Dert yok, Sohbet var.... :)

gunaydin... lal.cim uyku duzensizligi cok sinir bozucudur, yatmadan once papatya cayi icsen dus alsan..

burasi da coook soguk. -5

nore de gelmedi hic bugün

yanında biri varmış, o yüzden giremio.

gunaydin... lal.cim uyku duzensizligi cok sinir bozucudur, yatmadan once papatya cayi icsen dus alsan..

burasi da coook soguk. -5

Günaydın helga

papatya cayı da allahın gücüne gitmesin ama iyrenc bişi

bu arada ayfonumdan baktım burası da -4

Son düzenleme:
hmm anladim

havan batsin emi

ahahah batmasın dün liseden bi arkadaşımla konuştum ben hergün tahtaya cıkıp "offf bugün yine cok güzelim" dermişim ahahahahha nasıl bi ego varsa bende 10 yıl gecti kız unutmamış hala

ahahah batmasın dün liseden bi arkadaşımla konuştum ben hergün tahtaya cıkıp "offf bugün yine cok güzelim" dermişim ahahahahha nasıl bi ego varsa bende 10 yıl gecti kız unutmamış hala

hahaha benimde arkadaslar hep dalga gecer....ben bekarken hep annemin evinde bamya yemegi yapardim...simdi de neredeyse dalga gecmek icin bana geldiklerinde hediye olarak bamya getirecekler....unutmuyorlar bir türlü

hahaha benimde arkadaslar hep dalga gecer....ben bekarken hep annemin evinde bamya yemegi yapardim...simdi de neredeyse dalga gecmek icin bana geldiklerinde hediye olarak bamya getirecekler....unutmuyorlar bir türlü

:) ne güzel dimi böyle gülümseyerek geçmişi yadetmek

:) ne güzel dimi böyle gülümseyerek geçmişi yadetmek

herzaman güzel olmuyor malesef be kuzu

dün tranvay da anneme gidiyorum önde iki tane kiz oturuyordu...kizin biri dikkatimi cekti icimden güzel kizmis diye gecirdim baktim kiza aradan biraz zaman gecti benim jeton düstü bi kac sene önce cok samimi oldugumuz arkadas gurubumuz vardi...bunlardan biri sevgilisinden ayrildi ve arkadaslarindan da koptu yani bizden ortada hic birsey yokken...sebebsiz...cok canim yandi ilk zamanlar cok üzüldüm....neyse zaman gecti kizin sesi kulagima gelince sesinden tanidim...o eski arkadasimdi...cok degismisti zayiflamisti...sesini duymasam tanimazdim yani o kadar...

keske böyle olmasaydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…