- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Üzgünüm ama ben o aracı kullandım. Hiç iyi değil . Belki dışardan hoş görünüyordur ama içine binince anlıyorsunuz. Kullanılan malzemelerin kalitesizliği bile dokunur dokunmaz hissediliyor.Bütçenize bakınca seçenekler arasında juke olmamasına şaşırdım incelediniz mi acaba?
hyundai candir gerisi patlicandir. ilk arabam hyundai getz di mubarek yakmiyor kokluyordu. ne yaylalara tirmandim o arabayla...
Hyundai diyorum. Sıfır bilgim var ancak nedense Hyundai arabalar bana comforlu geliyor.Kızlar resimleri de ekledim
Canım bir Corsa ile Astra yı karşılaştıramazsın.Ayrıca ben Opel in satış bayii değilim onun reklamını yapmıyorum.Yani 17 yıldır Astra kullanıyoruz normal bakımları hariç hiç para harcamadık gazıda çok az kullanıyor.Biz gurbetçi yiz şehirler arası çok gezeriz ona rağmen kahrımızı çeker.Almanların sadece arabaları değil beyaz eşya ları da çok iyidir kısaca biz ve çevremizdekiler memnunuz.Ucuz ve sağlam.Opeller çok da sağlam araçlar değil ve kaza anında hava yastıkları nadir de olsa açılmayabiliyor. Ben yıllar önce Opel corsa ile TEM'de zincirleme kazada arada kaldım. Arabam pert oldu. Arabanın önü ve arkası tamamen dağılmasına rağmen hava yastıkları açılmadı. Arabadan inince kazaya karışan diğer araçları da gördüm. Benimki kadar kötü durumda değillerdi ve hava yastıkları açılmıştı. Sonra öğrendim ki opellerde böyle sorun yaşayan tek ben değilmişim. O günden sonra bir daha opele binmedim.
Bizim suan opel ve çok az benzin yakiyor digerlerine göre degistirmek istesem kesinlikle toyoto corrolla alirim 35 bin civari genisligi ve yakiti da tasarruflu ayrica sattiginda bire bir alirsin paraniMerhaba kızlar araba alıcam kendime sıfır bilgim olduğu için bakıp bakıp duruyorum 2 model arasında kararsız kaldım biri hyundaı i20 yeni kasa diğerli renault clio 1,5 bütçem 50.000 civarı bu araçlardan kullanıp da az yakan güzel ölüsü bile para edecek hangi modeldir.Birde hiç içine binmedim dışardan beğeniyorum içi rahat mı konforlu mu.Eşim de arabaalr konusunda sıfır bilgi sahibi oto galarici arkadaşı var ama ben güvenmiyorum
biz de getz aldık çok memnunuz şimdilik hyundai ye güvendim benhyundai candir gerisi patlicandir. ilk arabam hyundai getz di mubarek yakmiyor kokluyordu. ne yaylalara tirmandim o arabayla...
Getz savuruyor alma diye diye vazgeçirdiler beni, var mı aslı astarı?
Arkadaş doğru diyor alman arabalarından sasmayacaksin. Ben polo kullanıyorum çok memnunum. Ama bir sonraki arabam şu aralar çok araştırıyorum opel astra hacback cosmo paket...hyundai filan bana göre beş para etmez. Peugeot vites atarken sanki deprem olur gibi. Reno desen kazık gibi bir araba iç konforu çok kötü. Nissan hep riskli gelir bana ama opel wolksvagen toyota bmw audi skoda seat bunlardan zarar gelmez. Ha param.olsa biraz fazla giderim skoda octavia alırım. Canavar gibi araba.Tamirciyle ahbap olursun
Alman arabalara bak derim wosvogen tek tavsiyem. Hadi Opel de olur
Eşimde bu fikirde peynir ekmek gibi satar diyor clio linea sembol tabi nekadar sağlamdır orası malumclio al daha hızlI satIlIr çook az yakıyor rahat hundai daha zayıf bence
İşte birebir aynı düşündüğüm insan.Arkadaş doğru diyor alman arabalarından sasmayacaksin. Ben polo kullanıyorum çok memnunum. Ama bir sonraki arabam şu aralar çok araştırıyorum opel astra hacback cosmo paket...hyundai filan bana göre beş para etmez. Peugeot vites atarken sanki deprem olur gibi. Reno desen kazık gibi bir araba iç konforu çok kötü. Nissan hep riskli gelir bana ama opel wolksvagen toyota bmw audi skoda seat bunlardan zarar gelmez. Ha param.olsa biraz fazla giderim skoda octavia alırım. Canavar gibi araba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?