Dert yok, Sohbet var.... :)

Slm kızlar giremedim aklım topikte kaldı bıraktığımda 27 sayfaydı 30 sayfa birden ilerlemiş tek tek okuyamadım.
Elmayra bu isme alışamadım ama topiğe hafta sonuda iyi takılıyorsun ben pek giremiyorum canım eşinle durumlar nasıl
Benimkinin kafasına bir şey mi düştü acaba hiç ses soluk yok kızınıda hiç aramadı enteresan gerçekten:44: sanırım gururlu erkek modunda
Bilkentliyle çok fena şeyler oldu uzun uzun yazamıyorum rüyamda gördüğüm adamla nasıl bu noktaya geldim inanamıyorum geniş bir zamanda ayrıntılı yazacağım.
Bugün Behzat.ç.'ye gittim harika bir filmdi

Slm cnm. Haftasonu akşamları dizi falan izlemiyorum, bilgisayarım kucağımda oluyor hep, eşim de son haftasonunu oyunla değerlendirdiği için bana yaapcak birsey kalmadı haliyle.

Seninki söylediği iğrenc cümlelerin altında eziliyordur inşallah. Bir kez insan taklidi yapmak ona zor gelmiştir o yüzden aramıyordur belki de

Bilkentliyi merak ettim yahu; bir rüya nerelere geldi böyle......

tünaydinlar.... nasilsiniz??? dranas, elmeyra nin da dedigi gibi insallah söyledigi sacma laflarin altinda eziliyordur... sen yine de temkinli ol...

kuru siyah üzüm kansızlığa gerçekten çok iyi geliyor,aslında benim de tüketmem lazım.dr ameliyattan sonra 2 ay kan ilacı kullanman lazım dedi bana da ama 1 aylık dozu ancak bitirebildim.kanszlık çok halsizlik ve uyku yapıyor maalesef...

bilkentli ile ne oldu merak ettim dranas,umarım kötü birşey yoktur

Son düzenleme:
canlarım günaydın,

2,5 gündür güzel bir tatilin ardından forumumuza kavuştuk :)

dranas bilkentliyle neler oldu?

elmayra eşin işe başladı mı?

noree buraları niye boş bıraktın :)

saraykedisi sen niye noreeye yardım etmedin :))

eskiden buralar hep dutluktu

o gördüğün dutluklar hep bizimdi

günaydıııınnn...

dranas meraklandırdın beni haa.. neler oluyor??

Günaydın şeker, ben de meraktan çatlıycam caaart diye

Uyku iyidir şeker :)

Günaydın Canımın içi :)

Ben nöbet tuttum sizin icin buralarda ama nöbeti kimse benden devralmadı o yüzden yorulup bıraktım

biz bayramda tatile gitmiyoruz bayramlaşıyoruz..

ama tatile gidenler olduğu için bu haftasonu onlarla bayramlaştık:)) (kayın-elti)

tamam bayramlarda nefes alıyor insanlar.. tatile gitmesinler de diyemiyorum ama..

ahh ahh nerde o eski bayramlar:)))

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim hafta sonunuz nasıl geçti ben sürekli gezdim tozdum
Behzat'a gittim film harikaydı Harun her zaman ki gibi mükemmeldi
Bizim Bilkent'liye gelirsek pek parlak şeyler olmadı Cuma günü akşam rastladım kızımı uyuttuktan sonra markete giderken rastladım bir de bizim orada marketler uzak olduğu için en yakın mesafeye bile araba ile gitmen gerekir neyse alışveriş merkezinde rastladım. Beni görür görürmez yanıma gelip konuşmaya başladı o günden bahsetti yer olmadığı için arabayı öyle bırakmak zorunda kaldım numaramı yazmıştım dedi ben de siz sanırım yeni taşındınız dedim bu apartmana yeni taşındım ama hep bu mahallede oturdum dedi bende sorun değil o gün dolmuşla gittim ama hani gece acil bir şey olsa insan zorda kalır benim iki yaşına girecek bir kızm var dedim bunu söylemek zorundaydım malum beni bekar zannediyor ama cevabı aynen şu biliyorum ama dediğim gibi numaramı bırakmıştım çok özür diliyorum dedi. Ben de nerden biliyorsun demedim ben marketten çıktım o da arabasına biniyordu tekrar yanıma geldi bu sefer beni daha bir şaşırttı benim çalıştığım kurumu söyledi orda mı çalışıyorsunuz diye sordu ben de evet dedim benim çalıştığım kurumun hastanesinde sigara bırakma derneği var oradan randevu alamadım dedi ben de bozmadım artık aslında adı üstünde sigara bırakma derneği çok çabuk randevu veriyorlar demedim tamam ben size randevu alırım dedim. Bu işte bir gariplik var bu adam benim evli olduğumu biliyor sizce böyle davranması garip değil mi benim gibi biriyle nasıl bir ilişki yaşayacağını düşünüyor ki biliyorum derken neyi kast etti acaba:44: Kafamda hep bu sorular var
Benim eşime gelincede adamın sesi soluğu çıkmadı dedim ya meğer beyefendi cuma günü Kuşadasına gitmiş davası varmış da benim de çok umrunmdaydı ya o olmadan geçen üç gün o kadar rahat ve huzurluydu.
Bir de bu bilkentli gerçekten çok garip bu üç gün boyunca evden hiç çıkmadı arabasından anlıyorum üç gün boyunca evde kös kös oturdu heralde çok enterasan ben heralde en az on kere dışarı çıkmışımdır

Gerçi çalıştığım kurumu arabanın üzerinde ki sticker anlamıştır ben nasıl onun bilkentli olduğunu anladığım gibi

Belki sen onu farketmeden önce kızınla seni arabaya binerken vs görmüştür. Sen bence onunla muhabbetini asgari düzeyde tut. Hassas Kantar görür falan olay cıkar neme lazım. Randevu falan da alma, ver numarasını kendi alsın.

günaydın canım.. ben cuma eve gidip eşimle film izledim.. yattım uyudum.. cts kayınvalideme pazar da kızkardeşimle beraber teyzeme gittim..

bence bu adam senin boşandığını filan düşünüyor.. kocan yok yanında.. ya da adam seni, senin onu farkettiğinden önce fark etti.. durumun farkında sanırım..

günaydin arkadaslar bende geldiiimmmmm....hafta sonu forumu takip ettim ama yazamadim...sohbetinizi cok özledim....

dranas tatlım,

bilkentliyi pek bir hızlı buldum :) gizemini yitirmekte acele etmiş..

benim de kafama takılan nokta, bu adam senin eşinle ayrılma eşiğinde olduğunu bilecek değil.. evli bir kadına, hmm nasıl diyeyim, kur yapması çok sempatik gelmedi sanki tatlım :26:

İşte benim de kafamı bulandıran bu oldu ne alaka yani ben ona bu tarz bir hafiflik hiç gösternedim çok saçma

günaydın kızlar.
dranas bence de çalıştığın kurumu arabandaki sticker dan bilmiş olsa da diğer detayları ancak seni takip ettiğinden (göz takibi) bilebilir bence.
sen aynı şekilde mesafeni koru. bakalım bu iş nereye varacak.

bu arada hepimizin geçmiş CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun!

Zaten böyle bir muhabbet ilk defa oldu çok enterasan gerçekten

Hadi beni kızımla arabay inerken binerken gördü olabilir ama eşimin yokluğu daha çok yeni böyle bir şeyi bilmesi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…