Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ablacım çabuk üşütürüm, hassas bi yapım var malesef. inşallah ilerde çocuklarımda çıkmaz
ben de ondan korkmaya başladım, çok uzadı bu görüşme
anladım canım...dikkat et kendine,umarım tekrarlamaz..
Bir ara yıllar yıllar önce her gün oynardık arkadaşlarla pc den oynuyorum şimdi zevk vermiyor çöleee taşları atacan masaya sesi çıkacak ki keyfi çıksın yani
haklısın ablacım o taş sesleri duyulacak,o yüz ifadeleri görülecek
Demi yani kim okeye dönüyor göreceksin
Konuşması problem değil de biri görecek hassas kantarı üstüne sıçratacak diye korkuyorum. Durduk yerde üzülecek :S
Bu adam epeydir bu apartmandaysa kantarı da görmüş olması lazım. Bu kadarı nasıl tesadüf oluyor :S
ya yetişemiyorum yaaa...
az yavaş olun....püffff....
benim korkum hem biri görebilir kantara yalan yanlış anlatabilir (iş yerleri dedikoduya bayılan kurumlar malum)
ikinci korkum da adamla aynı apartmanda yaşadıkları için, adam aynı cesur hareketlere apartman ortamında da devam ederse konu komşu da kantara durumları anlatabilir.
bunlardan çekiniyorum. yoksa adamın kantarın ajanı olduğuna falan inanmıyorum :)
adam çocuğu olduğunu biliyor dranasın.. boşanmış sanıyor olabilir, hep tek gördü dranası sanırım..
ya yetişemiyorum yaaa...
az yavaş olun....püffff....
:) İki dk bi yazı yazıyorum bi bakıyorum sayfaları doldurmuşlar betiii :)
Ajan konusunda hem fikiriz, ama apartmanda kurumda vs dedikodu coook kapıcı bike kantara sölese bizimkinin canı sıkılacak...
Bana kızmayın ne olur geleli yarım saat oldu ama girip yazamadım ortam müsait değildi
Bizim kantarla bu adamın ilgisi yok
Bana kızmayın ne olur geleli yarım saat oldu ama girip yazamadım ortam müsait değildi
Bizim kantarla bu adamın ilgisi yok
gunaydın merak ettim anlattığınız şeyleri kızlar konu ne yaaa bişiler var çözmeye çalışıyorum dranasın konusunda varmı
evet kızlar,
saat 10:48 an itibariyle..
topicimizin ilk konusu olan alkolde, şirincenin meyve şaraplarınıdan karadutunun tercih edilmesi gerektiği konusunda hemfikir olundu, sıcak şarap tarifi yapıldı..
ikinci olarak topicin genelinin pis sigara keşçileri olduğu aşikare oldu.. kimsenin sigarayı bırakamadığı ortaya kondu..
üçüncü olarak zararlı alışkanlık, kumar.. şimdi "yaaaee biz arkadaşlar arasında eğlencesine oynuyoruz, hem çene çalıyoruz, hem vakit geçiriyoruz, e bir yandan da oynuyoruz" şeklinde bir başlamaya korkiyorum