Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben şimdi eltimle konuştum eltimle aram iyidir bir gün bile en ufak birbirmize kırgınlığımız olmamıştır. Gerçi kayınvalidem sağda solad bizim için biirbirlerini kıskanıyorlar demiş ya neyse
Kızlar kocam golf almış benzinli almış kontes heralde benzin koyacak parası çok:KK31:

eeeeeee kontes herhalde dizel arabaya binmez, binemez.
motorin dediğin şey bildiğin mazot.
mazotu eskiden sadece kimler kullanırdı? kamyoncular.
cıks yani olamaz...
kontesin oğluna kamyoncunun kullandığı yakıt yakışmaz...

Benimki dizel ben bir depo benzini bir ay yetirsem diye düşünüyorum kontes kendine benzinli araba almış

bazi araclarda performans ve yakit tuketimi dikkate alindiginda benzinli ile dizel arasinda pek fark yok aslinda... hele bir de hizi seven biriyse bay hasba, bayan kontes benzinli iyidir ufak arabalarda...

zaten tasarruflu bu yuzden dizel aliip performansi dusurmeye gerek yoktur...

Asayiş ne durumda ona bakıyordum. Çok "moderatör" gördüm kendimi canııım :KK51:

şımarık şey.
sitenin en kendine has bayanları bir topikte toplandı.
Allah sonumuzu hayır ede.:nazar:

bu arada hoşbulduk dicektin sanırım
senin gibi bir İstanbul hanfendisine adab-ı muaşeret mi öğreticiiizzz?:KK37:
cıks cıks cıks:KK47:

saol canım... bilmukabele:KK19:

her zaman aynı tarzda olsan overdose olurum, dayanmaz benim bünye.
o yüzden özellikle sordum merak ettim çünkü.
yani senin damarına ne basıyor ki senin içinden bir anda bir yaratık fırlıyor,
çakıveriyor beni oturduğum koltuğa...

örnek: bir tokat örneğin vardı dumur olmuştum onda.
bir de deminki çocuk-kayınvalide örneği.

yani bir anda tepki verebiliyorsun bazen, bunun sebebini merak etmiştim.
yani kimi zaman senin için "bu sefer aştı kendini" diyorum bilesin:KK51:

sevdiceğim,

bazen yanlış anlaşılıyor söylediklerim.

şöyle ki,

bazen o an mesela uzun uzun yazmak gelmiyor içimden, kısadan kestirme yazıyorum, okuyan anlayamıyor haklı olarak (bkz: tokat örneği) tokat mevzusu birçok kişi tarafından -sen de dahil- gayet yanlış anlaşıldı, ama umursadım, ilerleyen yorumlarda kendimi anlatmaya çalıştım, bazı tepki gösterenler sonradan anladığını ifade ettiler..

bazen de kişinin önceki yorumlarını vs çok iyi biliyorum, onun backgroundunu da bildiğim için spesifik yorum yapmıyorum, çok geniş çerçeve ile bakıyorum (bkz: dolunay örneği) ama okuyan kişi, birkaç yorum üzerine yazdığımı sandığı için anlayamıyor.. ya da kendisi o konu sahibi (ya da mesaj sahibi) ile ilgili benim kadar derin araştırma yapmadığı için anlayamıyor vs. onlarda çok kasmıyorum.. uğraşmak gerekiyor epey.. bazen içimden gelirse uğraşıyorum (bkz: abeta) bazen hiç yormuyorum kendimi..

şımarık şey.

ben yazmiim dedimdi...
patafixx...hoşgeldin caniiimmm....

cıks yani olamaz...

benim gariban memur arabam da mazotlu, ilahi csi kamyoncu lafına çok güldüm, haklısın valla:KK9::KK9::KK9:

Aklıma şey takılıyor ablam gidince ben ne yapacağım bayramda gidecek sonra zaten kızım iki yaşına giriyor kreşe yazdıracağım ama akşamları evde yanlız yatabilecek miyim hep bunları düşünüyorum.
İstanbulda eşimin bir arkadaşı öğretmen kız boşandı ama çocuğu yoktu eve gelen bir elektrikçi kızı gözüne kestirmiş gelip tecavüz etmek istemiş sonra kız izin vermeyince maket bıçağıyla her tarafını doğramış sonra banyoda küvete yatırmış kız su istemiş su gtirmiş içirmiş sonra boğazından kesip öldürmüş:18:
aklıma hep böyle kötü şeyler geliyor kalabalık bir apartmanda oturuyorum ama :26:

cıks yani olamaz...

Allahımmm yaaa önermelerin güzelliğine bak yahu ::KK70::KK70::KK70:: Kontes=gamyoncular :KK70::KK70::KK70:

Asayiş ne durumda ona bakıyordum. Çok "moderatör" gördüm kendimi canııım :KK51:

Hoşgeldin Patafix :KK16:

bazi araclarda performans ve yakit tuketimi dikkate alindiginda benzinli ile dizel arasinda pek fark yok aslinda... hele bir de hizi seven biriyse bay hasba, bayan kontes benzinli iyidir ufak arabalarda...

zaten tasarruflu bu yuzden dizel aliip performansi dusurmeye gerek yoktur...

Hızı sever kontes sürekli yarış arabası gibi kullanır arabayı :KK19:

asudecim sen yorum uzmanı olmuşsun canım yaa :KK1:
abeta konuyu kapattırmış sanırım

şımarık şey.

Sanıyordum ki aynı dili konuşuyoruz sevgili csi. (Gönül dostu diyecektim ama çağrıştırdığı şeyden ötürü anında vazgeçtim :KK37:)
Beklediğin şekilde "hoşbulduk" demedim ama cevap vermiş olmamın yeteceğini düşünmüştüm. Madem bu kadar içerledin "HOŞBULDUM" o halde. Umarım sondaki o "M" rahatsız etmemiştir :KK49:

sevdiceğim,

bazen yanlış anlaşılıyor söylediklerim.

şöyle ki,

bazen o an mesela uzun uzun yazmak gelmiyor içimden, kısadan kestirme yazıyorum, okuyan anlayamıyor haklı olarak (bkz: tokat örneği) tokat mevzusu birçok kişi tarafından -sen de dahil- gayet yanlış anlaşıldı, ama umursadım, ilerleyen yorumlarda kendimi anlatmaya çalıştım, bazı tepki gösterenler sonradan anladığını ifade ettiler..
zekiyim, olayı uzatmaya gerek yok, yormayın beni, leb deyince anlayın leblebiyi diyorsun

bazen de kişinin önceki yorumlarını vs çok iyi biliyorum, onun backgroundunu da bildiğim için spesifik yorum yapmıyorum, çok geniş çerçeve ile bakıyorum (bkz: dolunay örneği) ama okuyan kişi, birkaç yorum üzerine yazdığımı sandığı için anlayamıyor.. ya da kendisi o konu sahibi (ya da mesaj sahibi) ile ilgili benim kadar derin araştırma yapmadığı için anlayamıyor vs. onlarda çok kasmıyorum.. uğraşmak gerekiyor epey.. bazen içimden gelirse uğraşıyorum (bkz: abeta) bazen hiç yormuyorum kendimi..
geçmişi , bugünü ,geleceği aynı anda yorumluyorum. siz de 4 açın gözünüzü körü körüne dalmayın olaya diyorsun.

[QUOTE=Dranas;21530857]Aklıma şey takılıyor ablam gidince ben ne yapacağım bayramda gidecek sonra zaten kızım iki yaşına giriyor kreşe yazdıracağım ama akşamları evde yanlız yatabilecek miyim hep bunları düşünüyorum.
İstanbulda eşimin bir arkadaşı öğretmen kız boşandı ama çocuğu yoktu eve gelen bir elektrikçi kızı gözüne kestirmiş gelip tecavüz etmek istemiş sonra kız izin vermeyince maket bıçağıyla her tarafını doğramış sonra banyoda küvete yatırmış kız su istemiş su gtirmiş içirmiş sonra boğazından kesip öldürmüş:18:
aklıma hep böyle kötü şeyler geliyor kalabalık bir apartmanda oturuyorum ama :26:[/QUOTE]

Ayyy töbe yarabbi, bunları niye takıyosun kuzum sen kafana, annen sana kıyamaz zaten biraz takılsın gelir bak görürsün.

Aklıma şey takılıyor ablam gidince ben ne yapacağım bayramda gidecek sonra zaten kızım iki yaşına giriyor kreşe yazdıracağım ama akşamları evde yanlız yatabilecek miyim hep bunları düşünüyorum.
aklıma hep böyle kötü şeyler geliyor kalabalık bir apartmanda oturuyorum ama :26:

dur ne yaptin hemen baglama testere filmleri serisine... o tarz seylerde mutlaka birilerini bulundur yaninda... en kotu ihtimalle apartman gorevlisini falan...

Hızı sever kontes sürekli yarış arabası gibi kullanır arabayı :KK19:

ooo tamam o zaman..

aman olsun bosver, bu gidisle benzin ucacak bunlar satarlar 1-2 aya... gorursun bak... sacma sapan bahanelerle...

X