Konu sahibi arkadaşım,
Kadin sanırım ikinci kez doğum yapmış yani bu adam 1 degil 2 cocuk sahibi de olabilir (Dna sonucuna gore).
Hala daha mahkemelikler. Bosanma.olsa da daha hukuki süreçler bitmemis, adam zaten baba olarak üstüne düşeni yapmak zorunda ama bağları tam.olarak kopmamış
Belli ki bosanma sürecindeyken beraber oldular ve kadin hamile kaldi. Adam da şimdi kadını nereden vursam da karalasam ve nafakadan yirtsam diye düşünüyor
Ben adamin cirkef oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadari inan ki fazla
Annesi zaten evlere şenlik
Sorun yasadiginda arkasini dede kurtariyor
Yine söylüyorum: adam SORUMSUZ!
Bir işinin olması, cocuguna iyi babalik yapmasi falan sorumlu oldugunu göstermez sadece çocuğunu seviyordur ki kendisi de anne tarafından sevgiyle.ilgili sıkıntılar yaşıyor kizina bagli olmasi normal (karsi cinste bir evlat sonucta ve kendisinin ilk aşkı oldugu küçük bir kiz cocugu var bu her erkegin hosuna gider).
Is konusunda da "sorumluluk sahibi " gorunmesi onun belki de kendini ispat ettiği tek alandir. Çünkü is hayatı hırs gerektirir, mantik gerektirir o da bu yönlerini işle.tatmin ediyor olabilir. Zaten kamuda özeldeki kadar cok çaba göstermeye gerek yok.
Bu adam psikolojik olarak sorunlu.
Ve konu sahibi arkadasim, siz bu adamin annesi degilsiniz onun annesiyle.kuramadigi bağı sizinle.tatmin etme çabasına ortak olmak zorunda degilsiniz.
Karisi degilsiniz zira üzerinizde bir sorumluluğu yok, evinizi o gecindirmiyor, size o bakmiyor. Zaten kendi kendine yetebilen bir kadinsiniz o da cinsel ve duygusal ihtiyaçlarını sizinle karşılıyor hepsi bu. Bunun için sorumluluk.almiyor zaten, sizden bekliyor onun yapmadiklarini yapmanızı ve iliskinin de gidişatı ile.ilgili sorumluluklari sizin omuzlariniza yüklüyor.
Ailenizi ikna etmek olsun, onun sorunlarını idare etmek olsun, cocuguyla.iyi gecinmek olsun.
Insan sevdigi insana destek olur, sorunlarina ortak da olur. Ama bu kişi sizden onun yüklerini hafifletmenizi ve sadece onun isteklerini duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak karsilamanizi istiyor. Hem annelik hem kadınlık hem psikologluk yapmanizi bekliyor.
Ama maddi beklentiniz de olmamali yani ücretsiz ful.otomatik hizmetci!
Üzgünüm ama baska türlü aciklayamiyorum.durumu
Ve burada yazilanlar kaba degil simdi siz bunu da kaba bulursunuz. Burada kimse size hakaret etmedi benim.okudugum.kadariyla.
Siz olaya duygusal yaklastiginiz icin alingan davranıyorsunuz. Çünkü icten ice soylenenlerin doğru olduğunu biliyorsunuz ve bu sizi kırıyor.
Lütfen gözünüzü açın, bu adamdan kurtulun. Yasadiginiz güzel zamanlari da tatlı anilar.olarak düşünüp kendinizi kurtarin.