Dert etmiyorum diyordum kendimi kandırmışım

Kuruyemişle de aram iyi değil zaten ceviz fındık zorla yiyorum. Zeytini de çok yemem
Hahah zorunda kalınca yiyeceksiniz..
Yiyebılecegımız adam gıbı yemek yok...
Ben vander olarak asla pırasa sevmem ama yedim hem de sanki çok seviyormuş gibisine

ben bu diyeti uyguladım 3 ayda her şey yoluna girdi...
Ama ben çok uzun aç kaldım hemen diyetisyene gitmedim...
Her sabah maydonuzlu limonlu su içiyordum mutlaka

Bebekten ziyade kilo durumu seni depresyona sevketmiş, biraz kilo versen biraz da odağı bebekten çeksen mutlu olursun. Bebek Haberi verene de vermeyene de kızmışsın.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Bebekten ziyade kilo durumu seni depresyona sevketmiş, biraz kilo versen biraz da odağı bebekten çeksen mutlu olursun. Bebek Haberi verene de vermeyene de kızmışsın.
Kilo aldıkça tembellik basıyor üzerime sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ben çok hareketliyimdir normalde artık gücüm olmadığı için hepten depresif hale geldim.
Olayın özünü 2. Sayfada anlattım. Arkadaşım bebeğini her gün whatsaaptan resmini atıp ne yaptığını anlatıyordu. Bu 20 gün sürdü. Rahatsızlık hissediyorum haklı olarak. Diğeri de can ciğer arkadaşım bir hafta önce konusu konuşulduğunda düşünmediklerini söyledi 1 hafta sonra 3 aylık olduğunu başka bir arkadaştan öğrendim. Komşuma gelince de hastaneye sürekli onunla gidiyorum kendisinin de zamanında olmamış beni en iyi anlayan oydu ama geldi bana bile bile böyle bişeyi söyledi ki o kişiyle görüşmüyorum onun hamile haberini bana vermesi çok manasızdı.

Bende aynı dertten muzdaribim, pkoluyum evlendikten sonra 6 kilo aldım şimdi veremiyorum. 15 aydır da bebek istiyoruz o da olmadı henüz. Ben kilo almamın sebebini evlendikten sonra değişen sosyal ortamım, stres ve hareketsizliğe bağlıyorum. Sizin de kilo almanızı tetikleyen bir şey vardır mutlaka, bunu bulup üstüne gitmeniz lazım. Yeme içmeyi düzenli ve sağlıklı yapmak zorundayız bu rahatsızlıkta ve her gün yürüyüş yapılması gerekiyor. Bu hem kilo vermede hem de yumurtalıkların çalışmasında etkili oluyor. Kilo için yapılması gereken üstüne gidip azmetmek dışardan kimse yardımcı olamaz ama pko için ben hacamatı da tavsiye ederim. Kasık üstüne yapılması çok faydalı rahme

Gülüm bak ben 34 yaşındayım, ilk adet olduğum orta 2 deydim o tarihten (47 kiloydum ) 2017 marta kadar zayıfken ilaçsız oluyordum ama sene de 2-3 kez, kilo almaya düzensiz beslenme ile bu sene de 1 e düştü bazen 2.seneye devirdi 82 kiloyu görmüştüm boy 1,63. Dr inat eder ilaç kullanmazsanız rahim duvarı kalınlığından rahim kanseri olmak için 1. Adaysın dedi
Yaş 32 2017 martta herhangi Bi diyetisyen yada spor olmadan rejime başladım, sağlık personeliyim ben dengeli beslendim ben ama
7 ayda 22 kilo verdim
32 yaşıma kadar 2 ay üst üste adet olamayan ben, şimdi çok şükür tıkır tıkır günü gününe saati saatine oluyorum.
Evet insülin direnci yüksek olduğu için pcos hastaları zor veriyor ama verebiliyor inan
Umarım sende inanır ve başarırsın

Pco bahanesine sığınmayın.
Birçok kadında görülüyor artık bu.
Kilo almanız yemek yemekten kaynaklı.
Pco hamileliğede engel değil.
Diyetisyene gidin ve önerilerine uyun.

Bende de eskiden Pko vardı ve ilaçsız regl olamıyordum. Diyetisyene de gittim klasik liste verdi 3 ana 3 ara öğünü olan. Elimden geldiği kadar uygulamaya çalıştım ve 10 kg verdim. Ama daha sonra bıraktım 15 kg olarak hemen geri aldım. Uzun bi süre sonra başka nasılsa listem var yine yaparım veririm dedim ama olmadı 1 gr veremedim ve başka bi diyetisyene gittim. Metabolizmam ölçüldü ve çalışmadığını söyledi. Metabolizmayı çalıştırmak için de sık yemenin işe yaramayacağını 2 öğün beslenmemi önerdi. Açlığına dayanabilen bir insan değilim fenalaşırım acıkınca. Oda hemen uzun süreli açlık vermedi başta kahvaltıdan 4 saat sonra öğle yemeği yerken sonra 5 saat oldu ve bu tamamen günde 2 öğüne indi ve çok hızlı kilo verdiğim gibi regl düzenimde oturdu. Eski diyetisyenimin aksine sağlıklı güzel yağlardan almamı asla ligt bişey yemememi yoğurdumun yağını kaymağını almadan mayalamamı anlattı beslenmemi çok güzel değiştirdi ve gerçekten bende işe yaradı

Dogru besinleri hayatiniza kesin ve kati bir sekilde oturttugunuz takdirde direnc kirilir eger ki diyabete donmediyse... Diyet yapmayacaksiniz beslenmenizi komple degistirip yasam standardi haline getireceksiniz. Diyetle direnc kirilmaz. Besinleri eleyeceksiniz bunlar bunlar insulini firlatiyor yiyemem bunlar bunlar insulini firlatmiyor yiyebilirim. Mantik bu. Bu sistemi en azindan düzenli yuruyusle (45 dk tempolu yürüyüş) destekleyeceksiniz. Tiroid hormonlariniz ne durumda? Tiroidin keyfi yerindeyse ve beslenmenizi bir bebegi büyütür gibi oturtursaniz direnc falan kalmaz. Ama direc diyabete donerse işiniz cok daha zor malesef benden demesi.

etrafın çenesi niye durmaz ishal olmuş kıc gibiler aynı. yeminle sırf onların kudumsuz kıyaslamaları saçma sapan baskıları yüzünden olacak olan da stresten olmuyor.
diyetisyene gitmeni önericem ama illaki gitmişsindir. spor,egzersiz ve yürüyüşle beraber dene. bebekten önce kilo vermeye odaklan bence çünkü kilo problemi en büyük engel pkoya takılma pkolu olup hamile kalan çok insan var.

8 kadından birinde pkos var dünyada en çok görülen hormonal bozukluklardan birisi. Ama nedense sizin gibi bu durumu alınyazısı olarak kabul etmeyip mücadele eden kişi sayısı çok çok az. Bir değil iki değil çevremde o kadar çok kişi var ki senede 2-3 adet görürken kilo verip tıkır tıkır adet görmeye başlayan. Kusura bakmayın da pkosluyum insülin direncim var veremiyorum, pkosluyum çocuk olmuyo napıyım demek biraz suçlu buldum yan geleyim yatayım kendimi rahatlatayım demek. Gerçekler acıdır. Boğazımı tutamıyorum, spora üşeniyorum ama pkosluyum ondan kilo veremiyorum. Bi de şey var ben ilaca karşıyım kullanmam. Neden kullanmıyosun? İlaca karşı olunca çok mu sağlıklı oluyorsun? Hayatta herkesin karşısına zorluklar çıkar herkesin sınavı farklıdır. Keşke herkesin sınavı boğazı tutup spora gitmek kadar kolay olsa

Kilo vermek senin elinde esin kırıcı konuşmamış sonucta sende rahatsızsin bu durumdan öncelikle kilo vermeye baska sonrası gelir

nelki sen hasas oldugun icin sana oyle geliyordurr inan bu site 10 tane arkadasim var ise bu derten muzdarip kilo vermeye calis pco engel degil ama kilo daha engel bu arada burdaki tanidiklarim hirs yapip kilo vrrip gebe kalan arkadaslar

insülin direnci için endokrine gidin ilacı var çok kolay kilo verirsiniz.

PKOS kilo ile tetiklenen bir durum yalnız. Kiloyu verirseniz bahsettiğiniz belirtilerin de azalacağını göreceksiniz. Bende de olabileceği şüpheli, görüntüsel olarak var yani hormonel olarak da tam sınırdasın geçmek için dedi bakılınca ama hiçbir belirtisi yok, ne regl düzensizliği ne saç dökülmesi ne tüylenme vb. Sordum doktor dedi ki bana, zayıfsın diye böyle, ömrün boyunca böyle beslenirsen, spor yapmaya devam edersen kısacası bu hayat düzenini devam ettirirsen hiçbir belirtisini de yaşamazsın.

O yüzden de sizin önce kilo vermeniz gerekiyor, sağlıklı bir gebelik için de hazırlık olarak düşünün bunu.
İnsülin direnci bambaşka bir konu, kendiniz diyetisyene gidin, yönlendirmedi doktor biraz bahane geldi bana.

Birebir sizin durumunuzda olan pco rahatsizligi olan arkadasim yillarca uğraşti.
sonra hirs yapti zayifladi ve zayiflayinca kendiliginden hamile kaldi.
hatta gectigimiz yaz 2. yi dogurdu.
yani kilo vermeniz sizin icin cok iyi olacak

Bende yaklasik 1 haftadir diyetteyim ve diyete soyle karar verdim, esimin wpinda is yerindeki kiz arkadslarinin fotosunu gordum ve dedim ki bi sunlara bak bi bana gittikce sisiyorum, mutsuzum, belki asiri bi kilom yok ama onlara bakinca bu halim beni mutsuz etti. Esim de asiri zayif (65kg), ben 68kgyu gormustum. Suan zayflama surecim beni cok mutlu ediyor. Bunu esim istese asla yapmazdim, kendim istedim bu yuzden kararimdan donmem hedefime kadar. Size de tavsiyem kendinizi nasil mutlu hissederseniz onu yapin, kimse icin degil. Esinize bi bebek vermek icin girdiginiz cabada olan sizin vucudunuza oldu diye sizi begenmeyecekse buyursun begenmesin.

Kilo veremiyorum diye bir şey yok maalesef. Yeterki inanın. insanlar neler neler atlatıyor. Hemen bir diyetisyene gidin. Çocuk konusunu sağlığınız ve piskolojiniz normale döndüğünde tekrar düşünürsünüz.

boyunuzu bilmiyorum ama eğer 185 falan değilseniz 70 de fazla bir kilo. Boyum 173 kilom 60 tüp bebek doktorum bana bile zayıfla demişti. Ve bikaç kilo vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…