• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi diyeceksiniz ama sıfır bilgim var

:KK43:
Bütçenize bakınca seçenekler arasında juke olmamasına şaşırdım incelediniz mi acaba?
Üzgünüm ama ben o aracı kullandım. Hiç iyi değil . Belki dışardan hoş görünüyordur ama içine binince anlıyorsunuz. Kullanılan malzemelerin kalitesizliği bile dokunur dokunmaz hissediliyor.

2012 model citroen c4 dizel alın
İnanılmaz konforlu bir araba ve spor. Az da yakıyor.
Eşimde clio var. Az yakıyor ama çok yorucu bir araba.

Resimdeki clio benım arabamın aynısı.ben cok memnunum clıodan servıs anlamında yedek parça anlamında yakıt anlamında hıc sıkıntı yaşamazsın.goruntu ıtıbarıyle de ben cok sevıyorum.renaultun diğer arabalarını bilmem ama clıo nun ıkıncı el satışı cok kolay tutuluyor tavsıye ederim.

Opeller çok da sağlam araçlar değil ve kaza anında hava yastıkları nadir de olsa açılmayabiliyor. Ben yıllar önce Opel corsa ile TEM'de zincirleme kazada arada kaldım. Arabam pert oldu. Arabanın önü ve arkası tamamen dağılmasına rağmen hava yastıkları açılmadı. Arabadan inince kazaya karışan diğer araçları da gördüm. Benimki kadar kötü durumda değillerdi ve hava yastıkları açılmıştı. Sonra öğrendim ki opellerde böyle sorun yaşayan tek ben değilmişim. O günden sonra bir daha opele binmedim.
Canım bir Corsa ile Astra yı karşılaştıramazsın.Ayrıca ben Opel in satış bayii değilim onun reklamını yapmıyorum.Yani 17 yıldır Astra kullanıyoruz normal bakımları hariç hiç para harcamadık gazıda çok az kullanıyor.Biz gurbetçi yiz şehirler arası çok gezeriz ona rağmen kahrımızı çeker.Almanların sadece arabaları değil beyaz eşya ları da çok iyidir kısaca biz ve çevremizdekiler memnunuz.Ucuz ve sağlam.

Merhaba kızlar araba alıcam kendime sıfır bilgim olduğu için bakıp bakıp duruyorum 2 model arasında kararsız kaldım biri hyundaı i20 yeni kasa diğerli renault clio 1,5 bütçem 50.000 civarı bu araçlardan kullanıp da az yakan güzel ölüsü bile para edecek hangi modeldir.Birde hiç içine binmedim dışardan beğeniyorum içi rahat mı konforlu mu.Eşim de arabaalr konusunda sıfır bilgi sahibi oto galarici arkadaşı var ama ben güvenmiyorum
Bizim suan opel ve çok az benzin yakiyor digerlerine göre degistirmek istesem kesinlikle toyoto corrolla alirim 35 bin civari genisligi ve yakiti da tasarruflu ayrica sattiginda bire bir alirsin parani

Hyundainin içi çok konforlu. Tip olarak da çok hoş,motoru da iyi diyorlar . Renoda güzel,zor karar. 50bin banada çok geldi. Geçen sene Opel Corsa bakmistim sıfır 45bin civarı idi

Arabalardan iyi anlayan biri olarak naçizane tavsiye vermeyi bdv takipçisi olarak boynumun borcu sayarak cevao veriyorum...
Arkadaşım kesinlikle hyundai tavsiye etmem inan motor gücü çoğu serisinde düşüktür. Sık görünmesi seni aldatmasın en basitinden yazın bir klima acsan titremeye başlar. Ayrıca kaportasinin zayifligina yorum bile yapmam bildiğin mukavva. 50 bin iyi para alacağım daha bir sürü alternatif var. Reno bedava verilse ancak binecegim araçtır. Peugeot garajima bile sokmam. Ama opel astra cosmo serisi sana bu marjda en iyi tavsiye edeceğim araba dir. Bende wolksvagen polo var şehir içi 18 şehir ler arası 17 kuruş yakıyor lpg+benzin. Ben wolkwagenden şaşmam an bir toyota veya opel her zaman ikinci planda durur. Ayrıca sana tavsiyem sakın 1.4 motor alma en az 1.6 motor ve 130 cc motor gücünden az olmasın.
Tavsiye sıralama
1) opel astra hacback cosmo paket
2) wolksvagen polo tdi
3) toyota yarıs
4) opel corsa 1.6
5) citoen c4

Tamirciyle ahbap olursun :(
Alman arabalara bak derim wosvogen tek tavsiyem. Hadi Opel de olur ;)

Tamirciyle ahbap olursun :KK43:
Alman arabalara bak derim wosvogen tek tavsiyem. Hadi Opel de olur :KK66:
Arkadaş doğru diyor alman arabalarından sasmayacaksin. Ben polo kullanıyorum çok memnunum. Ama bir sonraki arabam şu aralar çok araştırıyorum opel astra hacback cosmo paket...hyundai filan bana göre beş para etmez. Peugeot vites atarken sanki deprem olur gibi. Reno desen kazık gibi bir araba iç konforu çok kötü. Nissan hep riskli gelir bana ama opel wolksvagen toyota bmw audi skoda seat bunlardan zarar gelmez. Ha param.olsa biraz fazla giderim skoda octavia alırım. Canavar gibi araba.

Clio'nun her zaman alıcısı bulunur diye biliyorum.eşim ve ailemdeki birçok erkek araba meraklısı onlardan duymuştum.yani ne zaman istersen satabilirsin ve tamir ücretleri diğerlerine göre daha uygun Türkiye'de üretimi yapılıyor.

Arkadaş doğru diyor alman arabalarından sasmayacaksin. Ben polo kullanıyorum çok memnunum. Ama bir sonraki arabam şu aralar çok araştırıyorum opel astra hacback cosmo paket...hyundai filan bana göre beş para etmez. Peugeot vites atarken sanki deprem olur gibi. Reno desen kazık gibi bir araba iç konforu çok kötü. Nissan hep riskli gelir bana ama opel wolksvagen toyota bmw audi skoda seat bunlardan zarar gelmez. Ha param.olsa biraz fazla giderim skoda octavia alırım. Canavar gibi araba.
İşte birebir aynı düşündüğüm insan. :KK19:

Back
X