Selam. Yeni nickin hayırlı olsun. Sıkıldın mı eskisinden? Yoksa daha derin bir anlamı mı var yenisinin?
Aklıma şey takılıyor ablam gidince ben ne yapacağım bayramda gidecek sonra zaten kızım iki yaşına giriyor kreşe yazdıracağım ama akşamları evde yanlız yatabilecek miyim hep bunları düşünüyorum.
İstanbulda eşimin bir arkadaşı öğretmen kız boşandı ama çocuğu yoktu eve gelen bir elektrikçi kızı gözüne kestirmiş gelip tecavüz etmek istemiş sonra kız izin vermeyince maket bıçağıyla her tarafını doğramış sonra banyoda küvete yatırmış kız su istemiş su gtirmiş içirmiş sonra boğazından kesip öldürmüş:18:
aklıma hep böyle kötü şeyler geliyor kalabalık bir apartmanda oturuyorum ama :26:
Sanıyordum ki aynı dili konuşuyoruz sevgili csi. (Gönül dostu diyecektim ama çağrıştırdığı şeyden ötürü anında vazgeçtim)
Beklediğin şekilde "hoşbulduk" demedim ama cevap vermiş olmamın yeteceğini düşünmüştüm. Madem bu kadar içerledin "HOŞBULDUM" o halde. Umarım sondaki o "M" rahatsız etmemiştir
Selam. Yeni nickin hayırlı olsun. Sıkıldın mı eskisinden? Yoksa daha derin bir anlamı mı var yenisinin?
Evet. Öteki alelacele alınmış hevesli anne nicki idi, bu en sevdiğim çizgi film karakteri. Sevgisiyle hayvanları boğan psikopat kız
kızlar bi ara ego die bi beyin konusu vardı çok uzun sayfalar sürmüştü.ne oldu o konu kapandımı?barıştımı eşiyle sonuç nedir şuan mutlularmı
dur ne yaptin hemen baglama testere filmleri serisine... o tarz seylerde mutlaka birilerini bulundur yaninda... en kotu ihtimalle apartman gorevlisini falan...
ooo tamam o zaman..
aman olsun bosver, bu gidisle benzin ucacak bunlar satarlar 1-2 aya... gorursun bak... sacma sapan bahanelerle...
Aklıma şey takılıyor ablam gidince ben ne yapacağım bayramda gidecek sonra zaten kızım iki yaşına giriyor kreşe yazdıracağım ama akşamları evde yanlız yatabilecek miyim hep bunları düşünüyorum.
İstanbulda eşimin bir arkadaşı öğretmen kız boşandı ama çocuğu yoktu eve gelen bir elektrikçi kızı gözüne kestirmiş gelip tecavüz etmek istemiş sonra kız izin vermeyince maket bıçağıyla her tarafını doğramış sonra banyoda küvete yatırmış kız su istemiş su gtirmiş içirmiş sonra boğazından kesip öldürmüş:18:
aklıma hep böyle kötü şeyler geliyor kalabalık bir apartmanda oturuyorum ama :26:
hayvan derken canım
tövbe estağfirullah bize çok sevgi gösterirsen kendimizi hayvan gibin mi hissedelim
dranas ya Allah iyiliğini versin içim kalktı akşam akşam ayy
Ben bunu duyduğumda kaç gün kendime gelemedim eşim cenazesine gitmişti
Evet. Öteki alelacele alınmış hevesli anne nicki idi, bu en sevdiğim çizgi film karakteri. Sevgisiyle hayvanları boğan psikopat kız
bizim konuşmamıza bile gerek yok. birbirimizin gözlerine bakar, şıp der anlarız ne demek istediğimizi de
malum herkes seni çok derin bilmez.
yarın öbür gün İStanbul hanfendisine bak destursuz girdi kapıdan falan denir maazallah....
Biz eşeği bağlayalım sağlam kazığa, varsın çalsınlar gene hırsızlar...
hosgeldinnnn :)))
Ben bunu duyduğumda kaç gün kendime gelemedim eşim cenazesine gitmişti
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Dranas naaptın kardeş sen?
Ben de hafta içi tek kalıyorum bazen.
Zaten tırsakım üstelik korkakım (buz devri mode on) yapı olarak.
Bunu okudum bittiğim an oldu.
BU olduktan sonra, sokakta yürürken de olur.
Paranoyaya bağlama canım...
Allah rahmet eylesin ne diyeyim.
Dondum kaldım böle...
Ama şeref yoksunları yaratıklar her yerde var.
Bugün gazetede bir haber vardı.
Adamın biri içmiş, içmiş akşam kendi evi diye amcasının evine girmiş.
Yengesini de karısı zannedip ......
Yenge uyku ilacı kullanıyormuş. Sabah kalmış bir bakmış olan olmuş, yanında yeğen...
Aklım durdu yeminimle...
csi az önce sana kur yaptım görmedin