Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnn.
[B]kutlu olsun ilk yıldönümünüz tebrikler...
ben sanki daha çok yıllık evlisindir diye tahmın etmiştim.
tecrübe konuşuyorya:)[/B]
[/B]
ayy balayı oteli mi.. iyi fikir.. ben organize etmezsem biz hiçbir şey yapamayız çünkü (
evlenme teklifini bile ben organize ettim yahu:))
Asude'cimm çok çok çok uzun yıllar,yılınız döner inşallah
Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin size
ayy balayı oteli mi.. iyi fikir.. ben organize etmezsem biz hiçbir şey yapamayız çünkü (
evlenme teklifini bile ben organize ettim yahu:))
ben evlenme teklifini igneliye igneliye külüstür bi arabanin icinde dügünden bi gün önce aldim....
Evlenme organizasyonu mu ben de benim danaya ben evlenme teklifi etmiştim şok olmuştu daha erken demişti o zamanlar da ağır abiydi
Ben onu da yaşamdım ama bunların hepsi benim hatam
Acaba diyorum şu buluşmayı haftaiçi öğlen arası mı yapsak da yarımşar saat izin alsak patronlardan...
zira gözdeyle gelirsem bişey anlamayacağım...
gözdesiz gelirsem yine bişey anlamayacağım...
sağol canım
nitelik olarak 1 yıl ama niceliksel olarak bi 10 yıl götürdü ömrümden, vallahi yaşlandım
Evlenme organizasyonu mu ben de benim danaya ben evlenme teklifi etmiştim şok olmuştu daha erken demişti o zamanlar da ağır abiydi
şşştttt dert yoktu hani...
Acaba diyorum şu buluşmayı haftaiçi öğlen arası mı yapsak da yarımşar saat izin alsak patronlardan...
zira gözdeyle gelirsem bişey anlamayacağım...
gözdesiz gelirsem yine bişey anlamayacağım...
ahahahaha
bizde öyle organizasyon falan olmadı, ama cebren ve hile ile muhtelif lokasyon ve şeraitte 5 6 kere kendime evlenme teklif ettirttim
eşim doğum günümde bi yer tutmuştu bütün arkadaşlarım oradaydı tabi ben şok olmuştum:)bana tektaş almıştı vede saat...
ama ben evlenmeyi düşünmediğim için dumur olmuştu.sakın evlenme teklifi etmesin demiştim arkadaşlara yazık edememişti
sonra aradan bi kaç ay geçti beni işe bırakıyordu bigün çakmak istedim cebimden al cebimde dedi.elimi bi attım cebine yüzük kutusu bu seferde 3 taş almıştı
canımm gözdeyle gidersen oturamayacaksın ve rahat edemeyeceksin.
gözdesiz gitsen aklın onda oda olsa dıye rahat edemeyecksin...
biliyomusun ben hamıleyım 2. erkeğe:)
lal düğünden 1 gün öncemi?[/B]