Dert yok, Sohbet var.... :)

+1................

:113:

ivit yalan yok ben de merak ettim adamı :26:

ooo azicik kalmis iste... benim kardesim de seneye bitirecek ins... annemler icin de iyi olur.. simdi kadincagiz ikimizi birde özlüyor...

Az kaldı evet bitirsede gelse artık yanımıza özlem çok fazlaoluyor

Ben de öyel düşünüyorum ama bu fazla gelişmiş canım asude elmayra resmini gördü onlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kalıp olarak 30 gösteriyor fazla büyümüş
Kendimi geri çekmem lazım

Bencede canım adam çok cesurca yaklaşmış sana

ayynen bence de...

kızlar ben adamın fotosunu gördüm (vesikalık foto şeklinde)

yaşından büyük gösteriyor ama yakışıklı benim standartlarımda, erkeksi erkekleri beğenen biri olaraktan beğendim diyeyim..

yalnız adamın profili çok dehşet. nasıl diyeyim, öyle bir adam, elini sallasa ellisi, totosunu sallasa tellisi çok afedersiniz..

ben hiç dranasın fotosunu görmedim. benim merak ettiğim, dranas yani bizim kızımız ne kadar güzel ki böyle bir adamı şak diye kendine aşık etti, ben onu düşünüyorum

Ben ona yaklaşacak bir şey yapmadım ama uzak duracağım en azından boşanana kadar şu an benim için tabi ki velayet daha önemli

vallahi ben ikisini de merak ediyorum, ne yalan diyeyim....
meraklı melahat moden..

Canım ya sana resmimi göndereyim bakayım hakkımda ne düşüneceksin

hmmm ben davanın açıldığı noktasını kaçırmışım canım, özür...
senin boşanmak istediğini biliyordum da, davanın açıldığını bilmiyordum.

çekişmeli mi? anlaşmalı mı?
bildiğim kadarı ile çekişmelilere 6 ay sonraya gün veriyorlar.
en azından İstanbul'da...

vallahi ben ikisini de merak ediyorum, ne yalan diyeyim....
meraklı melahat moden..

ahhaaa biz en azından dranası göreceğiz...belki foto filan çekilirsek siz de naasiplenirsiniz...

Bilkent mezunu adı bilkentli kaldı

ütülü geyiğinden yani...ok o zaman...

erkeksi bir erkekse evet bende yakışıklı statüsüne sokabilirim,bu durumda dranas da bi afet demek ki

Anlaşmalı olacak muhtemelen en fazla ikinci celsede boşanırız

Dehşet diyon yani,çok iddalı desene bilkentli

erkeksi bir erkekse evet bende yakışıklı statüsüne sokabilirim,bu durumda dranas da bi afet demek ki

Yok aşkitom ya sıradan normal biriryim kendimi beğenmişlik yapmak istemiyorum bir resim yükleyim size sonra silerim ben şimdi yemeğe çıkıyorum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…