Dert yok, Sohbet var.... :)

herzaman güzel olmuyor malesef be kuzu

dün tranvay da anneme gidiyorum önde iki tane kiz oturuyordu...kizin biri dikkatimi cekti icimden güzel kizmis diye gecirdim baktim kiza aradan biraz zaman gecti benim jeton düstü bi kac sene önce cok samimi oldugumuz arkadas gurubumuz vardi...bunlardan biri sevgilisinden ayrildi ve arkadaslarindan da koptu yani bizden ortada hic birsey yokken...sebebsiz...cok canim yandi ilk zamanlar cok üzüldüm....neyse zaman gecti kizin sesi kulagima gelince sesinden tanidim...o eski arkadasimdi...cok degismisti zayiflamisti...sesini duymasam tanimazdim yani o kadar...

keske böyle olmasaydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi

Hayat bu, can ciğer olduğumuz insanlarla ters düşebiliyo, ayrı ayrı yönlere savrulabiliyoruz kimi zaman. Önemli olan bu anılara keşke demeden devam edebilmek

Hayat bu, can ciğer olduğumuz insanlarla ters düşebiliyo, ayrı ayrı yönlere savrulabiliyoruz kimi zaman. Önemli olan bu anılara keşke demeden devam edebilmek

ne tuhaf ya ben cok kafama taktim bu olayi bir zamanlar....ama birseyi degistiremedim....bi ara tekrar görüstük sonra yine bir mesajda seninle yazismaya vaktim yok dediginde bitti hersey benim icin

ne tuhaf ya ben cok kafama taktim bu olayi bir zamanlar....ama birseyi degistiremedim....bi ara tekrar görüstük sonra yine bir mesajda seninle yazismaya vaktim yok dediginde bitti hersey benim icin

O zaman en güzeli olmuş :KK70:

Arkadaşına vakit ayıramayan insanların hayatımızda yeri yok. Bak la_edri canışım gelmiş D: Şimdi o bana vakit ayırır :KK70:

Ben bi kızılay yapıp geleyim öğle tatilinde, değişiklik olsun, bi kuaföre gideyim :KK70:

eminmisin canim?

herkes baska topiclerde

arada girip bakıolardır canım, bdv bi bağımlılık biliosun

Böreğe baklavaya kim dayanırrr elooo :KK1::KK1:

Hadi bakalımmmm güzelleşmeye fönmü çektircennnnn :KK12::KK12: kızılayıda nasıl özledim varyaaaaa :KK14::KK14:

la_edri sevmio demek ki abla :KK70:

yok kaş operasyonumu hallettim ama pişman oldum gittiğime, çooook soğuk ellerim kıpkırmızı hala. Balık ekmek yiyim dedim dondum dısarda :KK70:

Son düzenleme:
arada girip bakıolardır canım, bdv bi bağımlılık biliosun

la_edri sevmio demek ki abla :KK70:

yok kaş operasyonumu hallettim ama pişman oldum gittiğime, çooook soğuk ellerim kıpkırmızı hala. Balık ekmek yiyim dedim dondum dısarda :KK70:

Başka mamalarla kandırsak :KK1::KK1: belki yazarrr ..

Kötümü aldı yksa kaşını,çok soğukmuş demi ankarada ..Afiyet olsun yarasınnnn balolsun sakarya caddesindemi yedin balığı :KK56:

Başka mamalarla kandırsak :KK1::KK1: belki yazarrr ..

Kötümü aldı yksa kaşını,çok soğukmuş demi ankarada ..Afiyet olsun yarasınnnn balolsun sakarya caddesindemi yedin balığı :KK56:

Yok kaşımı iyi aldı da, bu soğukta gittiğime pişman oldum. Dışarda güneş var ama bi gr ısıtmaz mı yaa :S

buraya girmekde bagimlilikti ama:KK43:

Valla onu onlara soracaksın cnm :S

of yaaa... simdi bir derdim var.. kime soracagim ne yapacagim?

bdv.e gidip iyice sinirlerim mi ziplasin..
:KK43::KK43:

Hayat paylaşınca güzel la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iste ben buraya yazayim, beyin firtinasi yapalim istiyorum..

canim slkkin moralim bozuk

karnim agriyor

usuyorum

of yaaa... ust uste geldiler sanki

X