Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

canım 3 sene 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum buarada sayısız ilaç tedavisi çatlatma iğnesi kullandım bu 2 aşılamam bugun 11 günüm 21 nisan test günüm ama benim malesef regl belirtilerim aldı başını gitti durmadan wc ye gidip duruyorum ha şimdi oldum olcam diye buarada psikoljik olurak her ay yaşadığım gebelik belirtilerimde var kendimi durmadan hamiş hissediyorum takmama düşünmemek bana göre değil her an her saniye aklımda fikrimde atamıyorum amaannnnnnnnn olmasa olmaz diyemiyorum olmalı çünkü ben anne olmak istiyorum ama daha zor olurum gibi

Bende yaklaşık 4 yıldır her ay umutla bekliyorum ama olmuyor bi türlü pko illeti yüzünden

aynı dertteniz ikimizde bendede pco var aaa burada dikkattimi çekti aramızda 3 günlük bi evlilik farkı var sen galiba 20.07.2010 tarihinde bende 23.07.2010 inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızzzzz

aynı dertteniz ikimizde bendede pco var aaa burada dikkattimi çekti aramızda 3 günlük bi evlilik farkı var sen galiba 20.07.2010 tarihinde bende 23.07.2010 inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızzzzz
Ben 26 temmuzda evlendim canım sende mi pko lusun benim yumurtam gelişmiyor kendiliğinden ama klomen kullanınca gelişiyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bş türlü olmuyor inşallah tatlım inşallah bu ay hamile kalırız benim 3 günüm geçti bile

canım neyi bekliyosun bi test yap hemen umut ol bize ayyyy hadi inşallahhh evet canım bendede pko var benim daha onceki 2 dr.da bana pco için gilifor kulndırmıytı şeker hastalarının kullandğı ilaç aman allahım berbattı 2 sene boşuna boşuna kullandım mide buluntısından mahfolmuştum zaten kilolu bi bayan değilim daha da kilo verdirdi ol ilaç bana o zamanki yaptığım bütün tedaviler ve aşılamalar boşa gitti suanki dr.bana doğm kontrol hapı verdi bir süre onu kullandım biraz pco küçüldükten sonra aşılama yaptı bu defa olasılık yüksek yanı gelsin kocaman göbişlerrrrr

Tatllım artık test yapıp sonucu negatif almak istemiyorum az daha geçsin yapacam hadi inşallah tatlım dolsun artık göbişler gelsin cennet kokulu melekler

Benım derdim bu deyip kendinize bunu dert edinir düşüncelerinizi bu yönden çekip alamazsanız hamile kalamazsınız. En başta hormonlarınızı etkiliyosunuz zaten olmaz. Bu yollardan geçmiş biri olarak yazıyorum. 3 sene her yolu deneyip olmayınca bu ay yeter artık deyip uzun saclarımı kısacık kestırdıgımde kafamı beynimi bosalttıgımda o ay olmustu sımdı kızım 3 yasında allah uzun hayırlı ömürler versin insallah allah ısteyen herk e se nasıp etsın. Cok fazla okumayın arastırmayın beklemeyin allah nasip ettiyse onum mutlaka bı zamanı tarihi vardır. Sabırla duayla bekleyin.

Tatllım artık test yapıp sonucu negatif almak istemiyorum az daha geçsin yapacam hadi inşallah tatlım dolsun artık göbişler gelsin cennet kokulu melekler

amın canım hepımızın ınş.benım 2.asılama malesef negatıf yıkılmıs bı haldeyım senden ıyı haber alırız umarım

SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI 3 HAFTALIKMIŞ DAHA
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH

SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI 3 HAFTALIKMIŞ DAHA
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH

Cnm rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ..ne kadardır olmuyordu ,problemi vardı ?bnde pko var ve 2yıldır olmadı daha

Cnm rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ..ne kadardır olmuyordu ,problemi vardı ?bnde pko var ve 2yıldır olmadı daha

amiinnnnnn canım inş rabbim tez vakitte sanada nasip etsin
pko bendede vardı 1 yıldan beri olmuyordu adetlerde düzensizlik yoktu ama görüntüde vardı
eşim varikosel den ameliyat oldu..
ne yaptım inofolic ve hayıt suyu içtim geçeen ay bi önceki ayda soğan suyu iiçmiştim ..

11 ay canım düşünmemek derken şöle her ilişkiye girdiğinde hep bebek için diye düşünmedim ama yokk yani gene olmadı o ay adet yaklaştıkça o iki hafta iki ay gibi geçmiyor resmen

Ayy aynen benimde 11 ay oldu negatif adetime yaklaşana kadar iyiyim yaklaştığı zaman stresten ölücem acaba adet sancısı mı yoksa tuttunma ağırısımı (

Maşallah tatlım gözlerin aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Darısı bana inşallah

Maşallah tatlım gözlerin aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Darısı bana inşallah

allah razı olsunnnnn aminnnnnn canım .
rabbim sanada tez vakitte çifter çifter versin..
cuma günü belli olcakmış .allah korusun duış gebelik vs bişey varmı diye .rabbim esirgesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…