aşılama yapıldı bana
doktor spermleri iğneyle enjekte ediyor ..
kolay hamilelik olsun diye cnm arastır
bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz olmuyo ..
hsg hormonlar spermler normal ama nedense
hmm anladım cnm nerde yaptırıon asılamayı devlet yapıomu yoksa ozelmı
özele gittim ben hep cnm
senin hsg,hormon,sperm testi nasıl normalmi ?
bnmde hersey gusel ya hepsı ii cıktı bı sorun yok rabbım ol derse olcak ıns
insallah cnm bizlerinde olurrrr
inş ya bole olmuo hıc bekle bekle ıcım sısıtı gelse bebişlerimz bıtse bu işjkence
haklısın yapayalnız bunalım :18::18::18::26::26::26::26::26:
calısmıyorum sen ?
bnde calısmıorum cnm takılıom ole ewdeyım ıste bakalım olsun dıe beklıorum
Yaşayan biri olarak söyleyeyim kafaya takınaca gerçekten olmuyor...ben ilk düşüğümü yaptıktan sonra o kadar kafayı taktım ki sürekli ovulasyon testi her markanınki evde vardı.SÜrekli sitelerde cirit atıyordum.9 aya yakın olmadı Dr da herşey normal diyordu.Sonra bıraktım herşeyi siteleri testleri soranlara düşünmüyorum çocuk dedim o ay kızıma hamile kaldım :) geçen yaz yine düşük yaptım İnşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
Benden daha çok takamazsınız eminim 9 ay boyunca hergün vücudumda olan değişiklikleri kaydettim.bütün param testler gidiyordu:)hsg çektirdim soğan kürü eşime havuç kürü adaklar neler yaptım ...sınavlarda stresten başaramayanlar gibiydim..regl olduğumda evde cenaze var gibiydi... Ne zaman bıraktım herşeyi işler düzeldi 3kez hamile kaldım 2 düşük yaptım şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
bence kendinize boşuna stres yapıyorsunuz vucudunuza boşuna eziyet hanımlar siz stres yaparak inat ederek direnerek hamile kalacağınızı mı zannediyorsunuz bekarken ile azıcık stresli bir ayımız geçtiği zaman adetimiz o ay gecikiyordu çünkü stres beyni etkiliyorr beyinde direk olrak hormonların çalışmasını zayıflatıyor ve hamilelik riskide daha düşük bir netice alıyor öyle bir konu başlığı açılmış ki tamamen çocuksu bir izlenim vermişş doktorlar bile her yerde strese girmeyin diye radyolarla tv lerde internette hastahanelerde söylerken siz neden takmayı düşünüyorsunuz ...veren allah ne zaman nasip ederse o zaman olur takamayınca belki hormonlar düzelir rabbimde vesile eder olur ama takılnca olacak diye bir şey olmaz vucuda ve kendi kadınlık hormonlarınıza zarar veriyorsunuz bunu hç düşüdünüz mü?
bende 8. ayımın sonunda oldu benimde 9 ay boyunca olmadı hep ilişkiyi bebek diye odaklandım şartladım adet günlerim gelmek bitmedi vucud odaklandığı içinde her adet başı vucut kendini hamileliğe hazırlamış gibi bütün belirtiler olurdu ve ben heveslenirdim 3 gün geçti 5 gün geçti diye ama sonu hüsran ağlamaklı olurdu sıkıldım bıktım artık 8. ayın sonunda olursa olur olmazsa ne yapayın rabbim vermiyor dedim eşimi sevdiğim için ilişkiyi sadece çocugu düşünmeden girdim gezdim eğlendim ve ben bu sefer adetimi beklemiyor değildim aksine bekliyordum çünkü attım kafamdan bebk meselesini olursa olur olmazsa olmaz dedim ve o ay karnım ağrıyordu adet olacağım zannettim ama olmadım hamileydimm ve ben göz yaşları içindeydim ellerim titriyordu biz ne yaparsak yapalım bebeği istemek yada ben istiyorum bu ay hamile kalacağım demekle olmuyor rabbim ne zaman isterse veriyor ama hormonları etkileyecek bence bir şey yapmayın elinizi açın dua edin daha çok huzur bulacaksınız beykide tedavi görüyorsunuzdur inş sonuç alacaksınız ama inat ederek değil öptümmm hepinizi dualırım sizinle bende kendiliğinden olmuş değil klomen kullandım iki sefer ondan sonra oldu ilkinde ümit bağladım herkes su ilaçla kalmış diye kesin kalırım dedim ama olmadı ikincisne doktor konrolu ile kaldım
canım korkmana gerek yok hormonlarda sorun çıkarsa ilaç tedavisiyle dengeliyorsun..bencede git hormon testi yaptır ben düşük yaptım ondan sonra yaptırdım düşüğün sebebi bi hormon dengesizliğiymiş o yuzden git yaptır ilacını kullan daha sonra kullandım şuan normal gebelik olursa kullanmaya tekrar başlayacağım..
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. horman testi için hangi bölümden randevü almam gerekli
öncelikle ilgi gösterip bizim için uzunca yazdıgın için çok teşekkür ederim.kendım ve topic arkadaşlarım adına...
senın dedıklerınde bi yanlış yok akılcı ve mantıklı yazmışsın..
ama benim düşüncem bu bir tabu..ve biz inşşallah
yani allahın izniyle bu tabuyu yıkıcaz dert ederek gebe kalcaz
belkii aa hiç beklemıyodum hamıleymısım diyemeyeceğiz
saat bası test yaparak öğreneceğiz belkıde ama bu tabuyu yıkalım istiyorum
dert edertsen gebe kalamazsın dediklerinde kendımızı stres etmemeye şartlasakta sonuçsuz oluyor illaki ediyoruz
ayrıca her ne şekilde olursa olsun inş gebe oluruz (eger hakkımızda hayırlısı ise olsun)
TABİKİ canım hoşgeldinnsen ne kadaer zamndır bebek düşünüyorsun ?
hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! ! !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?