- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
2 markayı da çok rahatlıkla satarsınız ama bu iki markadan hangisini seçerseniz seçin km olarak düşük, motor gücü kuvvetli olanı alın mutlaka, her ikisi de yakıt tüketiminde cimri markalardır ama motor açılmışsa, ilk kullanıcı arabayı doğru kullanmışsa renault biraz daha az yakar, ikisi de klasman ve konfor olarak birbirine eş değerdir.Merhaba kızlar araba alıcam kendime sıfır bilgim olduğu için bakıp bakıp duruyorum 2 model arasında kararsız kaldım biri hyundaı i20 yeni kasa diğerli renault clio 1,5 bütçem 50.000 civarı bu araçlardan kullanıp da az yakan güzel ölüsü bile para edecek hangi modeldir.Birde hiç içine binmedim dışardan beğeniyorum içi rahat mı konforlu mu.Eşim de arabaalr konusunda sıfır bilgi sahibi oto galarici arkadaşı var ama ben güvenmiyorum
O da eşimin diğer kardeşinde var iki aşırı küçük geliyor bana eskiden çok beğenirdim mürdüm renginiZ zeynomuyat
Sana 3. Bir seçenek öyleyse.
Ford fiesta
4 yıldır aracım olur kendisi . Yol tutuşu, atikliği, rahatlığı, az yakıt tüketimi.... sayabileceğim bir çok özelliği var . Satmaya kıyamıyorum , hiç şikayetim yok.
Severek kullanıyorum . Bi 4-5 yıl daha götürür beni
hangi araba resim açılmadıEki Görüntüle 2003879
Buna bin başka arabaya binmezsin biz iki sene önce benzerini 35 e aldık şimdi 45 e satarız istesek piyasası iyi yani 45 50 ye temizini bul al
Deri koltuk hız sabitleyici lüks konfor hız ne ararsan var
Sadece yakıtı biraz fazla bi de parçası pahalı işte
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-yenikasa-hyundai-i20-338256884/detay2 markayı da çok rahatlıkla satarsınız ama bu iki markadan hangisini seçerseniz seçin km olarak düşük, motor gücü kuvvetli olanı alın mutlaka, her ikisi de yakıt tüketiminde cimri markalardır ama motor açılmışsa, ilk kullanıcı arabayı doğru kullanmışsa renault biraz daha az yakar, ikisi de klasman ve konfor olarak birbirine eş değerdir.
Dikkat etmeniz gereken kısım eğer clio alacaksanız mutlaka 90 beygir olan touch modeline bakın, bir kısmı 75 beygirdir, 75 beygir satarken pek tutulmaz, sebebi 75 beygir arabalar seri olmaz, bayır çıkarken boğulur, madem araba bilginiz sıfır, hangisini alırsanız alın 90 beygir altında olanların önünden bile geçmeyin, Renault'ların, symbol, clio gibi modellerinde 75 ve 90 beygir seçenekleri var, birçok satıcı 75 beygiri elinden çıkarmaya çalışıyor, 75 beygir için iyidir 90 beygirden farkı yok derlerse kaale almayın, arada oldukça fark var, alırken kaç beygir olduğunu sormayı unutmayın, 75 beygir olduğunu pek söylemezler, mümkünse aracın ruhsatında motor gücüne bakın 75 hp yazarsa uzaklaşın.
Bmw 3 serisi 325 320 330hangi araba resim açılmadı
araba konusunda bilgilisiniz sanırım, acaba benim konuma da bir el atabilir misiniz rica etsem?2 markayı da çok rahatlıkla satarsınız ama bu iki markadan hangisini seçerseniz seçin km olarak düşük, motor gücü kuvvetli olanı alın mutlaka, her ikisi de yakıt tüketiminde cimri markalardır ama motor açılmışsa, ilk kullanıcı arabayı doğru kullanmışsa renault biraz daha az yakar, ikisi de klasman ve konfor olarak birbirine eş değerdir.
Dikkat etmeniz gereken kısım eğer clio alacaksanız mutlaka 90 beygir olan touch modeline bakın, bir kısmı 75 beygirdir, 75 beygir satarken pek tutulmaz, sebebi 75 beygir arabalar seri olmaz, bayır çıkarken boğulur, madem araba bilginiz sıfır, hangisini alırsanız alın 90 beygir altında olanların önünden bile geçmeyin, Renault'ların, symbol, clio gibi modellerinde 75 ve 90 beygir seçenekleri var, birçok satıcı 75 beygiri elinden çıkarmaya çalışıyor, 75 beygir için iyidir 90 beygirden farkı yok derlerse kaale almayın, arada oldukça fark var, alırken kaç beygir olduğunu sormayı unutmayın, 75 beygir olduğunu pek söylemezler, mümkünse aracın ruhsatında motor gücüne bakın 75 hp yazarsa uzaklaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?