günaydin arkadaslar bende geldiiimmmmm....hafta sonu forumu takip ettim ama yazamadim...sohbetinizi cok özledim....
günaydın kızlar.
dranas bence de çalıştığın kurumu arabandaki sticker dan bilmiş olsa da diğer detayları ancak seni takip ettiğinden (göz takibi) bilebilir bence.
sen aynı şekilde mesafeni koru. bakalım bu iş nereye varacak.
bu arada hepimizin geçmiş CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun!
Zaten böyle bir muhabbet ilk defa oldu çok enterasan gerçekten
günaydın kızlar.
dranas bence de çalıştığın kurumu arabandaki sticker dan bilmiş olsa da diğer detayları ancak seni takip ettiğinden (göz takibi) bilebilir bence.
sen aynı şekilde mesafeni koru. bakalım bu iş nereye varacak.
bu arada hepimizin geçmiş CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun!
günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum,
dranas bu bilkentli hızlı çıktı, sticker olayı tamam da yine de seni uzaktan uzağa kestiği ortada. yine de dikkatli ol. eşinin duyma ve yanlış anlama ihtimaline karşı bence randevu olayını da kendisi halletsin.
kapıcı kocanın olmadığını biliyordur herhalde??
kapıcıdan laf almıştır belki..
elmayracım, sen nasılsın? eşin bugün başladı değil mi? hayırlı olsun..
teşekkür ederim tatlım, çok iyiyim... Başladı başladı, güzel bri kahvaltı ettik, traşını oldu, miss gibi giydirdim gönderdim onu. Allahım utandırmasın
teşekkür ederim tatlım, çok iyiyim... Başladı başladı, güzel bri kahvaltı ettik, traşını oldu, miss gibi giydirdim gönderdim onu. Allahım utandırmasın
kapıcı kocanın olmadığını biliyordur herhalde??
kapıcıdan laf almıştır belki..
elmayracım, sen nasılsın? eşin bugün başladı değil mi? hayırlı olsun..
gözün aydin canim senin adina cok seviniyorum umarim daim olur....
kızlar bugün bizim de evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp
1 yıl doldu henüz, yıl ilk kez döndü yani..
ah ahh tabi siz ankarada evde kahvaltı yapabiliyorsunuz..
yani ben de 5'te kalkarsam yapabiliriz burda da neden olmasın:))
kızlar bugün bizim de evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp
1 yıl doldu henüz, yıl ilk kez döndü yani..