Dert mi diyeceksiniz ama sıfır bilgim var

Ben olsam düşük modelde olsa golf ayarında hatta mümkünse golf bakardım

İlk arabam golf otomatik ti ama aşırı yakıyordu. Kaza yaptım büyük bi kaza, adam reno ve hundai cinsi olsa şimdiye içeri kadar girmişti motor demişti.
Önce sağlamlık bence Allah korusun yollar tehlikeli.

İki aracı da önermem, ikinci el araç sayfalarını düzenli takip edin bence daha kaliteli uygun araçlar bulabilirsiniz.

Yalnız ekledıgın araba i20 mi emin değilim,
Bırde yıne o ekledıgın arabayı 50 bıne asla aalamazsın.
İ20 , manuel alabılırsın o fıyata

Üzgünüm ama ben o aracı kullandım. Hiç iyi değil . Belki dışardan hoş görünüyordur ama içine binince anlıyorsunuz. Kullanılan malzemelerin kalitesizliği bile dokunur dokunmaz hissediliyor.

Katılıyorum elimde kalan parçalar oldu iç plastik kısımda ama onun dışında konforundan ve sürüşünden memnunum aklınızda olsun demek istemiştim

I 10 ı20 i30 kesinlikle tavsiye ederm elden çıkarması rahat hemde tam bayan arabası en çok satılan araclarmzdandir :)

Bu arada diğer arkadaşların dediği gibi Polo da sizin için uygun olabilir. Fakat ikinci el piyasası biraz zayıftır. Toyota yarisi de ben bir süre kullandım ve pek hoşlanmadım. Çekiş gücü de biraz zayıf bir araba. Toplamda yanılmıyorsam 6-7 ay ancak kullandım galiba. Dayanamadım ve sattık. Fren kabiliyetini de pek beğenmedim. Sürüş keyfi olmayan bir araç. Pek önermem.

Getz savuruyor alma diye diye vazgeçirdiler beni, var mı aslı astarı?
araba kucuk oldugu icin eger sehirler arasi yollarda tirla kapisirsan savurur ama biz o arabayla koca karadenizi gezdik akdenizi gezdik, toroslardan konya ovalarindan gectik valla satarken agladim.. simdi baska araba var daha buyuk daha genis ama inanir misin getzdeki kadar rahat degilim.

Z zeynomuyat
Sana 3. Bir seçenek öyleyse.
Ford fiesta
4 yıldır aracım olur kendisi . Yol tutuşu, atikliği, rahatlığı, az yakıt tüketimi.... sayabileceğim bir çok özelliği var . Satmaya kıyamıyorum , hiç şikayetim yok.

Severek kullanıyorum . Bi 4-5 yıl daha götürür beni

Aynı sınıfta toyota yaris düşünebilirsin.
Çevremde kim toyota kullanıyorsa, aşırı memnun ve hiç sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.
İkinci elinin piyasası da üzmeyecek bir araç.

opeller dediginiz gibi essek niyetin kullanilacak arabalar ama kronik arizalari var ve bu ariza patlak verirse 4000 5000 liraya mal oluyo biz yandik siz yanmayin :)))
Biz Astranın sedan, hatchback ikisinide denedik hiç arıza yaşamadık belkide şanslıyız bilmiyorum.

Suan Clio kullaniyorum erkek arkadasim bir yildir surekli o arabayi nasil kullaniyorsun guvenligi bir araba degil diye basimin etini yiyiyor simdi bende degistirecegim

Biz Astranın sedan, hatchback ikisinide denedik hiç arıza yaşamadık belkide şanslıyız bilmiyorum.
evet sanslisiniz arac sifirsa garantisi bitene kadar ariza verirse yine sanslisiniz ama vermezde bizimki gibi yilllar sonra verirse fena.
direksiyon elektronigi bozuldu kendini kilitliyordu en pahali parcalarsan biride bu parca direksiyon olmayinca araba bir ise yaramiyor malum bunu bildikleri icin sanirim

Her yönden hundai konfor rahatlık yakıt düşünmeden alın derim kardeşimde vardı i 30 çok memnunlar sadece bebiş olunca küçük geldi

Clio plastik içi ben hoşlanmıyorum takır tukur.
Bence 50 bin tl bütçe varsa tertemiz 2012 honda civic yada toyota corolla alırdım ben olsam. 2. Elde de aynen satarsın kaybın olmaz. Lpg li iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…