Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben gidene kadar iyi izle deniz malını özet gecersin bana

sen benden önce gidersin kızz
ya izlemek istemiyorum artık mert bile daha iyiymiş geçende o efeyi gene dövesim geldi yaa aaaaa evet senin eski nick efeyi çok sevmenden kaynaklanıyodu dimiii şimdi buldumben daha çıkmıyorum bebem memur diilim işçiyim 6 da çıkıyorum

Ben gidene kadar iyi izle deniz malını özet gecersin bana

sen benden önce gidersin kızz
ya izlemek istemiyorum artık mert bile daha iyiymiş geçende o efeyi gene dövesim geldi yaa aaaaa evet senin eski nick efeyi çok sevmenden kaynaklanıyodu dimiii şimdi buldumben daha çıkmıyorum bebem memur diilim işçiyim 6 da çıkıyorum

Ben de meğmurum ben de 6 da cıkıyorum yewrum D:

şştttttt kozlarımı niye belli ediyorsun.
çatttttt diye belgeleyemicem şimdi.
herkesin eşekler bağlandı sağlam kazığa
totoş seniii. gel buraya ısıriciiimmmmm

canım gazete haberini delil kabilinden saymıyorum..

dayım vefat ettiğinde -sizlere ömür- ölümü ile ilgili öyle kolpa senaryolar yazıldı ki gazetelerde, inanamazsın.. hikayeyi bilmesek, "yahu ne biçim ülke, neler için cinayetler işleniyor" falan diye hayıflanabilirdik. oysa gerçek bambaşkaydı ve gazetecilere anlatılmıştı. ama adamlar öyle uydurmayı uygun bulmuşlar (doğan medya grubu yayın organları kendi içlerinde bile tutarlı değil)

elmayracım olsun en azından cumartsin var canım ve istediğin zaman izin alabilirsin ne güzel.Özel sektör çok ...tan

[I]öncelikle başınız saolsun.
valla ben fake konularda da fake haberlerde de aynı mantıktayım.
doğru olması inan tercihimdir.
aksi takdirde bu nasıl bir hastalıklı beyndir ki bu çeşit masallar uydurabilmektedir?

bazen kk'da öyle konular okuyorum ki benim diyen senariste taş çıkarıyorlar valla.
[/I]

Son düzenleme:

Aynı duyguyu yaşıyorum şuanda :S Serviste de ruhum daralıyor bu yüzden.

Demek ki ben gecelerin kadını olamam

aaaaaa o nasıl oluyor? 6'da kapanan devlet dairesi var mı yahu :S
bizimkiler 16,30'da off mode:)))

aynen öyle valla. içim karardı. kış geldi ((((((((((

malesef canım, ankarada çoğu bakanlık benim bildiğim kadarıyla 6da bitiriyor mesaiyi. hatta 9a kadar çalışıyoruz bazen yukardan emir gelince. 4 bçukta çıkabilmek için neler vermezdim

evet canım aman gerçek olmasın da ben kandırılmaya razıyım..

kızlar içim karardı ya cidden hava çok karanlık..

benim ev işyerine 10 dk.. hep aydınlıkken gidiyodum.. kış sezonunu bugün açtım

Kızlar beyim yanıma geldi :) Günün analizini yapayım ben size dönücem eve gidince....

Öpüyorum sizi cok.

iyi akşamlar umutçuk.
yarın detaylı rapor bekliyoruz ona göre.

ben de kaçıyorum kızlar yavaştan...
çok çok öptüm hepinizi.
vallahi akşam nasıl oldu anlamadım yahu...

iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…