Ya bunu da düşündüm aslında . Sonra diyorum ki zaten niyeti olsaydı söylerdi, ondan hoşlandığımı çok net görebiliyor çünkğ ben yeterince belli ettim. Demek ki niyeti yok diyorum. Yokken niye söyleyeyim ki diyorum:) aynı iş yerindeyiz çinkü duyulur falan , insanlar zaten dedikoduya mersklıSeviyosan git konuş bence.
Kafanız bu kadar meşgul olacağına niyeti yoksa öğrenir ve bir çözüm aramaya yönelirsiniz.
Ben çok sabırsızım düşünceler beynimi kemireceğine o ekşını yaşardım.Ya bunu da düşündüm aslında . Sonra diyorum ki zaten niyeti olsaydı söylerdi, ondan hoşlandığımı çok net görebiliyor çünkğ ben yeterince belli ettim. Demek ki niyeti yok diyorum. Yokken niye söyleyeyim ki diyorum:) aynı iş yerindeyiz çinkü duyulur falan , insanlar zaten dedikoduya mersklı
Erkek adım atsın mantığında hiç olmadım. Zaten o yüzden yeterince belli ettim :) çok fazla ilgilendim bu süre zarfında, herkese karşı iyiyimdir ama ona bin lat daha fazla sanırım:) aradım da mesaj da attım . Biriylr konuştuğunda tripte attım. Daha ne edemBen çok sabırsızım düşünceler beynimi kemireceğine o ekşını yaşardım.Bir de klasik erkekler adım atsın mantığına karşı olduğumdan böyle dedim. Ama tabi siz ne kadar anlatsanız da iş ortamınızı tam bilemem.
Ama erkekler bazen gerçekten anlamıyor belki öyledir. Bilmiyorum gaz veriyor olmak istemem.Erkek adım atsın mantığında hiç olmadım. Zaten o yüzden yeterince belli ettim :) çok fazla ilgilendim bu süre zarfında, herkese karşı iyiyimdir ama ona bin lat daha fazla sanırım:) aradım da mesaj da attım . Biriylr konuştuğunda tripte attım. Daha ne edem
Hayır bekar tabiki. BankaAdam evli mi ? Sektör ne acaba ?
Haklısınız bende öyle olduğunu düşünüyorum ama kendime de engel olamıyorum.Çok kıskandım şu an. Bende hiç böyle duygular yok .
Bence sizin duygularınız karşılıksız. Adam ilgi görmekten hoşlanan biri. Kötü niyetli demiyorum ama böyle etrafında kızlar pervane olsun isteyen tiplerden gibi.
Madem taktik yapıyorsunuz bir süre ilgi göstermeyin bakalım ne olacak.
Sizin nasıl oldu peki:) yani dostum dostum derken ne değiştiYeterince belli etmişsiniz zaten. İyi de yapmışsınız, bence pişman olacak bir şey yok. Bu işler kumardır. Ben de eşimi görüp çok etkilenmiştim, arkadaşımın arkadaşıydı, adam bana "dostum" diye hitap ediyor ve gerçekten de arkadaş olarak görüyordu, ben çok belli ettim hoşlandığımı. Konsere davet ettim, evime davet ettim, her kuytu köşeye çağırdım adamı =)) Siz de kötü hissetmeyin kendinizi. Bu sizi bağlar, sizin duygularınız, sizin ruh haliniz. Karşılık alamayınca sonsuza kadar böyle sürüp gidecek de değil. Ve evet, bu kadar ilgiye karşı taraf kayıtsız kalıyor veya ölü taklidi yapıyorsa sizi arkadaş olarak görüyor olabilir. Ya da yapısı böyledir, bilemeyiz.
Ama öyle davrandığımda ikisini de yapıyor . Zorla gelip konuşuyor . En son öyle yaptığımda neyin var,neden iyi değilsin vs diye sordu.asla mesafe koymuyorBence herkese davrandığınız gibi davranmayı deneyin. Hoşuna giden şey ilginizse sadece yine ara ara size yanaşıp dikkatinizi çekmek için uğraşacaktır. Ama hoşuna giden şey ilginiz dışında aynı zamanda sizseniz gelip bir sorun mu var neyin var diye konuşacaktır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?