- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Hyundai Reno Clio dan daha iyi ama o araba çok küçük çocuk yok herhalde.Ben size Alman arabalarını tavsiye ederim uygun olsun diyorsanız Opel,Woswogen tavsiye ederim tabiri caizse eşşek gibi arabalardır suyunu yağını gazını koyarsınız çalışır tamirci yüzü görmezsiniz.Az yakmasını istiyorsanız LPG taktırın şehir içi kullanacaksanız 1400 motor tavsiye ederim çok çok az yakar ama şehir dışı yolculuk sık yapıyorsanız 1600 motor olmalı.Bende uzman gibi ne yazdım beeMerhaba kızlar araba alıcam kendime sıfır bilgim olduğu için bakıp bakıp duruyorum 2 model arasında kararsız kaldım biri hyundaı i20 yeni kasa diğerli renault clio 1,5 bütçem 50.000 civarı bu araçlardan kullanıp da az yakan güzel ölüsü bile para edecek hangi modeldir.Birde hiç içine binmedim dışardan beğeniyorum içi rahat mı konforlu mu.Eşim de arabaalr konusunda sıfır bilgi sahibi oto galarici arkadaşı var ama ben güvenmiyorum
2.el alıcamSıfır mi ?kacinci el
dizel mi benzinli tuplu mu ?dizelin ileri km lerde satmada sıkıntı olabilir. Çok tutulmuyor çünkü. Şimdi az yakar diye alırsınız ama satarken çok km de ise sıkıntı çıkar. clio nun içine binmedik ama arka koltuk mesafesi dar diyorlar. Ha birde su internette araba inceleme vodeolari oluyor. Onlardan da iç hacmini falan öğrenebilirsiniz. Ancak onlar genelde full donanımlı araçları inceliyorlar teknik bilgiler sizi yaniltabilir. Bir de ben olsam galericilere guvenmem2.el alıcam
opeller dediginiz gibi essek niyetin kullanilacak arabalar ama kronik arizalari var ve bu ariza patlak verirse 4000 5000 liraya mal oluyo biz yandik siz yanmayin :)))Hyundai Reno Clio dan daha iyi ama o araba çok küçük çocuk yok herhalde.Ben size alman arabalarını tavsiye ederim uygun olsun diyorsanız Opel,Woswogen tavsiye ederim tabiri caizse eşşek gibi arabalardır suyunu yağını gazını koyarsınız çalışır tamirci yüzü görmezsiniz.Az yakmasını istiyorsanız LPG taktırın şehir içi kullanacaksanız 1400 motor tavsiye ederim çok çok az yakar ama şehir dışı yolculuk sık yapıyorsanız 1600 motor olmalı.Bende uzman gibi ne yazdım beeArabalar eşimin uzmanlık alanı bende meraklıyımdır.Ne alırsanız hayırlı olsun.
Evet çocuk yok planlaması varHyundai Reno Clio dan daha iyi ama o araba çok küçük çocuk yok herhalde.Ben size alman arabalarını tavsiye ederim uygun olsun diyorsanız Opel,Woswogen tavsiye ederim tabiri caizse eşşek gibi arabalardır suyunu yağını gazını koyarsınız çalışır tamirci yüzü görmezsiniz.Az yakmasını istiyorsanız LPG taktırın şehir içi kullanacaksanız 1400 motor tavsiye ederim çok çok az yakar ama şehir dışı yolculuk sık yapıyorsanız 1600 motor olmalı.Bende uzman gibi ne yazdım beeArabalar eşimin uzmanlık alanı bende meraklıyımdır.Ne alırsanız hayırlı olsun.
Hundai mı Clio mı dersen Clio daha çok tutulan bı araç bütçen çok iyiymiş rahatça alırsın yani.yedek parça masraf falan dersen Clio al her türlü daha iyiMerhaba kızlar araba alıcam kendime sıfır bilgim olduğu için bakıp bakıp duruyorum 2 model arasında kararsız kaldım biri hyundaı i20 yeni kasa diğerli renault clio 1,5 bütçem 50.000 civarı bu araçlardan kullanıp da az yakan güzel ölüsü bile para edecek hangi modeldir.Birde hiç içine binmedim dışardan beğeniyorum içi rahat mı konforlu mu.Eşim de arabaalr konusunda sıfır bilgi sahibi oto galarici arkadaşı var ama ben güvenmiyorum
dizel düşünüyorum maksimum 40.000 km.dizel mi benzinli tuplu mu ?dizelin ileri km lerde satmada sıkıntı olabilir. Çok tutulmuyor çünkü. Şimdi az yakar diye alırsınız ama satarken çok km de ise sıkıntı çıkar. clio nun içine binmedik ama arka koltuk mesafesi dar diyorlar. Ha birde su internette araba inceleme vodeolari oluyor. Onlardan da iç hacmini falan öğrenebilirsiniz. Ancak onlar genelde full donanımlı araçları inceliyorlar teknik bilgiler sizi yaniltabilir. Bir de ben olsam galericilere guvenmem
piyasayı çoktandır takip etmiyorum ama o fiyata o km de araç var mi ?dizel düşünüyorum maksimum 40.000 km.
hadi ya eşimde linea ya takmış ucuz az yakar deyip duruyo ama bana karton gibi geliyor o arabahyundai cliodan iyi azda yakiyor ne alirsan al linea ve clio alma derim
i30 un 2.ellerinede bak derim i.20 de i 30 da kayin babamda vardi surusleri cok rahat 1.6 larin ama asfalt sesimi diyeyim yol sesimi diyeyim hep icerde asfaltta giderken arabanin altina carpan minicik tasin bile sesini duyuyorsunuzEvet çocuk yok planlaması varOpel astralarada bayılıyorum ama bütçe yetmiyor clio 1,5 ler 48-50.000 arası 2015-2016 model ve düşük km ama hyundailer km yüksek yılı 2014 55-58.000 küsür arası yani 50bini aşmak istemiyorum çocuk da yapıcam belki çalışamam
Maalesef yok çok pahalı araçlarpiyasayı çoktandır takip etmiyorum ama o fiyata o km de araç var mi ?
Maalesef yok çok pahalı araçlarpiyasayı çoktandır takip etmiyorum ama o fiyata o km de araç var mi ?
lineanin ikinci elleri skinti taksici cikmasi olabiliyo ve bu arabalar asfalt arabasi yani bir koy yoluna falan girecek olsaniz araba kendin dagitiyo abim aldi ama memnun degil satis hizi cok yulsek bir araba 1.3 motor evet az yakiyo ama araba teneke gibi geliyo banahadi ya eşimde linea ya takmış ucuz az yakar deyip duruyo ama bana karton gibi geliyor o araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?