Dert yok, Sohbet var.... :)

Valla eve kadın alsam onun kadar iyi temizleyemez :KK1:

Yalnız cenesini de bağlamam lazım. Sürekli söyleniyo.

-Ben bütüne vin camını sildim sen bi mutfağı bitiremedin
-Ben balkonu yıkarım ama suyu sen getir
-Koltukları da cekmem lazım sen odanın koltuklarını nasıl cektin, cekmedin dimi?
:KK36:

önünde saygıyla eğiliyorum yüce eLmayra:KK24:

şunun sırrını bize de versen, hep bana rab bana olmaz ki aaaaaaaaaaa

benimkinin temizlik anlayışı pc masası ve amerikan bardan ibaret.
yaşam alanını temizliyor.

evet bende çok uzağım,eşimin anneleri,amcaları halaları hep bir aradayız maaşallah :KK52:

Ooo sende baya varmış akraba biz allahtan uzağız şimdi zaten eşimde çalışıyor bayramın ilk iki günü bende bi başıma evde olurum gel keyfim gell

Valla eve kadın alsam onun kadar iyi temizleyemez :KK1:

Yalnız cenesini de bağlamam lazım. Sürekli söyleniyo.

-Ben bütüne vin camını sildim sen bi mutfağı bitiremedin
-Ben balkonu yıkarım ama suyu sen getir
-Koltukları da cekmem lazım sen odanın koltuklarını nasıl cektin, cekmedin dimi?
:KK36:

Süper desene tebrik ediyorum enişteyi ...

Hem iş hem çene desene :KK24::KK24:

Bu bayram yanlısız bizde kızımın vize sınavları var maalesef yanımıza gelemiyor :KK43: yarı yıl tatiline kadar yok

gelin lafından hiç bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum!!!

başka ailelerde nasıl bilemiyorum ama benim ağır abinin sülalesinde
gelin=hizmetçi, aşçı, bakıcı....

sizde de öyle mi kızlar???

eşimin elinden yemek,bulaşık,ütü,temizlik gibi bütün ev işleri gelir.hem de çok iyi yapar...

ama işine gelmiyor o yüzden kendi yaşam alanını da ölümüne kirletip bırakır,sen şükret yani canım benim :KK9:

Bunun babası da böyle :KK70: Ama kendi kendine yapmıyor ki Csi, ittireceksin, söyleyeceksin D: Pazarlıktan sağasağlim cıkacaksın :KK70:

Pc yi temizlesin yeter. Bir arkadaşın evine gittik, adam kendine bilgisayar odası yapmış ama resmen heryerde örümcek ağları, dolu küllükler bira şişeleri falan vardı. Odayı görünce kusasım geldi.

Benim evim öyle olsa o odayı dezenfekte etmek icin yakarım :KK1:

Süper desene tebrik ediyorum enişteyi ...

Hem iş hem çene desene :KK24::KK24:

Aynen öyle abla :KK1:

Ben gitmekten ziyade eşimin ailesinde sürekli gelin edasıyla karşılanmaktan nefret ediyorum

Ay bende sevmem onu o gelin de ne oluyorsa oda insan yani adı yokmu gelinnn.... Bizimkilerde işte hep dediler geçen bayram şuraya bayramlaşmaya gidin gelini görmek istediler kurbanlık koyunmuyuz canım.. Tavrını koy sende canım ben koydum dedim ben hoşlanmam öyle adetlerden gelenek göreneklerden falan eşimde dedi biz sevmiyoruz öyle bi yere gitmeyiz diye kurtardık paçayı

eşimin elinden yemek,bulaşık,ütü,temizlik gibi bütün ev işleri gelir.hem de çok iyi yapar...

ama işine gelmiyor o yüzden kendi yaşam alanını da ölümüne kirletip bırakır,sen şükret yani canım benim :KK9:

Benim eşim hiç anlamazdı bir de üstüne eve temizlikçi gelmesini de izin vermezdi evde yabancı kadının dolaşmasından nefret edermiş

çenesi düşük kıslaaaar

bi saat gittim, yine sayfalar döşenmiş..

@dranas

bu bilkentli işinin sonu ya çok güzel olacak, ya çok fena.. ortası yok bacım.. baksana rüya ile başlayan hikaye, gün geçtikçe hızlıca şenleniyor. Allah sonunu hayretsin..

@csi

o topicinde tartıştığın arkadaş, tartışmaya değer bir kimse değil.. senin hiçbir yazdığından beslenmez. küçük dünyasında, kendinin her dediğine "ayyyyyy ne kadaaaannnnn üzüldük senin için x, kıyamaaemmmm" diyenlerle mutlu. yapıcı eleştiriyi kaldıracak zeka ve algıya sahip değil..

@elmayra

benimki evi temizlerken oturtuğu koltuğu temizlemem için totosunu kaldırıyor. onlar da ev işi tanımına giriyor mu bebeem? o zaman benimki de çoğ çalışkan

aynen öyle fazlası var eksiği yok vallahi :KK19:

ama ben daha nişanlıyken dedim kaynanama;o temizliğimi falan yapacaksınız dedi,güya şakayla,ben de evlenince çalışacağım kusura bakma ama

kendi işimi anca yaparım dedim sustu kaldı.

zaten benden de o günden sonra iş beklemez oldu,söylüyo ara sıra ama :KK36:

naynnn canımmm...benden hiiiç öyle şeyler beklemez kayınvalideciğim...
bitaneciktir kendisi:))

Benim ailemde ist. da çok özledim ist. lu bende gitmek istiyorum ama malesef iznim btitii yok gidemiyorummm

bende ancak çalışmazsam h.sonları yada bayramdan bayrama görebiliyorum,burayı hiç sevmiyorum :KK14:

Son düzenleme:

Biz eskidik artık bize sökmüyor bunlar ben kendi evime zor yetişiyorum zaten

Bunun babası da böyle :KK70: Ama kendi kendine yapmıyor ki Csi, ittireceksin, söyleyeceksin D: Pazarlıktan sağasağlim cıkacaksın :KK70:

Pc yi temizlesin yeter. Bir arkadaşın evine gittik, adam kendine bilgisayar odası yapmış ama resmen heryerde örümcek ağları, dolu küllükler bira şişeleri falan vardı. Odayı görünce kusasım geldi.

Benim evim öyle olsa o odayı dezenfekte etmek icin yakarım :KK1:

Aynen öyle abla :KK1:

Adamın karısı filan yokmu ya o nasıl ev öyle :KK30::KK30:

çenesi düşük kıslaaaar

bi saat gittim, yine sayfalar döşenmiş..

@dranas

bu bilkentli işinin sonu ya çok güzel olacak, ya çok fena.. ortası yok bacım.. baksana rüya ile başlayan hikaye, gün geçtikçe hızlıca şenleniyor. Allah sonunu hayretsin..

@csi

o topicinde tartıştığın arkadaş, tartışmaya değer bir kimse değil.. senin hiçbir yazdığından beslenmez. küçük dünyasında, kendinin her dediğine "ayyyyyy ne kadaaaannnnn üzüldük senin için x, kıyamaaemmmm" diyenlerle mutlu. yapıcı eleştiriyi kaldıracak zeka ve algıya sahip değil..

@elmayra

benimki evi temizlerken oturtuğu koltuğu temizlemem için totosunu kaldırıyor. onlar da ev işi tanımına giriyor mu bebeem? o zaman benimki de çoğ çalışkan

surekli takip etmek gerek burayi surekliiiiiiiiiiiii

X