şaşılmayacak gibi değil cnm herşey Allahtan eşimde çok istiyo 3 yıldır.bu ay denicem tesir ederse sana mutlaka yazarım.......
Evet canım aşılama yaptırdım ama o zaman hsg çekilmemişti diye mi artık bilemiyecem olmadı bi türlüofffffff bende de varmış pko bide hafif rahim tersmiş eşim topladı şimdi bende sorun
çatlama sorununu iğne ile çözüyosun yine olmuyo demek gelde stres yapma ..aşılama falan denedinizmi?
bana dr.bu ay adet olursam klomen vercekmiş ki 2 defa kullandım ama malesef sonuç yok
olmadı aşılama dedi
Evet canım aşılama yaptırdım ama o zaman hsg çekilmemişti diye mi artık bilemiyecem olmadı bi türlü
RABBİM TÜM BEKLEYENLERİ VE BİZİDE TEZ VAKİTTE MUCİZELERİMİZE KAVUŞTURSUN CANIM..
aminnnnn canım aminnnnnnnRABBİM TÜM BEKLEYENLERİ VE BİZİDE TEZ VAKİTTE MUCİZELERİMİZE KAVUŞTURSUN CANIM..
kırmızılar geldin dün genee offfffffffff
sabır arkadasım uzulme adetın ıkıncı gunu corekotu bal tarcın hepsınden bırer kasık yap sabah aksam ac karnnına ye basla cnm cok duydum yumurtlama gunune kadar 10gun yap ıste olursam bnde onu yapcm inş olmm ama
gittikçe ümitlerim azalıyorrr
anlamadım valla cnm neyse orada sıfacılar da vardr ot falan yapanlar oluo ya onlarıda bul onlarıda kullan bakalm corek otu bal tarcın karısımına basla
Alanya ' dayım cnm .. sen nerdesin ??
bol bol incir yiyiorum .. kocisime keciboynuzu kürü uyguladım .. henüz tık yok :26:
1 negatif asılamam var ocak sonundakac yasındasın kac yıllık evlisin cnm ?
22 yasındayım 3 yıllık ewlıyım hıc olmadı bebegım beklıorum baKALIM yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım
22 yasındayım 3 yıllık ewlıyım hıc olmadı bebegım beklıorum bakalım yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım
22 yasındayım 3 yıllık ewlıyım hıc olmadı bebegım beklıorum baKALIM yarısmadakı arkadaslara basarılar dılerım
alemsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?