Dert yok, Sohbet var.... :)

Hayat bu, can ciğer olduğumuz insanlarla ters düşebiliyo, ayrı ayrı yönlere savrulabiliyoruz kimi zaman. Önemli olan bu anılara keşke demeden devam edebilmek

Hayat bu, can ciğer olduğumuz insanlarla ters düşebiliyo, ayrı ayrı yönlere savrulabiliyoruz kimi zaman. Önemli olan bu anılara keşke demeden devam edebilmek

ne tuhaf ya ben cok kafama taktim bu olayi bir zamanlar....ama birseyi degistiremedim....bi ara tekrar görüstük sonra yine bir mesajda seninle yazismaya vaktim yok dediginde bitti hersey benim icin

ne tuhaf ya ben cok kafama taktim bu olayi bir zamanlar....ama birseyi degistiremedim....bi ara tekrar görüstük sonra yine bir mesajda seninle yazismaya vaktim yok dediginde bitti hersey benim icin

O zaman en güzeli olmuş

Arkadaşına vakit ayıramayan insanların hayatımızda yeri yok. Bak la_edri canışım gelmiş D: Şimdi o bana vakit ayırır

Ben bi kızılay yapıp geleyim öğle tatilinde, değişiklik olsun, bi kuaföre gideyim

eminmisin canim?

herkes baska topiclerde

arada girip bakıolardır canım, bdv bi bağımlılık biliosun

Böreğe baklavaya kim dayanırrr elooo

Hadi bakalımmmm güzelleşmeye fönmü çektircennnnn kızılayıda nasıl özledim varyaaaaa

la_edri sevmio demek ki abla

yok kaş operasyonumu hallettim ama pişman oldum gittiğime, çooook soğuk ellerim kıpkırmızı hala. Balık ekmek yiyim dedim dondum dısarda

Son düzenleme:

Başka mamalarla kandırsak belki yazarrr ..

Kötümü aldı yksa kaşını,çok soğukmuş demi ankarada ..Afiyet olsun yarasınnnn balolsun sakarya caddesindemi yedin balığı

Başka mamalarla kandırsak belki yazarrr ..

Kötümü aldı yksa kaşını,çok soğukmuş demi ankarada ..Afiyet olsun yarasınnnn balolsun sakarya caddesindemi yedin balığı

Yok kaşımı iyi aldı da, bu soğukta gittiğime pişman oldum. Dışarda güneş var ama bi gr ısıtmaz mı yaa :S

buraya girmekde bagimlilikti ama

Valla onu onlara soracaksın cnm :S

of yaaa... simdi bir derdim var.. kime soracagim ne yapacagim?

bdv.e gidip iyice sinirlerim mi ziplasin..

Hayat paylaşınca güzel la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iste ben buraya yazayim, beyin firtinasi yapalim istiyorum..

canim slkkin moralim bozuk

karnim agriyor

usuyorum

of yaaa... ust uste geldiler sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…