Dert yok, Sohbet var.... :)

benim anlamadigim birsey var, neden cumhuriyet bayrami kutlamalari kaldirildi??

benim anlamadigim birsey var, neden cumhuriyet bayrami kutlamalari kaldirildi??

depremi bahane ettiler ama bana samimi gelmedi açıkçası

Valla arkadaşım bence çok saçma bir karar...

Sonuçta eğlence yapılmayacak,her zaman olduğu gibi kutlanacaktı alt tarafı...

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun canlar... Her ne kadar kutlanmasa da........

depremi bahane ettiler ama bana samimi gelmedi açıkçası

Valla arkadaşım bence çok saçma bir karar...

Sonuçta eğlence yapılmayacak,her zaman olduğu gibi kutlanacaktı alt tarafı...

iyi de insanlari deprem degil, cürük binalar öldürdü... ayrica Cumhuriyeti korumak icin can veren sehitlerimiz icin bile olsa törenler düzenlenmeliydi...

hem 29 ekim kutlamalari 23 nisan ve 19 mayis dan hep farkli olmustur. sadece resmi törenler ve konusmalar olmustur.. bunun nesini engellerler ki....

ne kadar dogru bilmiyorum ama nette dügünlere katildiklari yazili... o zaman onlara da gitmeselermis....

bu konu ile ilgili çok şey yazarım canım ama ....

Sadece işlerine böylesi geliyor diyeyim sende anla beni

bu konu ile ilgili çok şey yazarım canım ama ....

Sadece işlerine böylesi geliyor diyeyim sende anla beni

anladm anladim malesef ailemi iyice tembihledim... bagdat caddesindeki yürüyüse katilacaklar mutlaka... babam kesin katilirda annem sogukta pek cikmak istemezdi.. dedim beni temsilen katil :))

anladm anladim malesef ailemi iyice tembihledim... Bagdat caddesindeki yürüyüse katilacaklar mutlaka... Babam kesin katilirda annem sogukta pek cikmak istemezdi.. Dedim beni temsilen katil :))

iyi yapmışsın canım

bende dün geceden bayrağımı astım camıma

Yaşasın cumhuuuuriiiiyeeeeeeetttt

Offf çok uyuyorum kızlar ben yaa Neden böyle oldum ki acaba... Yastık görsem kafamı koyup uyuyorum. ki normalde ben gündüz yarım saat bile uyusam gece uyuyamam.. Ama gece de uyuyorum..

Depresyona mı giriyorum nedir?

Offf çok uyuyorum kızlar ben yaa Neden böyle oldum ki acaba... Yastık görsem kafamı koyup uyuyorum. ki normalde ben gündüz yarım saat bile uyusam gece uyuyamam.. Ama gece de uyuyorum..

Depresyona mı giriyorum nedir?

keşke ben de senin gibi olabilsem

gece bile en az yarım saat dönüp duruyorum , uyusam en ufak bir tıkırtı da anında uyanıyorum

keşke ben de senin gibi olabilsem

gece bile en az yarım saat dönüp duruyorum , uyusam en ufak bir tıkırtı da anında uyanıyorum

Ben de normalde tavşan uykusu yaşayan tiplerdenim ama niye böyle oldu ki bana. Şimdi bile kafamı koysam uyuycam o derece...

Ben de normalde tavşan uykusu yaşayan tiplerdenim ama niye böyle oldu ki bana. Şimdi bile kafamı koysam uyuycam o derece...

ben de son günlerde uykumu alamiyorum.. geceleri uyuyamiyorum... karanlikta hic uyuyamiyorum, isikta geceleri sürekli uyanmama sebep oluyor.. simdi de inanilmaz bas agrim var...

sürekli uyku ihtiyaci sebepleri;

son günlerdeki stresinle alakali olabilir mi
isin yorucu mu
gidana dikkat ediyor musun
vitamin - mineral eksikligi
ya da bebis
????

Saatleri geri almadık ya ona yoruyorum aslında, kapalı hava, miskinlik falan diye düşünüyorum. Gıdama dikkat ettiğim söylenemez aslında... Ne bulursam onu yeme modundayım.

Bebeğe ihtimal bile vermiyorum. PKO gibi bir sorunum var. Tedavi olmm lazım ama ben ihmal ediyorum.

Senin neden uykun bu kadar düzensiz. Kafana birseyleri takıyor olabilir misin?

bu son günlerde kafami mesgul eden pek birsey yok aslinda... sunum ya da toplanti oldugu zamanlarda stresten uyuyamam normalde ama dedigim gibi bu günlerde birsey yok...
benim kan degerlerim hep düsüktür. özellikle de kisin, günes etkisini kaybedince, demir degerlerim iyicene düser... bu da ben de halsizlik yapar... karanlikta uyuyamama sebebim ise korkuyor olmam... gecen seneye kadar hep kiz kardesimle ayni odadaydik. buraya gelince tek kaliyorum. üst katimda bekar bi adam ya da yasli bir kadin var, ve sanirim bir de kedileri var. sürekli tikir tikir sesler... bir de sürekli bilg. basinda is yapiyorum, bu da gözlerimi ve zihnimi cok yoruyor...

ben de sebep cok yani :))

Kulak tıkaçları var ya onlardan al... Ben eşim 24 saat tvyi acık tuttuğu için ancak bu şekilde uyuyabiliyorum..

Kan değerlerin icin kışın bol bol kan yapacak seyler ye olur mu kuru üzüm vs gibi.

Kulak tıkaçları var ya onlardan al... Ben eşim 24 saat tvyi acık tuttuğu için ancak bu şekilde uyuyabiliyorum..

Kan değerlerin icin kışın bol bol kan yapacak seyler ye olur mu kuru üzüm vs gibi.

1 senedir dolapta kuru üzüm duruyor :) güya yiyecegim... hep unutuyorum kaliyor... ben de kavanoza koydum biraz masanin üstünde ama yine atmiyorum agzima... neyse yemege baslasam iyi olacak...

umarim toparlaniriz.. yoksa tüm yasamimizi olumsuz etkiliyor uykusuzluk....

:) bir kaseye koy bilgisayarın yanında dursun gördükçe bir iki at ağzına, zamanla alışırsın :)

Kesinlikle haklısın, haftaici de kalkmakta zorluk çekiyorum.

Sen ne iş yapıyosun cizim falan mı

selam kızlaar, bayramınız kutlu olsun, atamızın ölüm döşeğinde bile kutlanan bayramımızı kutlamamıza engel olamadılar, anıtkabir cıvıl cıvıldı bugün

selam kızlaar, bayramınız kutlu olsun, atamızın ölüm döşeğinde bile kutlanan bayramımızı kutlamamıza engel olamadılar, anıtkabir cıvıl cıvıldı bugün

Daha neler yapacaklar cok merak ediyorum... Yavaş yavaş hadlerini aşıyorlar. Bayramda dokuz gün olursa şaşırmam 10 kasım perşembe ya. Yas tutmasınlar bunları tatile gönderelim diye düşünürler kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…