Dert yok, Sohbet var.... :)

Asude'cimm çok çok çok uzun yıllar,yılınız döner inşallah :KK9:

Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin size :KK31:

Acaba diyorum şu buluşmayı haftaiçi öğlen arası mı yapsak da yarımşar saat izin alsak patronlardan...
zira gözdeyle gelirsem bişey anlamayacağım...
gözdesiz gelirsem yine bişey anlamayacağım...

günaydınnnn.

[B]kutlu olsun ilk yıldönümünüz tebrikler...
ben sanki daha çok yıllık evlisindir diye tahmın etmiştim.
tecrübe konuşuyorya:)[/B]

[/B]

sağol canım

nitelik olarak 1 yıl ama niceliksel olarak bi 10 yıl götürdü ömrümden, vallahi yaşlandım :KK1:

ayy balayı oteli mi.. iyi fikir.. ben organize etmezsem biz hiçbir şey yapamayız çünkü :KK43:(

evlenme teklifini bile ben organize ettim yahu:))

Evlenme organizasyonu mu:KK53: ben de benim danaya ben evlenme teklifi etmiştim şok olmuştu daha erken demişti o zamanlar da ağır abiydi

ayy balayı oteli mi.. iyi fikir.. ben organize etmezsem biz hiçbir şey yapamayız çünkü :KK43:(

evlenme teklifini bile ben organize ettim yahu:))

ben evlenme teklifini igneliye igneliye külüstür bi arabanin icinde dügünden bi gün önce aldim....

Evlenme organizasyonu mu:KK53: ben de benim danaya ben evlenme teklifi etmiştim şok olmuştu daha erken demişti o zamanlar da ağır abiydi

ahahahaha :KK1:

bizde öyle organizasyon falan olmadı, ama cebren ve hile ile muhtelif lokasyon ve şeraitte 5 6 kere kendime evlenme teklif ettirttim :KK1:

eşim doğum günümde bi yer tutmuştu bütün arkadaşlarım oradaydı tabi ben şok olmuştum:)bana tektaş almıştı vede saat...
ama ben evlenmeyi düşünmediğim için dumur olmuştu.sakın evlenme teklifi etmesin demiştim arkadaşlara yazık edememişti :KK1:
sonra aradan bi kaç ay geçti beni işe bırakıyordu bigün çakmak istedim cebimden al cebimde dedi.elimi bi attım cebine yüzük kutusu bu seferde 3 taş almıştı :KK1:

Acaba diyorum şu buluşmayı haftaiçi öğlen arası mı yapsak da yarımşar saat izin alsak patronlardan...

canımm gözdeyle gidersen oturamayacaksın ve rahat edemeyeceksin.
gözdesiz gitsen aklın onda oda olsa dıye rahat edemeyecksin...
biliyomusun ben hamıleyım 2. erkeğe:)

sağol canım

nitelik olarak 1 yıl ama niceliksel olarak bi 10 yıl götürdü ömrümden, vallahi yaşlandım :KK1:

oyy desene evveliyatı fazla:)

ayy dranas hassas kantar baştan belliymiş zatı:)

lal düğünden 1 gün öncemi?

yok ben teklif etmedim ama teklif etmeden e hadi artık deyip hoppala ailelerle tanışmaya girişilince bi yemek organize ettim.. haftasonu şurda yemek yiyoruz, yapmadığın bir şey var daha açık konuşturma beni dedim..

ama işin komiği yine de bana tektaş almamıştı:)) güzel bir kolye küpe seti almış ama hani benim tektaşım yahuuu dedim, içimden tabi.. kolyeye gözümün ucuyla bakıp teşekkür etmiştim:))

bi tartışma sırasında söyleyiverdim sana kimse akıl vermedi mi teklif edilirken tektaş alınır diye dedim.. illa söyleteceksin be kedi, ben sana daha değerli bir şey aldım niye yüzüğe takılıyorsun çok klişesin demişti:KK70:

pırlantacım da doğumgünümde geldi neyse:KK70:

Süper olur betiiiiii, 2 saat öğle yemeği yeriz. Bayramı atlatalım organize edicem ben :KK70:

Aaa aramızda Istanbul Hanfendileri var ama :KK70:

ahahahaha :KK1:

bizde öyle organizasyon falan olmadı, ama cebren ve hile ile muhtelif lokasyon ve şeraitte 5 6 kere kendime evlenme teklif ettirttim :KK1:

Ben daha eşimden hiç seni seviyorum sözünü bile duymadım boşuna bu noktaya gelmedik:KK50: bazıları benim yaptığım şeye şımarıklık diyor maddi durumunuz iyi kocan eli yüzü düzgün daha ne istiyrosun diyorlar bütün kızlar koca diye ölüyormuş ortada erkek yokmuş yakında bir erkeğe üç dört kadın düşecekmiş:KK53:

eşim doğum günümde bi yer tutmuştu bütün arkadaşlarım oradaydı tabi ben şok olmuştum:)bana tektaş almıştı vede saat...
ama ben evlenmeyi düşünmediğim için dumur olmuştu.sakın evlenme teklifi etmesin demiştim arkadaşlara yazık edememişti :KK1:
sonra aradan bi kaç ay geçti beni işe bırakıyordu bigün çakmak istedim cebimden al cebimde dedi.elimi bi attım cebine yüzük kutusu bu seferde 3 taş almıştı :KK1:

vay vay vay sen sansli gruba dahilsin desene...masallah....hala alirmi öyle güzel hediyeler...yani özel günlere önem verirmì?

canımm gözdeyle gidersen oturamayacaksın ve rahat edemeyeceksin.
gözdesiz gitsen aklın onda oda olsa dıye rahat edemeyecksin...
biliyomusun ben hamıleyım 2. erkeğe:)

lal düğünden 1 gün öncemi?[/B]

kız 23 yaşındasın, 2. çocuğa mı hamilesin..

ya ben çok minnak görüyorum kendimi bebek için yanıyılıyomuyum acabası :KK1:

tabrik ederim bu arada canım, Allah sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip etsin :emir_bebek:

dert yoktu değil mi kızlar, ben evlenme teklifimizi hatırladıkça ağlayacak gibi oluyorum ama:KK43:

X