canım hadi hayırlı uğurlu olsun.
yeni işiniz hem bol kazanç, hem bol huzur ve çok çok aşk getirsin.
herşey yoluna girsin yavaş yavaş..
kızlar bugün bizim de evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp
1 yıl doldu henüz, yıl ilk kez döndü yani..
Günaydııınnnn...geldim geldim:)))
sevgi pıtırcığı elmayracım...hayırlı olsun yeni işiniz...Allah utandırmasın...
Şu bilkentli geyiğine de çatlayacam az kaldı heee....püfffffffffffff...
kapıcı kocanın olmadığını biliyordur herhalde??
kapıcıdan laf almıştır belki..
elmayracım, sen nasılsın? eşin bugün başladı değil mi? hayırlı olsun..
sen nerde yasiyorsun ki cnm?
tebrik ederim canim...nice senelere insallah...umarim eli bastonlu olana kadar mutlu mesut yasarsiniz esinle...
nice mutlu yıllara asudecim, bir yastıkta kocayın inşallah
Oyyyy yeni gelin sayılırsın sen yahu; plan neNerde nasıl kutlanacak bakalım, hediyeler ne
tebrikler asudecim.. nice senelere..
haftasonu bu 2.5 günlük tatil yıldönümü kutlamasıydı o zaman??
nasıl bir tatildi? önerir misin?
Günaydın betiiii hoşgeldin
Bilkentli dranas ın komşusu, esrarengiz kişiliğin herseyden haberi var, ex kocanın ajanı olduğunu düşündük bir süre
lalcmi tabi ki istanbulda.. sabah 1.5 saat akşam 1.5 saat bazen 2 saat trafik offf offf(
ben doğma büyüme istanbulluyum annem babam da öyle (ama asla istanbulluyum demem o ayrı mevzu.. )
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum bu şehri..
Zaten kocamın bir arkadaşı olduğundan şüphelenmeye başladım:44:
cancağızım özel birşey yapmayacağız bugün, sadece hediye fasla olacak sanırım. yani en azından ben hediyemi vereceğim :) bayram tatilinde balayı otelimizde kutlama yapacağız :) bu cuma izne ayrılıyoruz..
lalcmi tabi ki istanbulda.. sabah 1.5 saat akşam 1.5 saat bazen 2 saat trafik offf offf(
ben doğma büyüme istanbulluyum annem babam da öyle (ama asla istanbulluyum demem o ayrı mevzu.. )
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum bu şehri..
Bizim kapıcı zaten allahlık apartmandaki herkesin özel hayatını bilir ama böyle bir şeyi konuşmaz zannetmiyorum.
Neyse ama şu randevusunu alayım bari ondan sonra bir daha konuşmam
günaydın güzel hatunlar...gününz haftanız güzel mutluluktan uçacağınız haberlerle geçsin inşallahhh
canlarım günaydın,
2,5 gündür güzel bir tatilin ardından forumumuza kavuştuk :)
dranas bilkentliyle neler oldu?
Elmayra eşin işe başladı mı?
Noree buraları niye boş bıraktın :)
saraykedisi sen niye noreeye yardım etmedin :))
günaydın kızlar hafta sonu giremedim hafta sonunuz nasıl geçti ben sürekli gezdim tozdum
Behzat'a gittim film harikaydı harun her zaman ki gibi mükemmeldi
Bizim bilkent'liye gelirsek pek parlak şeyler olmadı cuma günü akşam rastladım kızımı uyuttuktan sonra markete giderken rastladım bir de bizim orada marketler uzak olduğu için en yakın mesafeye bile araba ile gitmen gerekir neyse alışveriş merkezinde rastladım. Beni görür görürmez yanıma gelip konuşmaya başladı o günden bahsetti yer olmadığı için arabayı öyle bırakmak zorunda kaldım numaramı yazmıştım dedi ben de siz sanırım yeni taşındınız dedim bu apartmana yeni taşındım ama hep bu mahallede oturdum dedi bende sorun değil o gün dolmuşla gittim ama hani gece acil bir şey olsa insan zorda kalır benim iki yaşına girecek bir kızm var dedim bunu söylemek zorundaydım malum beni bekar zannediyor ama cevabı aynen şu biliyorum ama dediğim gibi numaramı bırakmıştım çok özür diliyorum dedi. Ben de nerden biliyorsun demedimBen marketten çıktım o da arabasına biniyordu tekrar yanıma geldi bu sefer beni daha bir şaşırttı benim çalıştığım kurumu söyledi orda mı çalışıyorsunuz diye sordu ben de evet dedim benim çalıştığım kurumun hastanesinde sigara bırakma derneği var oradan randevu alamadım dedi ben de bozmadım artık aslında adı üstünde sigara bırakma derneği çok çabuk randevu veriyorlar demedim tamam ben size randevu alırım dedim. Bu işte bir gariplik var bu adam benim evli olduğumu biliyor sizce böyle davranması garip değil mi benim gibi biriyle nasıl bir ilişki yaşayacağını düşünüyor ki biliyorum derken neyi kast etti acaba:44: Kafamda hep bu sorular var
benim eşime gelincede adamın sesi soluğu çıkmadı dedim ya meğer beyefendi cuma günü kuşadasına gitmiş davası varmış da benim de çok umrunmdaydı ya o olmadan geçen üç gün o kadar rahat ve huzurluydu.
Bir de bu bilkentli gerçekten çok garip bu üç gün boyunca evden hiç çıkmadı arabasından anlıyorum üç gün boyunca evde kös kös oturdu heralde çok enterasan ben heralde en az on kere dışarı çıkmışımdır
nice senelere canım. Allah bir yastıkta kocatsın
Ee ne hediye aldın? Var mı bir plan yoksa süprüz mü olcek
İstanbulu trafik keşmekeşine, değişken havasına, çarpık yapılanmasına rağmen hiç bir yerlere değişmem, değişemem.
Serde mazoşistlik var D