Dert yok, Sohbet var.... :)

kizlar ben yarin foruma giremeyecegim...burda resmi tatil var...sohbeti fazla kacirmayin....sonra yetismesi zor oluyor ve kiskaniyorum.....

Bilseyim topiğin adını 9*5 nöbetçileri koyardım kızçeler sizsiz buaraları pek sessiz

Akşam akşam hamaratlığımı üstümde bir tencere kuru patlıcan kuru biber dolması yaptım pişsin hemen yiyeceğim şimdilik açlığımı peynir ekmekle bastırıyorum.

Akşam akşam hamaratlığımı üstümde bir tencere kuru patlıcan kuru biber dolması yaptım pişsin hemen yiyeceğim şimdilik açlığımı peynir ekmekle bastırıyorum.

Kızlar ya aklıma takıldı gene ben bu Bilkentlinin günahını alıyorum sanırım sonuçta toplantıya gelmiş olması çok normal akşam hiç karşılaşmadık sürekli takip eden biri olsa her yerde karşıma çıkar yanlız şöyle bir şey var sonuçta ben de onu camdan falan gördüğüm kadarıyla takip ediyorum bir de öyle kötü niyetli biri gibi durmuyor konuşması falan çok düzgün gerçi tabi ki güvenmek ve bağlanmak yok:26:

Canım eşin ne yapmış ilk günü nasıl geçmiş
Valla seni merak ettiğim için girdim topiğe

Canım bnm teşekkür ederim. Çok olumlu ve pozitifti. E biraz boş oturmuş tabi Yarın eğitimi başlayacakmış, çok mutluydu sabah beraber gideriz falan diye program yapıyo cok mutlu oldum

Ohooooooo afiyet olsun dranas usta

Bu kadar tesadüfün bir arada olması enteresan geldi bana da ama olmaz olmaz yani. Bağlanacak bişi yok cnm bnm. Sen caba harcama yeter....

iyi akşamlar kızlar,
dranascım bence uzaktan izlemeye devam et. kafanda kurdukça adam da belki hissedip kendini bişey zannedecektir. kafanı karıştırmasın şu aşamada.
umutcum eşinin iş durumuna çok sevindim,inşallah hep böyle iyi devam eder.

bi cee diyim dedim...

elmeyra tekrardan hayirli olsun... dranas bence hemen olumlu ya da olumsuz bir yargiya kapilma... saten kafan karisik es ve de kontes durumundan...

ama aslinda seni de oyaliyor belki iyi bilem olmustur... yine de "gercek dunyani" aklindan cikarma...

Günaydın kızlar ben acilen rejime giriyorum tam üç kilo almışım hiç farketmemiştim sabah bir kaç pantolon çok dar geldi
Bir de bu aralar iştahım çok açıldı dün akşam bir tencere dolma yaptım saat 10 gibi dört dolma yedim

Son düzenleme:
Elmayra hayırlısı olsun arkadaşım eşinin işi,herşey daha iyi olacak

benim de 2-3 kg fazlam var ama bu ara çikolataya abur cubura çok düştüm,kendimi engelleyemiyorum :18:

Ohooooooo afiyet olsun dranas usta

İç harcına sanırım yeteri kadar su koymamışım biraz kuru olmuş ama yoğurt dökünce fena değil tadı

Elmayra hayırlısı olsun arkadaşım eşinin işi,herşey daha iyi olacak

benim de 2-3 kg fazlam var ama bu ara çikolataya abur cubura çok düştüm,kendimi engelleyemiyorum :18:

Acil bir çözüm bulmam lazım abur cubur ben de çok yiyorum ben herşeyi yiyebilecek kapasitedeyim

günaydın kızlar..

bugün tembellik yapmıyım çalışıyım diyordum ama karnım nasıl ağrıyor nasıl halsizim..

e malum..

oooofff of!

Acil bir çözüm bulmam lazım abur cubur ben de çok yiyorum ben herşeyi yiyebilecek kapasitedeyim

ben tekrardan ev kadını olunca veririm muhtemelen,çünkü evdeyken az yiyorum.
birşey yemek isteyince su iç tatlım,yada elma falan ye bana yarıyor böyle yapınca

ben tekrardan ev kadını olunca veririm muhtemelen,çünkü evdeyken az yiyorum.
birşey yemek isteyince su iç tatlım,yada elma falan ye bana yarıyor böyle yapınca

Şimdi kahvaltıda az bir süte müsli koydum yedim akşam yemeklerini kesmem lazım ablam burda olduğu için akşamları habire yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…