Dert yok, Sohbet var.... :)

haklisin yok...burasi bizim nese kaynagi topigimiz olarak kalmali....

Dert yok dedikodu tavan :KK70:

canımm gözdeyle gidersen oturamayacaksın ve rahat edemeyeceksin.
gözdesiz gitsen aklın onda oda olsa dıye rahat edemeyecksin...
biliyomusun ben hamıleyım 2. erkeğe:)

Sivrimmmm seni görünce aklıma menemen geliyo yahu :KK1: Allah bağışlasınnnn yavrunuuuu.

yok ben teklif etmedim ama teklif etmeden e hadi artık deyip hoppala ailelerle tanışmaya girişilince bi yemek organize ettim.. haftasonu şurda yemek yiyoruz, yapmadığın bir şey var daha açık konuşturma beni dedim..

ama işin komiği yine de bana tektaş almamıştı:)) güzel bir kolye küpe seti almış ama hani benim tektaşım yahuuu dedim, içimden tabi.. kolyeye gözümün ucuyla bakıp teşekkür etmiştim:))

bi tartışma sırasında söyleyiverdim sana kimse akıl vermedi mi teklif edilirken tektaş alınır diye dedim.. illa söyleteceksin be kedi, ben sana daha değerli bir şey aldım niye yüzüğe takılıyorsun çok klişesin demişti:KK70:

pırlantacım da doğumgünümde geldi neyse:KK70:

Anammm benimki de şey kadar bir yüzük almıştı :KK70: Çok komikti :KK70:

[/B]

canımm gözdeyle gidersen oturamayacaksın ve rahat edemeyeceksin.
gözdesiz gitsen aklın onda oda olsa dıye rahat edemeyecksin...
biliyomusun ben hamıleyım 2. erkeğe:)

oyy desene evveliyatı fazla:)

ayy dranas hassas kantar baştan belliymiş zatı:)

lal düğünden 1 gün öncemi?

Haklısın canım benimki baştan belliydi ama işte insanın gözü kör olunca

Süper olur betiiiiii, 2 saat öğle yemeği yeriz. Bayramı atlatalım organize edicem ben :KK70:

Aaa aramızda Istanbul Hanfendileri var ama :KK70:

sevgili elmayra ve çirkin betty

çok kıskandırıyosunuz bu buluşma muhabbetiyle beni, yiter yaaaa :KK47:

şu hızlı tren hızlansın, binezeem gelezeem

benim tektaşım hem pırlanta hem de dana kadar, görüntüde alan kayınpeder (nişanda taktı) ama borcunu da bana ödettiler çaktırmadan :KK1:

işleri güçleri gösteriş

Kızlar ben bu bizim Bilkentlinin randevusunu aldım numarası var ama diyorum ki kapıcıya söyleyim o bildirsin hani onunla ilgilenmediğimi anlasın ya da mesaj mı atsam sadece:44:
Randevu günü da yarın sabah dokuzda gelsin dedi hoca hoca beni tanıyor o yüzden randevuyu hemen verdi

yok ben teklif etmedim ama teklif etmeden e hadi artık deyip hoppala ailelerle tanışmaya girişilince bi yemek organize ettim.. haftasonu şurda yemek yiyoruz, yapmadığın bir şey var daha açık konuşturma beni dedim..

ama işin komiği yine de bana tektaş almamıştı:)) güzel bir kolye küpe seti almış ama hani benim tektaşım yahuuu dedim, içimden tabi.. kolyeye gözümün ucuyla bakıp teşekkür etmiştim:))

bi tartışma sırasında söyleyiverdim sana kimse akıl vermedi mi teklif edilirken tektaş alınır diye dedim.. illa söyleteceksin be kedi, ben sana daha değerli bir şey aldım niye yüzüğe takılıyorsun çok klişesin demişti:KK70:

pırlantacım da doğumgünümde geldi neyse:KK70:

çok romantikmiş mutluluğunuz daim olsunn

Kızlar ben bu bizim Bilkentlinin randevusunu aldım numarası var ama diyorum ki kapıcıya söyleyim o bildirsin hani onunla ilgilenmediğimi anlasın ya da mesaj mı atsam sadece:44:
Randevu günü da yarın sabah dokuzda gelsin dedi hoca hoca beni tanıyor o yüzden randevuyu hemen verdi

kapıcıya söylemek daha riskli canım, kapıcıdır, gider birilerine söyler, eşinin kulağına gitme yolu açılabilir.

adamın kendisine söylersen de, şu aşamada gereksiz bir muhabbet doğabilir aranızda..

yani bu randevuyu hiç almasan, daha iyi olacak sanki (almışsın zaten de; iptal etsen vs)

vay vay vay sen sansli gruba dahilsin desene...masallah....hala alirmi öyle güzel hediyeler...yani özel günlere önem verirmì?

özel günleri hatırlar cnm işyerime çiçek gönderir yada eve gül alır gelir hediye bile alamasa...
bu sene çiçek alabildi sadece şuan iş aradığı için ama hatırlaması benim için önemli olan tabiki.ama sevgiliyken çok hediyelere boğardı:)geçenlerde kalbimi kırmıştı işten bir geldim eve kapıyı açtım küçük küçük not kağıtları notlar yazmış yatak odasına kadar toplaya toplaya gittim.baktım yatağın üzerindede gül vardı:KK16:bazen romantik olabiliyo.biz romantik komedi tadındayız:KK1:bide bir defterimiz var içimizden geldiğinde yazarız eşimle birbirimize..ama bayadır yazmadık dur akşam bi çemkireyim:)

dranascım öyle kapıcıya söylemek çok abes olmaz mı sence?

bence mesaj da atma.. direkt ara..
mesaj bana ergen yöntemi gibi geliyor açık söylemem gerekirse..

sivri...kııızzz....gerçekten mi...anaaaaammm çok geç kalmışım be yawww...
olsun bana da izmirdeki tarotçu abla ikinciyi doğuracan erkek dedi...
hayırlı olsun kuzuuummmm...Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına...

X