- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Bende yoruldum,temizlik yaptım
Aynen madamcım yaktım cigaramı şimdi tüttürüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yoruldum,temizlik yaptım
Aynen madamcım yaktım cigaramı şimdi tüttürüyorum
Ben çayımı da demledim,gel beraber içelim
kızlar neredeler?
Çayım var ama sigara içemiyorum,çıkayım balkona sigaramı içeyim evde sigara içmiyoruz biz,gerçi bir ben içiyorum eşim bıraktı sigarayı.
Biz evde içiyoruz pofur pofur hemde keşke bırakabilsek bizde ama olmuyor denedimde halbuki ama tık yok bende
Adamın kendisinde bi sorun vardır kanka
Çayım var ama sigara içemiyorum,çıkayım balkona sigaramı içeyim evde sigara içmiyoruz biz,gerçi bir ben içiyorum eşim bıraktı sigarayı.
İçme isteğini yok etmen gerekiyormuş yoksa istemekle olmuyormuş,öyle diyor uzmanlar.Eşim isteğini yok etti ama ben edemiyorum seviyorum sigarayı
ahahahah deli
madamiks hoşgeldin
sarı bombam sana da merhabalar
ahahahah deli
madamiks hoşgeldin
sarı bombam sana da merhabalar
Ben edemiyorum kendimede güvenemiyorum,bıraksam başlarım ileride kesin Bende seviyorum bir tek sigaram var yani birde çayı severim
Merhabaa şekerrr ne habersinn
sende hoşgeldin nerelerdesiniz?
dağıldım biraz abla,maaşları hazırlamaya çalışıyorum...sen nasılsın??
teşekkür ederim,aslında buralardayız ama bugün hepimizde bir yılgınlık var,pazartesi sendromuna yoruyorum ama hayrolsun
Günaydın
Servis bozulmuş taksiyle gidicem, eve geri döndüm bi kahve yaptım kendime keyif yapıyorum Çok kocaman mutluyum, hep evde kalsam hep kahve icsem
Günaydınnn elocum güzel keyifler sana bugün evdesin yani tadını çıkar bir güzel
herkese günaydin
bugün cok huzursuz uyudum neden bilmiyorum
Günaydın cnm. Neden huzursuz uyudun? Kafana bişi mi takıldı
günlük hayatimda huzursuz olunca uykuma cok yansir benim
kac kere uyandim daha dogrusu ne uyudugumu biliyorum ne uyandigimi agliyorum sanki
Allah Allah, iyi misin peki şimdi
simdi birsey yok Allaha sükür