Bende yaklaşık 4 yıldır her ay umutla bekliyorum ama olmuyor bi türlü pko illeti yüzünden
Ben 26 temmuzda evlendim canım sende mi pko lusun benim yumurtam gelişmiyor kendiliğinden ama klomen kullanınca gelişiyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bş türlü olmuyor inşallah tatlım inşallah bu ay hamile kalırız benim 3 günüm geçti bileaynı dertteniz ikimizde bendede pco var aaa burada dikkattimi çekti aramızda 3 günlük bi evlilik farkı var sen galiba 20.07.2010 tarihinde bende 23.07.2010inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızzzzz
Ben 26 temmuzda evlendim canım sende mi pko lusun benim yumurtam gelişmiyor kendiliğinden ama klomen kullanınca gelişiyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bş türlü olmuyor inşallah tatlım inşallah bu ay hamile kalırız benim 3 günüm geçti bile
canım neyi bekliyosun bi test yap hemen umut ol bize ayyyy hadi inşallahhhevet canım bendede pko var benim daha onceki 2 dr.da bana pco için gilifor kulndırmıytı şeker hastalarının kullandğı ilaç aman allahım berbattı 2 sene boşuna boşuna kullandım mide buluntısından mahfolmuştum zaten kilolu bi bayan değilim daha da kilo verdirdi ol ilaç bana o zamanki yaptığım bütün tedaviler ve aşılamalar boşa gitti suanki dr.bana doğm kontrol hapı verdi bir süre onu kullandım biraz pco küçüldükten sonra aşılama yaptı bu defa olasılık yüksek yanı gelsin kocaman göbişlerrrrr
Tatllım artık test yapıp sonucu negatif almak istemiyorum az daha geçsin yapacam hadi inşallah tatlım dolsun artık göbişler gelsin cennet kokulu melekler
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI3 HAFTALIKMIŞ DAHA
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH
Cnmrabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ..ne kadardır olmuyordu ,problemi vardı ?bnde pko var ve 2yıldır olmadı daha
11 ay canım düşünmemek derken şöle her ilişkiye girdiğinde hep bebek için diye düşünmedim ama yokk yani gene olmadı o ay adet yaklaştıkça oiki hafta iki ay gibi geçmiyor resmen
Maşallah tatlım gözlerin aydınSELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI3 HAFTALIKMIŞ DAHA
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH
Maşallah tatlım gözlerin aydınRabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Darısı bana inşallah
ayy aynen benimde 11 ay oldu negatif adetime yaklaşana kadar iyiyim yaklaştığı zaman stresten ölücem acaba adet sancısı mı yoksa tuttunma ağırısımı(
Maşallah tatlım gözlerin aydınRabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Darısı bana inşallah
dün adetim gecikti sevindim ama yıne hüsran sabah kalktığımda regl olmusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?