- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi zeynomuyat
- #61
reno , opel ,woswagen bunların arasından hangisini alırsan al pişman olmazsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen beni anlattın canım benimde ilk arabam huyundan h100, dü onunla yayladan kiraz çekerdimhyundai candir gerisi patlicandir. ilk arabam hyundai getz di mubarek yakmiyor kokluyordu. ne yaylalara tirmandim o arabayla...
Canım bir Corsa ile Astra yı karşılaştıramazsın.Ayrıca ben Opel in satış bayii değilim onun reklamını yapmıyorum.Yani 17 yıldır Astra kullanıyoruz normal bakımları hariç hiç para harcamadık gazıda çok az kullanıyor.Biz gurbetçi yiz şehirler arası çok gezeriz ona rağmen kahrımızı çeker.Almanların sadece arabaları değil beyaz eşya ları da çok iyidir kısaca biz ve çevremizdekiler memnunuz.Ucuz ve sağlam.[/QUOT
Corsa ile astar elbetteki kalite olarak birbirinden farklı araçlar. Ben özellikle hava yastıklarına vurgu yapmak istedim. Bu da corsaya özel bir durum değil genel olarak opellerde yaşanılabilen bir risk. Ayrıca abim arabalardan çok iyi anlayan aynı zamanda eski bir astra kullanıcısıdır ve o da hiç önermez. Sizin egörüşünüze elbette ki saygı duyuyorum. Sizde yanlış bir algı oluşsun istemem. Bu benim şahsi fikrim. İnanın ki o kaza ben de çok fikir değişikliği yarattı zaten. Emniyet kemerim olmasaydı ölebilirdim bile. Şuanda da Volvo s60 kullanıyorum. Arkadaşımızın bütçesi uygun olsaydı da bunu önerirdim.
Üzgünüm ama ben o aracı kullandım. Hiç iyi değil . Belki dışardan hoş görünüyordur ama içine binince anlıyorsunuz. Kullanılan malzemelerin kalitesizliği bile dokunur dokunmaz hissediliyor.
araba kucuk oldugu icin eger sehirler arasi yollarda tirla kapisirsan savurur ama biz o arabayla koca karadenizi gezdik akdenizi gezdik, toroslardan konya ovalarindan gectik valla satarken agladim.. simdi baska araba var daha buyuk daha genis ama inanir misin getzdeki kadar rahat degilim.Getz savuruyor alma diye diye vazgeçirdiler beni, var mı aslı astarı?
Biz Astranın sedan, hatchback ikisinide denedik hiç arıza yaşamadık belkide şanslıyız bilmiyorum.opeller dediginiz gibi essek niyetin kullanilacak arabalar ama kronik arizalari var ve bu ariza patlak verirse 4000 5000 liraya mal oluyo biz yandik siz yanmayin :)))
evet sanslisiniz arac sifirsa garantisi bitene kadar ariza verirse yine sanslisiniz ama vermezde bizimki gibi yilllar sonra verirse fena.Biz Astranın sedan, hatchback ikisinide denedik hiç arıza yaşamadık belkide şanslıyız bilmiyorum.
Sen onlari bosver,
en iyisi volvo.
Volvodan sasma.