Yoğunlar abla yaa o yüzden gelemiyorlar
herzaman güzel olmuyor malesef be kuzu
dün tranvay da anneme gidiyorum önde iki tane kiz oturuyordu...kizin biri dikkatimi cekti icimden güzel kizmis diye gecirdim baktim kiza aradan biraz zaman gecti benim jeton düstü bi kac sene önce cok samimi oldugumuz arkadas gurubumuz vardi...bunlardan biri sevgilisinden ayrildi ve arkadaslarindan da koptu yani bizden ortada hic birsey yokken...sebebsiz...cok canim yandi ilk zamanlar cok üzüldüm....neyse zaman gecti kizin sesi kulagima gelince sesinden tanidim...o eski arkadasimdi...cok degismisti zayiflamisti...sesini duymasam tanimazdim yani o kadar...
keske böyle olmasaydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi
Hayat bu, can ciğer olduğumuz insanlarla ters düşebiliyo, ayrı ayrı yönlere savrulabiliyoruz kimi zaman. Önemli olan bu anılara keşke demeden devam edebilmek
Yoğunlar abla yaa o yüzden gelemiyorlar
ne tuhaf ya ben cok kafama taktim bu olayi bir zamanlar....ama birseyi degistiremedim....bi ara tekrar görüstük sonra yine bir mesajda seninle yazismaya vaktim yok dediginde bitti hersey benim icin
O zaman en güzeli olmuş
Arkadaşına vakit ayıramayan insanların hayatımızda yeri yok. Bak la_edri canışım gelmiş D: Şimdi o bana vakit ayırır
O zaman en güzeli olmuş
Arkadaşına vakit ayıramayan insanların hayatımızda yeri yok. Bak la_edri canışım gelmiş D: Şimdi o bana vakit ayırır
la_edri bir yazsa varya börekler açacam ona çok gizemli vallla kendisimerak etmiyorda değilimm
Ohoooo o bi yazsın güllüoğlu baklavalarını dizicem önüne
Ben bi kızılay yapıp geleyim öğle tatilinde, değişiklik olsun, bi kuaföre gideyim
eminmisin canim?
herkes baska topiclerde
Böreğe baklavaya kim dayanırrr elooo
Hadi bakalımmmm güzelleşmeye fönmü çektircennnnnkızılayıda nasıl özledim varyaaaaa
arada girip bakıolardır canım, bdv bi bağımlılık biliosun
la_edri sevmio demek ki abla
yok kaş operasyonumu hallettim ama pişman oldum gittiğime, çooook soğuk ellerim kıpkırmızı hala. Balık ekmek yiyim dedim dondum dısarda
arada girip bakıolardır canım, bdv bi bağımlılık biliosun
Başka mamalarla kandırsakbelki yazarrr ..
Kötümü aldı yksa kaşını,çok soğukmuş demi ankarada ..Afiyet olsun yarasınnnn balolsun sakarya caddesindemi yedin balığı
buraya girmekde bagimlilikti ama
of yaaa... simdi bir derdim var.. kime soracagim ne yapacagim?
bdv.e gidip iyice sinirlerim mi ziplasin..
of yaaa... simdi bir derdim var.. kime soracagim ne yapacagim?
bdv.e gidip iyice sinirlerim mi ziplasin..
Hayat paylaşınca güzel la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa