Dert yok, Sohbet var.... :)

kuzummmm iyi bişey dedim.
niye astın o suratını....
bazı gözler vardır, zeka fışkırır ama aynı zamanda yaramazdırlar, ne zaman ne yapacakları belli olmaz.

ben sende onu gördüm.
aaaaa valla kötü bişey demedim yaaaa:KK54:

hımmmm evet yaramazlık falansa kasettiğin çocuğumuz olana kadar evin yaramazıyım ben :KK9:

vallaha akıllı zeki güzel hatunlar olaraktan toplaşmışık biraraya

oh oh maşallah..

hepiniz çok güzelsiniz..

ha yanımdaki de kızkardeşim bizim evin asıl güzeli odur..

evet asude ve elmayra yoğun istek var..

vallaha akıllı zeki güzel hatunlar olaraktan toplaşmışık biraraya

oh oh maşallah..

hepiniz çok güzelsiniz..

ha yanımdaki de kızkardeşim bizim evin asıl güzeli odur..

evet asude ve elmayra yoğun istek var..

alçakgönüllü yü unuttun saray kedisi :KK1:

asudecim ben yuvarlak yüzlüyüm ve de kemikliyim yapılı bi hatunum yani.. ne kadar zayıf olsa mda zayıf görünmüyorum hayatımda hiç sıska olmadım.. şu anda gayet iyiyim zaten ama eşimin ailesiyle tanıştığımızda 3-4 kilo fazlam vardı çok gözlerine batmıştı.

ya kocamı tabi ki seviyorum ve beğeniyorum ama objektif olmam gerekirse beni beğenmeyip yakıştırmayacak yakışıklılıkta değil asla:)))))

sevgili saray kedisi,

sen sıradanın çok üzerinde bir güzelliğe sahipsin. azra akından güzel olduğuna göre tr nin en yakışıklı erkeği ilan ettiğim kıvançımızın yanına bile yakışırsın alimallah..

eşin haşa hz.yusuf olamayacağına göre, kaynanan densiz bir kadın :KK1:

asude cok guzel bir gelin olmussun... masallah...

o güzel gelin ben değilim saray kedisidir canım, ben foto koyamadım, çünkü bu pcde hiç fotom yok şu an yükleyemem :KK50:

asude ben seni göremedim ama yaa.... :))

noree arkadas olarak ekledim kabul edersen resimlerimizi görebiliriz :KK37::KK37:

aşkolsun sana csi neyimi gördün ki :2:

oha ya bütün güzel hatunlar burda mı toplandı arkadaşlar

noree tatlım sen de çok güzelsin ve çok küçük duruyosun.. 21 22 gibi yani

ayrıca asla kilolu falan değilsin gayet de narinsin

teşekkür ederim asude,ama 32 yaşındayım :KK9:

topiğin esas kızları hadi bakalım sizlerden foto bekliyoruz
Bu arada benim resmimin olduğu yer şirince arakadaşlar bugün o kadar muhabbetini yaptık ya:KK1:

sevgili saray kedisi,

sen sıradanın çok üzerinde bir güzelliğe sahipsin. azra akından güzel olduğuna göre tr nin en yakışıklı erkeği ilan ettiğim kıvançımızın yanına bile yakışırsın alimallah..

eşin haşa hz.yusuf olamayacağına göre, kaynanan densiz bir kadın :KK1:

o güzel gelin ben değilim saray kedisidir canım, ben foto koyamadım, çünkü bu pcde hiç fotom yok şu an yükleyemem :KK50:

asude hala resim eklemedi gelin benim :))

evet ben de farkettim ki 2 dir sen diye asudeye yaziyorum... cok cok pardon..

Ben de "ÇİRKİN ŞANSI" başlıklı bi geyik topiği açmaya gidiyorum. Biz çirkinler de ne kadar çirkin ama ne kadar şanslı olduğumuzu konuşuruz :KK35:

topiğin esas kızları hadi bakalım sizlerden foto bekliyoruz
Bu arada benim resmimin olduğu yer şirince arakadaşlar bugün o kadar muhabbetini yaptık ya:KK1:

canım bu pcde hiç fotom yok

ama en yakın zamanda ben de koyacağım

tabi şimdi bu kadar güzel hatun görünce bir çekinmece olacak ama yapacak bişi yok :KK1:

siz güzellere doyum olmuyorrr.... ama ben cikmaliyim.... gideyim spor yapayim.. kilocuklarimdan kurtulayim....

hoscakalin....

en azından hepimiz birbirmizi gördük ve rahatladık :KK1:
fotoların özel olması iyi oldu ben ziyaretçiler görür diye tedirgin olmuştum

ben niye asudeyi görememkteyim.
benim neyim eksik???

assolistim ben hayatım, yarın ekleyeceğim

şimdi bu kadan güzel hatunun arasında kaybolsam daha iyiydi, birkaç "hıı asude sen de çok şirinsin (güzel olmayana fukara avuntusu kabilinden şirin denir ya hani :)) der geçerdiniz, yarın koymak hayli riskli olacak

X