senin mesain kaçta bitiyor alamanyalı gelin
eskiden tgrt diye bir kanal vardı, japonyalı gelin diye bir dizi vardı, ona atıfta bulundum
almanya saatiyle 5 de yani oranin 6 si....
yani az kaldi canim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin mesain kaçta bitiyor alamanyalı gelin
eskiden tgrt diye bir kanal vardı, japonyalı gelin diye bir dizi vardı, ona atıfta bulundum
Bilseyim topiğin adını 9*5 nöbetçileri koyardım kızçeler sizsiz buaraları pek sessiz
Canım eşin ne yapmış ilk günü nasıl geçmiş
Valla seni merak ettiğim için girdim topiğe
Akşam akşam hamaratlığımı üstümde bir tencere kuru patlıcan kuru biber dolması yaptım pişsin hemen yiyeceğim şimdilik açlığımı peynir ekmekle bastırıyorum.
Kızlar ya aklıma takıldı gene ben bu Bilkentlinin günahını alıyorum sanırım sonuçta toplantıya gelmiş olması çok normal akşam hiç karşılaşmadık sürekli takip eden biri olsa her yerde karşıma çıkar yanlız şöyle bir şey var sonuçta ben de onu camdan falan gördüğüm kadarıyla takip ediyorum bir de öyle kötü niyetli biri gibi durmuyor konuşması falan çok düzgün gerçi tabi ki güvenmek ve bağlanmak yok:26:
günaydın kızlar ben acilen rejime giriyorum tam üç kilo almışım hiç farketmemiştim sabah bir kaç pantolon çok dar geldi
bir de bu aralar iştahım çok açıldı dün akşam bir tencere dolma yaptım saat 10 gibi dört dolma yedim
Elmayra hayırlısı olsun arkadaşım eşinin işi,herşey daha iyi olacak
benim de 2-3 kg fazlam var ama bu ara çikolataya abur cubura çok düştüm,kendimi engelleyemiyorum :18:
Acil bir çözüm bulmam lazım abur cubur ben de çok yiyorum ben herşeyi yiyebilecek kapasitedeyim
günaydın kızlar..
bugün tembellik yapmıyım çalışıyım diyordum ama karnım nasıl ağrıyor nasıl halsizim..
e malum..
oooofff of!
günaydın kızlar..
bugün tembellik yapmıyım çalışıyım diyordum ama karnım nasıl ağrıyor nasıl halsizim..
e malum..
oooofff of!
ben tekrardan ev kadını olunca veririm muhtemelen,çünkü evdeyken az yiyorum.
birşey yemek isteyince su iç tatlım,yada elma falan ye bana yarıyor böyle yapınca