Dert yok, Sohbet var.... :)

Selam. Yeni nickin hayırlı olsun. Sıkıldın mı eskisinden? Yoksa daha derin bir anlamı mı var yenisinin?

Evet. Öteki alelacele alınmış hevesli anne nicki idi, bu en sevdiğim çizgi film karakteri. Sevgisiyle hayvanları boğan psikopat kız

dranas ya Allah iyiliğini versin içim kalktı akşam akşam ayy

bizim konuşmamıza bile gerek yok. birbirimizin gözlerine bakar, şıp der anlarız ne demek istediğimizi de
malum herkes seni çok derin bilmez.
yarın öbür gün İStanbul hanfendisine bak destursuz girdi kapıdan falan denir maazallah....
Biz eşeği bağlayalım sağlam kazığa, varsın çalsınlar gene hırsızlar...

Son düzenleme:
kızlar bi ara ego die bi beyin konusu vardı çok uzun sayfalar sürmüştü.ne oldu o konu kapandımı?barıştımı eşiyle sonuç nedir şuan mutlularmı

kızlar bi ara ego die bi beyin konusu vardı çok uzun sayfalar sürmüştü.ne oldu o konu kapandımı?barıştımı eşiyle sonuç nedir şuan mutlularmı

Barıştı canım. Banuyu diyosun sen. Mutlularmış.

Hiç sorma birde bana laf yetiştirirdi arabayı boğuk kullanıyorsun derdi boğuk falan kullandığım da yok 120 150 kullandığım bile olur
Benim kontes araba kullanırken bir de sürekli sağa sola laf yetiştirir kadınları sıkıştırır bir kere Armada'nın önündeyiz kadın şoför arabayı çıkaramadı baya uğraştı eşim kadına uçak mı kaldırıyorsun demişti kadın dumur olmuş bir vaziyette bakıyordu.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Dranas naaptın kardeş sen?
Ben de hafta içi tek kalıyorum bazen.
Zaten tırsakım üstelik korkakım (buz devri mode on) yapı olarak.
Bunu okudum bittiğim an oldu.

BU olduktan sonra, sokakta yürürken de olur.
Paranoyaya bağlama canım...

evet cnm o bayandı sanırım.neyse şaşırmadım genelde bi konu açılıyor sonu mutlu bitiyor sonra konu kapatılıyor yine bir kk klasiği dicem burdan bana kızan olur die demiyorum:)

Evet. Öteki alelacele alınmış hevesli anne nicki idi, bu en sevdiğim çizgi film karakteri. Sevgisiyle hayvanları boğan psikopat kız

Amannn evlerden ırak :18:

Tamam işte eşeği uyardın, yeter daa uzatma

hosgeldinnnn :)))

Sen dee

Ben bunu duyduğumda kaç gün kendime gelemedim eşim cenazesine gitmişti

Allah rahmet eylesin ne diyeyim.
Dondum kaldım böle...

Ama şeref yoksunları yaratıklar her yerde var.
Bugün gazetede bir haber vardı.
Adamın biri içmiş, içmiş akşam kendi evi diye amcasının evine girmiş.
Yengesini de karısı zannedip ......
Yenge uyku ilacı kullanıyormuş. Sabah kalmış bir bakmış olan olmuş, yanında yeğen...

Aklım durdu yeminimle...

Son düzenleme:

kusura bakmayın korkuttum ama benim bu aklıma zaman zaman gelir bazen psikopata bağlarım kapıyı altlı üstlü kitlerim zaten ışıklar açık uyuyorum karanlıkta yanlız isem asla uyuyamam
Ben yapı olarak da korkak biriyimdir mesela eşimle uyurken gece tuvalete kalkacağım diyelim önce odanın sonra geçtiğim yerlerin bütün ışıklarını yaka yaka giderim söndürürken de çok hızlı hareket ederim

Daha neler duyacağız

her an hersey olabilir sen kendine sahip cikmaya calis yeter ki... ben ortaokulda ve uni deyken 2 kere saldiriya ugramistim... biri apartmana kadar takip etmisti apartmana arkamdan girmisti, o zaman da anahtar vardi ama acmiyim simdi ne olur ne olmaz dedim, tam komsunun ziline basacakken saldirmisti. cantami almak icin. ben tabi ciglik cigliga...

digerinde de uni.den cikmis yururken arkamdan bi elini bogazima dolamisti diger eliyle belimi kavrayip kenara cekmeye calismisti. once eyegina bastim sonra dirsegimle karin bosluguna vurup ciglik cigliga kacmistim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…