Dert mi diyeceksiniz ama sıfır bilgim var

i30 un 2.ellerinede bak derim i.20 de i 30 da kayin babamda vardi surusleri cok rahat 1.6 larin ama asfalt sesimi diyeyim yol sesimi diyeyim hep icerde asfaltta giderken arabanin altina carpan minicik tasin bile sesini duyuyorsunuz
Aslında i30 a bayılıyorum tek istediğim araba ama 2.el i bile 70 bin civarı

Clio hiç güvenli bir araba değil canım kaza anında sizi koruyamaz.Bizde evlendiğimizden beri hep Opel Astra kullanıyoruz gönül woswogen ister ama çok pahalı.Eşimin dayısı Astra ile 7 takla attı sapasağlam çıktılar arabadan çelik barlar varmış arabanın iskeleti çok sağlam.Bizde Opel Astra Cosmo var fuul donanım beğendiğiniz arabaların tipinde 50 nin altında bulabilirsiniz.

suziki s×4 cross lara bak bizde araba ariyoruz kronik ariza sikayeti olmayan az yakan surus konforu olan saglam bir araba corsa satip bunu alacagiz

canim sen 2 3 yasindakilere falan bakiyosun sanirim biz bi ara baktigimizda temiz 32.000 e falan bulmustuk birde galeri deil elden alacaksan araba almayacagin sehirler var bunlara dikkat et

evet baktım var araştırıcam kaynımın arabası

Eşiniz arabadan anlamıyorsa 2. el almak çok riskli, millet sahtekar olmuş.
2. el güvenilir araba bulmak zor.
Hatasını kazasını saklıyorlar.
evet birde satarken allah kuran kitap yemin ediyorlar ozellikle alsatcilarda insaf kalmamis gercekten

evet birde satarken allah kuran kitap yemin ediyorlar ozellikle alsatcilarda insaf kalmamis gercekten
Galericileri eledim zaten sahibinden bakıp iyi araştırmak lazım oto ekspertiz falan sokarız aldığımızda keşke bütçe yeterli olsada gidip ilk sahibi biz olsak ama maalesef ev kredimizde var

Galericileri eledim zaten sahibinden bakıp iyi araştırmak lazım oto ekspertiz falan sokarız aldığımızda keşke bütçe yeterli olsada gidip ilk sahibi biz olsak ama maalesef ev kredimizde var
sorgulamalar saşe numarasindan yaparsaniz daha saglikli olur arabanin plakasi degistigi zaman hasarlari km bilgileri gelmiyor diye biliyorum

sorgulamalar saşe numarasindan yaparsaniz daha saglikli olur arabanin plakasi degistigi zaman hasarlari km bilgileri gelmiyor diye biliyorum
Şase numarasıyla da sorgulatsan hile yapacak adam onda da buluyor yolunu bazı sorunlar ekspertizde çıkmıyor bilginiz olsun.o yüzden çok iyi bı ustaya göstereceksin iz ekspertiz de motor durumu boya ve değişen hakkında bilgi alabiliyorsunuz

i20 kullanımı çok kolay bi araba. bizim şu anki araba clio... ama i20 yi çok özlüyorum. asla onun içindeki kadar cesaretli değilim clioyu kullanırken... o yüzden de araba kullanmıyorum artık. bilgim yok demenden acemi olduğun sonucunu çıkarabilir miyim bilmiyorum ama şayet acemiysen kullanım açısından kesinlikle i20... ama yakıt tasarrufu ve az masraf diyosan dizel clio

.
Araç kullanma konusunda da biraz acemiyseniz bence zaten şimdilik fazla açılmadan daha ucuz bir araç almanız daha mantıklı olur. İşin aslı i20 ile clio nun ikisinin de birbirine göre üstünlükleri var. İkisi de ekonomik. (Clio nun yeni modellerini kastederek söylüyorum) sanırım i20 nin torku ve beygir gücü daha yüksek. İkinci elde ise satarken clio daha avantajlı görünüyor. Dah iyi anlamak için gidin ikisini de yakından görün. Test sürüşü yapın. İç konforunu süspansiyonunu içeri ne kadar ses aldığını çekiş gücünü daha iyi anlamış olursunuz. Çok daha kolay karar verme şansınız olur. Bire bir kendi görüşünüz de olacağı için daha az tereddütünüz olur. Bazı internet sitelerinde kullanıcı yorumları var. Onları da inceleyin. Çok yardımı olur diye düşünüyorum. Ben genelde araç değiştireceğimiz zaman biraz göz atarım onlara. Kafamdaki düşünceleri şekillendirmeme yardımı olur.

Bütçenize bakınca seçenekler arasında juke olmamasına şaşırdım incelediniz mi acaba?

Bir süre binip satacaksan clio
İkinci el piyasası hep canlı
Arıza yapmaz
Bakımı ucuzdur
Uzun süre binicem diyorsan hyundaı
Biraz daha konforlu çünkü
Ama bakımı vs biraz daha pahalı

hadi ya eşimde linea ya takmış ucuz az yakar deyip duruyo ama bana karton gibi geliyor o araba
Linea iyidir ya
Konforlu
Az yakar
Aynı zamanda at arabası gibi her yere sür
Altı değecekmi , alt takımlar zarar görecekmi yok

Opeller çok da sağlam araçlar değil ve kaza anında hava yastıkları nadir de olsa açılmayabiliyor. Ben yıllar önce Opel corsa ile TEM'de zincirleme kazada arada kaldım. Arabam pert oldu. Arabanın önü ve arkası tamamen dağılmasına rağmen hava yastıkları açılmadı. Arabadan inince kazaya karışan diğer araçları da gördüm. Benimki kadar kötü durumda değillerdi ve hava yastıkları açılmıştı. Sonra öğrendim ki opellerde böyle sorun yaşayan tek ben değilmişim. O günden sonra bir daha opele binmedim.

Normal galeri değil ama markaların kendi bayilerindede oluyor ikinci el onlar garantili satıyorlar
Hile hurda işide olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…