyyyyy koptummmmmm

var yavrum göndereyim mi????

bugün icin ne planlarim vardi..... ama yine de sizlerle dedikodu yapmak cook keyifli...

salaklığına doymasın o canım, türk standartlarının üzerinde bi eşi var, dünyalar güzeli kızı var. çok kızdım eşine.

@handan ablacım ne yaşlısı aşkolsun, hayat kırkında başlarmış hem, inceciksin zaten. senin yaşına gelip kocaman kızım olsa da öyle kalabilsem keşke

@elmayracığım baya yorulacak okurken

şimdi lavobaya gittim regl olmuşum, hapımı da yanıma almamışım, gelip yazmayı düşündüm "kızlar majeziki olan var mı diye" sonra kendime bir "oha asude_bahar" dedim ve iş arkadaşlarıma sordum

hamile olmadığına mutlu olmuşsundur canım ben de hafta sonu gebelik testi yaptırmıştım ama şükür hamile değilim zaten bizim hassas kantardan bir çocuk daha düşünemiyorum kızım bana hiç benzemiyor ama sadece büyük ayakları ve kulaklarını benzetiyorlar söylemesi ayıp nerdeyse 40 numara ayakkabı giyiyorum

hamile olmadığına mutlu olmuşsundur canım ben de hafta sonu gebelik testi yaptırmıştım ama şükür hamile değilim zaten bizim hassas kantardan bir çocuk daha düşünemiyorum kızım bana hiç benzemiyor ama sadece büyük ayakları ve kulaklarını benzetiyorlar söylemesi ayıp nerdeyse 40 numara ayakkabı giyiyorum

seni fotoğrafını beklerken karşıma türkiye haritası çıktı

Albüm de sadece o var

aynı oltaya ben de geldim

Profile kaoyarım brazdan resimi

canım maşallah ne kadar asilsin su gibisin Allahım eşine kavuştursun bir an önce seni inşallah...
ben gördüm hanım ablayı çok zarif bir bayan

Teşekkürler canım o senin kendi güzelliğin

aynen

ne demek ablacım

Sağol canıum

Mesajlar çok zor gidiyor sizdede aynımı :26:

@dranas

fotoda sağdan çapkın çapkın bakan adam mr.hassas kantar beyfendi mi

yok canım benim hassas kantarın kankisi balayımızın ikinci günü yanımıza gelmişti diye bahsetmiştim ya nerdeyse 15 yıldır arkadaşlar bu arada nerdeyse birlikte banyo yapacak kadar samimiler hatta eşimi bir kere köpek şampuanı ile yıkamışlar

ayyyyyy koptummmmmm

var yavrum göndereyim mi????

yavrum şu an çok acı çekoorum, ne kadar karnımın acıdığını bilsen, yanıma gelebilerdin

vermidon keser mi kızlar? bulabildiğim tek ağrı kesici vermidon, majezik apranax yok kimselerde, erkeklere de sordum

sweet hakkaten sweetmişin canım maşallah sana

Sağol kuzum ya idare ediyoz işte kalırsın canım ya meralk etme

oo kutsal mavi hap,
ben de iki gün önce arandım bulamadım, adetim 4 gün erken geldi ilk defa, neden olur ki:44:

kendi bilir canım sonuçta güzellik sevgi kişiden kişiye değişiyor boşuna hassas kantar demiyoruz

canım macecik bende de var,kargoyla göndereyim

benim regl dönemimdeki yegane kurtarıcım,allah üretenlerden bin razı olsun

kendi bilir canım sonuçta güzellik sevgi kişiden kişiye değişiyor boşuna hassas kantar demiyoruz

elmayracım...şimdiye kadar psiko olmadıysan bu sefer kesssin olacaksın...
bunları kaçırdığına çoook yanacaksın...
ooofff offf...

valla ağrı kesici iyice azdırmıyormu?
buscopan bulabilsen bir yerlerden??*
kıyamam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…