dranasım canım kuzum,
bilkentlinin şu an resmi olarak evli olduğunu bilmesi iyi olmuş.. fazla cesur hareketler yapmaz apartmanda..
gönlümüz kayabilir.. kocası yanındayken başka adamı hayal ederek uyuyan kadın çok fazla inan..
kaldı ki sen boşanma sürecinde bir kadınsın. gönlün kayabilir. bundan daha insani bir şey yok.. hele hele de evliyken seni aldatmakta beis görmemiş bir kantara sadık bir şekilde beklemen gerekmiyordu.. kantar senin aşkını bitirdi, ilgilenmesi, yetmedi bir de aldattı.. gönlün kaymasın da ne yapsın? bunun için kendini asla suçlama..
benim için tek önemli şey, türk toplumunun (evt maalesef bu toplumda yaşıyoruz) böyle şeyler çabuk dedikodu malzemesi yapıp (iş yerinden vs biri görür konuşurken, ya da apartmadan ne bileyim) sorun çıkartıp canını sıkmaları.. sen bilkentliye henüz resmen boşanmadığını söylediğin için sorun yok. o hareketlerine dikkat edecektir.
resmi olarak boşandıktan sonra da, kimse bizi tutamaz valla, çünkü bu adam seninle çok ciddi ilgileniyor, çok
benim başım kel mi? ben de merak ettim:26:
bu arada tip olarak ister 20 göstersin ister 50 hiç önemli değil.
kafası hangi yaşta? bu 1.
bunları konuşmak için çok erken mümkünse konuyu 1-2 ay sonra gündeme getirelim, bu 2.
kendini geri çekmen konusunda kesinlikle hemfikiriz, bu da 3.
ooo azicik kalmis iste... benim kardesim de seneye bitirecek ins... annemler icin de iyi olur.. simdi kadincagiz ikimizi birde özlüyor...
Ben de öyel düşünüyorum ama bu fazla gelişmiş canım asude elmayra resmini gördü onlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kalıp olarak 30 gösteriyor fazla büyümüş
Kendimi geri çekmem lazım
benim başım kel mi? ben de merak ettim:26:
bu arada tip olarak ister 20 göstersin ister 50 hiç önemli değil.
kafası hangi yaşta? bu 1.
bunları konuşmak için çok erken mümkünse konuyu 1-2 ay sonra gündeme getirelim, bu 2.
kendini geri çekmen konusunda kesinlikle hemfikiriz, bu da 3.
kızlar ben adamın fotosunu gördüm (vesikalık foto şeklinde)
yaşından büyük gösteriyor ama yakışıklı benim standartlarımda, erkeksi erkekleri beğenen biri olaraktan beğendim diyeyim..
yalnız adamın profili çok dehşet. nasıl diyeyim, öyle bir adam, elini sallasa ellisi, totosunu sallasa tellisi çok afedersiniz..
ben hiç dranasın fotosunu görmedim. benim merak ettiğim, dranasyani bizim kızımız ne kadar güzel ki böyle bir adamı şak diye kendine aşık etti, ben onu düşünüyorum
canım benim her sayfayı okuyamıyor muşum demek ki...
napim hıza bak...
bilkentli niye peki onu da söyle de tam olsun...
bu arada dranascım uzak dur tatlım...
yaşından büyük gösteriyor ama yakışıklı benim standartlarımda, erkeksi erkekleri beğenen biri olaraktan beğendim diyeyim..
yalnız adamın profili çok dehşet. nasıl diyeyim, öyle bir adam, elini sallasa ellisi, totosunu sallasa tellisi çok afedersiniz..
ben hiç dranasın fotosunu görmedim. benim merak ettiğim, dranasyani bizim kızımız ne kadar güzel ki böyle bir adamı şak diye kendine aşık etti, ben onu düşünüyorum
Canımın içi çok güzel yazmışsın ama boşanma davasını ben açtım zaten bugün yarın kağıt gelir diye bekliyorum
Ama hala bir haber yok:44: kafasına daş mı düştü yoluna ayu mu çıktı bilmiyorum
vallahi ben ikisini de merak ediyorum, ne yalan diyeyim....
meraklı melahat moden..
Bilkent mezunuadı bilkentli kaldı
Yalnız adamın profili çok dehşet. Nasıl diyeyim, öyle bir adam, elini sallasa ellisi, totosunu sallasa tellisi çok afedersiniz..
Ben hiç dranasın fotosunu görmedim. Benim merak ettiğim, dranasYani bizim kızımız ne kadar güzel ki böyle bir adamı şak diye kendine aşık etti, ben onu düşünüyorum
hmmm ben davanın açıldığı noktasını kaçırmışım canım, özür...
senin boşanmak istediğini biliyordum da, davanın açıldığını bilmiyordum.
çekişmeli mi? anlaşmalı mı?
bildiğim kadarı ile çekişmelilere 6 ay sonraya gün veriyorlar.
en azından İstanbul'da...
Canım ya sana resmimi göndereyim bakayım hakkımda ne düşüneceksin
Canım ya sana resmimi göndereyim bakayım hakkımda ne düşüneceksin
erkeksi bir erkekse evet bende yakışıklı statüsüne sokabilirim,bu durumda dranas da bi afet demek ki
ahhaaa biz en azından dranası göreceğiz...belki foto filan çekilirsek siz de naasiplenirsiniz...
Anlaşmalı olacak muhtemelen en fazla ikinci celsede boşanırız