Dert mi diyeceksiniz ama sıfır bilgim var

Buna bin başka arabaya binmezsin biz iki sene önce benzerini 35 e aldık şimdi 45 e satarız istesek piyasası iyi yani 45 50 ye temizini bul al
Deri koltuk hız sabitleyici lüks konfor hız ne ararsan var
Sadece yakıtı biraz fazla bi de parçası pahalı işte

2 markayı da çok rahatlıkla satarsınız ama bu iki markadan hangisini seçerseniz seçin km olarak düşük, motor gücü kuvvetli olanı alın mutlaka, her ikisi de yakıt tüketiminde cimri markalardır ama motor açılmışsa, ilk kullanıcı arabayı doğru kullanmışsa renault biraz daha az yakar, ikisi de klasman ve konfor olarak birbirine eş değerdir.

Dikkat etmeniz gereken kısım eğer clio alacaksanız mutlaka 90 beygir olan touch modeline bakın, bir kısmı 75 beygirdir, 75 beygir satarken pek tutulmaz, sebebi 75 beygir arabalar seri olmaz, bayır çıkarken boğulur, madem araba bilginiz sıfır, hangisini alırsanız alın 90 beygir altında olanların önünden bile geçmeyin, Renault'ların, symbol, clio gibi modellerinde 75 ve 90 beygir seçenekleri var, birçok satıcı 75 beygiri elinden çıkarmaya çalışıyor, 75 beygir için iyidir 90 beygirden farkı yok derlerse kaale almayın, arada oldukça fark var, alırken kaç beygir olduğunu sormayı unutmayın, 75 beygir olduğunu pek söylemezler, mümkünse aracın ruhsatında motor gücüne bakın 75 hp yazarsa uzaklaşın.

O da eşimin diğer kardeşinde var iki aşırı küçük geliyor bana eskiden çok beğenirdim mürdüm rengini

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-yenikasa-hyundai-i20-338256884/detay
mesela motor hacmi motor gücü nasıl

Bazı internet sitelerinde araçların teknik özelliklerini hatta karşılaştırmalı olarak bile bulabilme olanağınız var. Daha sağlıklı bir mukayese şansınız olur. Benim görüşüm özellikle daha önce de dediğim gibi yakından görün ve kullanın aracı. Bana göre clio nun Yen'i kasalarının içi i20 sen daha güzel ama belki siz farklı düşünürsünüz. Bu arada i20 beygir gücü olarak da tork olarak da cliodan daha üstün bir araç. Araçların torkuna da dikkat etmeye gayret edin. Aracın çekiş gücünü çok etkiler. Düşük motor ve beygir gücüne sahip araçlar rampa çıkarken biraz daha sıkıntılıdır. Ama acemi iseniz başlangıçta çok da önemli değil. Vergileri de daha düşüktür. Ben genelde 1.6 dan aşağısını pek tercih etmem ama sizin bütçeniz bu konuda belirleyici olacaktır. Ayrıca hatchback fazla büyük olmayan bir araç yeni öğrenenler için daha uygun bence. Trafikte de daha seri hareket etme şansı tanır.Biri bmv önermiş size ama sedan aracı başlangıçta tercih etmeyin. Yüksek segment araçlar da başlangıç için çok uygun değiller biraz ağır tok araçlar. Manevra yaparken vs biraz zorlanabilirsiniz. Masrafları da yüksek olur. Rutin servis bakımları da bütçenizi zorlayabilir. Öğrenme hevesinizi de kırabilir. Tabi ben böyle diyorum ama belki de şoförlüğünüz iyidir. Öyle ise kusuruma bakmayın. :))

Karar verdiniz mi bilmem ama manuel mi yoksa otomotik araç mı alacaksınız ona da düşünerek karar verin manuel araçlar çok büyük fark olmasa da yakıt tüketiminde biraz daha ekonomiktir. Fakat İstanbul gibi trafiği bol bir şehirde yaşıyorsanız hele de trafikte geçireceğiniz zaman fazlaysa manuel çok yorar. Tabi maalesef otomotik vitesler fiyat olarak manuellerden biraz daha pahalı. Fakat yarattığı yorgunluktan dolayı artık insanlar otomotiği daha çok tercih etmeye başladı. Otomotik de olacaksa eğer yarı otomotiği tercih etmeyin. Ben kullandım ve hiç beğenmedim. Kısa sürede de sattık.

araba konusunda bilgilisiniz sanırım, acaba benim konuma da bir el atabilir misiniz rica etsem?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/araba-onerisi-opel-veya-polo.1025218/#post-52475272

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…